All we do is travel

23. Julij 2017

STA potovanja

Izogni se gneči na letališču!

Potovanja so super in letališča so za nekatere od nas vznemirljiva mesta, od koder potujemo na najboljše pustolovščine. A tudi letališča imajo slabe strani … gnečo, premalo sedežev, zasedena stranišča, dolgo čakanje na naslednji let, slab ali sploh nikakršen wi-fi, pomanjkanje električnih vtičnic. In potem na letališču izveš, da je tvoj let odpovedan in imaš naslednjega čez nekaj ur. Pred tem pa si imel dolgo pot čez lužo in se domov vračaš iz Münchna. Če imaš srečo, lahko vstopiš v letališki salon, se udobno namestiš in počakaš. :)

 


 

Zamisli si: vračaš se iz ZDA, postanki med leti so dolgi, na koncu ti en let celo odpovejo in čakaš nadaljnjih 5 ur. Pogleduješ proti vhodu v letališki salon in premišljuješ, kakšno srečo imajo eni, da lahko čakajo tam, ti pa ne moreš, ker imaš čisto običajno »economy« karto, in moraš ostati v prenatrpani čakalnici. In potem se spomniš, da imaš kartico Diners in da so ti ob sklenitvi govorili nekaj o vstopu v letališke salone po praktično celem svetu. Sicer ne verjameš, da je to tako enostavno, ampak – poskusiti ni greh, pred tabo je še 7 dolgih ur čakanja, utrujen si, lačen in žejen, pa še dolgčas ti je. 

 

Tako malo nejeverno kreneš proti vratom salona … ali res deluje, kot obljubljajo? In res – opraviš hitro registracijo, brez vprašanj, in že greš proti salonu. Na udobnih sedežih posedajo potniki, nekateri sedijo v delovni sobi in v miru tipkajo po prenosnikih ali brskajo po telefonih, spet drugi uživajo pri brezplačnem bifeju s hrano in pijačo. Ti se najprej odločiš za osvežilno prho, ki te bo zbistrila po 12-urnem letu.

 

Ko prideš izpod prhe, si privoščiš nekaj sadja in pijače ter se priključiš na brezžično omrežje. Jasno, vse brezplačno in precej manj obremenjeno kot običajen letališki wi-fi. Pregledaš elektronsko pošto, skočiš na Facebook in Instagram … in obenem še napolniš baterijo na svojem prenosniku, na električni vtičnici, za katero se ti ni treba boriti še z 10 neznanci. Ni slabo!

 

 

Kdor je že kdaj potoval z letalom, je na letališčih med čakanjem bolj ali manj zavistno pogledoval proti posebnim zaprtim prostorom, skrivnostnim salonom, v katere so vstopali le izbrani potniki. In če ti rečemo, da si lahko tudi ti eden izmed njih? To ti omogoča kartica Diners Club na več kot 700 svetovnih letališčih. Je še nimaš? Potem si jo hitro uredi in uživaj na poti, ne samo na končni destinaciji! 

 Zagotovi si vstop v letališke salone

 
 
 

Želiš ostati v stiku z našimi novostmi in drugimi obvestili? Vpiši svoj e-naslov in enkrat do dvakrat na mesec te bodo v tvojem nabiralniku čakale informacije o zanimivih in ugodnih potovanjih.

Izberi si novice zase

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb