Kam te nesejo krila?

Avtodomi

Najem avtodoma v Avstraliji in na Novi Zelandiji je postala splošna praksa. Ni boljšega načina za ogled naravnih znamenitosti dežele "down under" ali pa na Novi Zelandiji, ki ponuja slikovito vožnjo skozi čudovite naravne znamenitosti. Najem avtodoma je možen tudi v Združenih državah Amerike, kamor se lahko z družino ali prijatelji odpraviš na pravi "road trip".

Avstralija

Če najameš avtodom prek naše agencije, na VZHODNI OBALI ni 'one way feeja' oziroma doplačila za prevzem v drugem mestu, pri čemer lahko prihraniš tudi več kot 300 dolarjev.

Prav tako imaš v ceno že vključenega dodatnega voznika ter opremo za bivanje (posteljnina, posoda ipd.)

Ponujamo ti:

  • Avto karavan, ki je idealen za 1 do 5 potnikov za ceno že od 33 € dnevno (cena lahko variira glede na sezone), potniki lahko najamejo zraven še šotor, hladilno torbo, plinski žar in plinsko bombo, rezervoar za vodo, zložljive stole in mizo.
  • CHUBBY Camper, minivan, ki je perfekten za potovanje v dvoje. Zadnji del avta se spremeni iz udobne spalnice v super jedilnico. Na zadnji del avta se lahko pripne šotorsko krilo, ki nudi super zavetje proti soncu in odlično zunanjo jedilnico za večerni BBQ. Cena je že od 48 € na dan (cena lahko variira glede na sezono) in v ceno je vključeno: neomejeno kilometrov, 24-urna asistenca na cesti, prenosni plinski žar, prenosna kuhinja s koritom za posodo in vodo, nastavljiv šotor za zadnji del avta.

  • Hi-top Campervan, minivan s povišano streho: Odlična izbira za dva ali tri potnike že od 55 € na dan (cena lahko variira glede na sezono). Minivan ima sedišča za 3 potnike, klimo, jedilnico, ki se z lahkoto spremeni v spalnico, dodatno ležišče v prostoru, kjer se poviša streha, plinski žar, kuhinjsko korito s črpalko za vodo, mikrovalovno in hladilnik.

  • Kuga campervan, nadstandardni minivan: Kamper že za 58 € na dan (cena lahko variira glede na sezono) za 2 ali 3 potnike. Minivan ima sedišča za 3 potnike, klimo, jedilnico, ki se z lahkoto spremeni v spalnico, dodatno ležišče v prostoru, kjer se poviša streha, plinski žar, kuhinjsko korito s črpalko za vodo, mikrovalovno in hladilnik.
  • Hi 5 Camper, minivan s povišano streho za 5 potnikov: Minivan je možno najeti že za 80 € na dan (cena lahko variira glede na sezono). Namenjen je 4 odraslim osebam ali pa 2 odraslima in 3 otrokom. Kabina je klimatizirana, sedišč je za 4-5 ljudi, kuhinja, ki se spremeni v spalnico, nastavljiva streha, plinski žar, kuhinjsko korito s črpalko za vodo, mikrovalovna in hladilnik.

Nova Zelandija

Na Novi Zelandiji je možen prevzem in oddaja minivanov v Aucklandu ali Christchurchu

  • Escape Campervan: Namenjen je za 2 ali 3 potnike. Že za 21 € na dan (cena lahko variira glede na sezono) vam omogoča najem minivana in vključuje neomejeno kilometrino, 24-urna asistenco na cesti, zastonj drugi voznik, posteljnino, zemljevide, prenosni plinski žar, prenosno kuhinjo s koritom za posodo in vodo, pribor in posodo, mizo in stole za zunanjo uporabo. Dnevni prostor se z lahkoto spremeni v spalnico, kjer je dovolj prostora za tri odrasle osebe.

 

  • Happy Camper: je minivan namenjem potovanju za 2 ali tri potnike, kjer je dodatno ležišče spravljeno v povišanem strešnem delu minivana. Najem je možen že od 39 € na dan (cena lahko variira glede na sezono), v ceni pa je vključena neomejena kilometrina, 24-urna asistenca na cesti, drugi voznik je brezplačen, posteljnina, brez dodatnega plačila za oddajo vozila v drugem mestu, kot je bil prevzem, standardno zavarovanje vozila, zemljevidi, prenosni plinski žar, prenosna kuhinja s koritom za posodo in vodo.

  • Happy Kuga Camper, identičen Deluxe campervanu v Avstraliji: Najem kamperja je že od 46 € na dan (cena lahko variira glede na sezono) za dve ali tri osebe, dodatno ležišče za tretjo osebo je v dvignjenem strešnem prostoru. V minivanu je klima, jedilnica, ki se z lahkoto spremeni v spalnico, dodatno ležišče v prostoru, kjer se poviša streha, plinski žar, kuhinjsko korito s črpalko za vodo, mikrovalovna in hladilnik.

  • Happy Camper Deluxe: Minivan je na voljo že za 57 € dnevno (cena lahko variira glede na sezono) v kamperju je kopalnica z WC-jem in prho, klima in gretje v kabini, kot tudi mikrovalovna in kuhinjica ter posteljnina, neomejena kilometrina, standardno zavarovanje vozila in zemljevidi. Namenjen je dvema popotnikoma.

ZDA 

 Za zelo ugodne cene camperjev po ZDA nam piši na info@stapotovanja.com ali pokliči na 080 47 42. 

Naroči se na sestanek v agenciji

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb