All we do is travel

3. Avgust 2017

STA potovanja

Insta natečaj: Best summer ever

3 ..... 2 ..... 1 ...... ZDAJ!

 

Začenja se Insta natečaj za Best summer ever, kjer zbiramo vaše foto utrinke iz poletnega programa dela v ZDA!


Kako sodelujem?

  1. Na svojem Instagramu objavi fotko, kjer se vidi napis STA potovanja (majica, napis, znak ...) in preveri, da imaš odprt profil, da lahko fotko delimo!
  2. Označi nas na fotki (@stapotovanja) ter dodaj naše hashtage, da bomo fotki lahko sledili: #stapotovanja #allwedoistravel #ccusa

Naša komisija bo izbrala najboljše ali najbolj izvirne, zabavne in nore fotke, jih delila na našem (STA potovanja) profilu in budno spremljala lajke. Tiste, ki bodo prejele največ všečkov, bodo nagrajene z darilnimi boni v vrednosti od 50 do 100 €!

 

Natečaj mladih popotnikov se bo zaključil 15. oktobra ob polnoči, zmagovalci pa bodo znani že naslednji dan. Časa za ustvarjanje je torej dovolj. Potrebuješ le fotoaparat ali pametni telefon, dobro lokacijo ter napis »STA potovanja«. Vsi tisti, ki ste že dobili našo majčko, se fotografirajte v njej, ostali se lahko znajdete drugače (napis STA potovanja na listu papirja, z vejicami, s Coca-colami itd.) - skratka pustite ustvarjalnosti prosto pot. 

 


 

Skok na Kip svobode ali na most Golden Gate je zagotovo tudi na tvojem listu aktivnosti težko zasluženega potovanja po koncu dela. Zakaj ne bi z eno samo fotografijo zaslužil za gorivo do turističnih atrakcij, kavico, spominek ali pa vstopnino v zabaviščni park? Iščemo drzne, kreativne ter iznajdljive fotografe, ki bodo posneli fotografije, ob katerih nam bo zastal dih. Želimo fotografije turističnih atrakcij, nekaj »ameriškega« s pridihom mladosti ter »norosti«. Puščamo ti proste roke, ustvarjaj po navdihu, fotografiraj in uživaj. Poskusi ujeti trenutek, ki bo vse nas, ki smo že bili v ZDA, obsul z nostalgijo, vse tiste, ki še niso bili, pa z željo po obisku.  

 


(Avtorica fotografije: Iva Mencin; udeleženka na programu CCUSA 2016)

 

Kot že rečeno, bomo avtorjem najboljših fotk podarili bone v vrednosti 100 eur, 70 eur in 50 eur. Najlepše, zabavne in najbolj izvirne fotografije bomo delili na našem Instagramu, zmagovalce Insta-natečaja pa nam bodo pomagali izbirati naši sledilci. Tiste, ki bodo prejele največ lajkov na našem profilu, bodo nagrajene z boni. 

 

Da ne pozabimo: dovolimo, da objaviš tudi več fotografij! ;)

 

 

 
 
 
 

Želiš ostati v stiku z našimi novostmi in drugimi obvestili? Vpiši svoj e-naslov in enkrat do dvakrat na mesec te bodo v tvojem nabiralniku čakale informacije o zanimivih in ugodnih potovanjih.

Izberi si novice zase

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb