Kam te nesejo krila?

Avstralija, Nova Zelandija in Južni Pacifik

Potovanja zajeta v tem vodniku obsegajo neverjetne programe po Avstraliji, Novi Zelandiji, Fidžiju in ostalih krajih Južnega Pacifika. Želiš surfati v sončnem Queenslandu, obiskati Veliki koralni greben in Uluru, se podati v adrenalinske športe po Novi Zelandiji ali pa se oddahniti od dnevnih obveznostih na pacifiških otokih? V vseh naštetih primerih ti lahko pomagamo oblikovati življenjsko avanturo


Poglej si še top 5 izkušenj v Avstraliji ter top 5 na Novi Zelandiji!

TOP 3

»Adelaide to Alice Springs« 9-dnevno potovanje iz Adelaide v Alice Springs in Uluru za 849 €. V ceno so vključeni vsi transferji med mesti, dnevni obroki, vstopnine, večerni izlet z sončnim zahodom in penino ob Uluruju, obisk kulturnega centra aboriginov, kampiranje, ostale nočitve in izkušeni vodič.

»New Zealand–South Island Encompassed« je avanturistični paket, ki vas bo v 16h dneh, že od 1549 € dalje vodil skozi enega najbolj neokrnjenih delov čudovite Nove Zelandije. Edinstven avanturistični program, ki zajema vse kar si na takšnem potovanju lahko zamisliš: pohode skozi nacionalne parke in poti, vožnjo s kayaki, kolesarjenje in celo bungee jumping. V ceno so vključeni vsi transferji med mesti, kot tudi vožnja s kolesi, kayaki in trajektom. Cena poleg tega vključuje tudi vstopnine po programu, dnevne obroke, nočitve na poti ter izkušenega vodiča.

Paket »Australia South to North–Melbourne to Darwin« ponuja 18 dnevno pustolovščino že od 1679€ . Spoznaj se z zgodovino aburidžinov, obišči Kakadu nacionalni park, ki je pod Unesco zaščito, občuduj veličastne barve ob Uluru, uživaj v znameniti vožnji na »Ghan« vlaku in pojdi na pustolovščino opazovanja krokodilov. Cena vključuje vse vstopnine po programu, transferje, vse nočitve v času potovanja, dnevne obroke, prevoze z ladjico, vlakom in privatnim avtobusom ter izkušenega vodiča.

Za dodatne informacije pokliči 080 47 42, piši na info@stapotovanja.com ali pa nas obišči v poslovalnici STA potovanja Ljubljana, kjer ti bodo izkušeni popotniki pomagali izbrati potovanje življenja. Razpri krila, svet te pričakuje!

Oddaj povpraševanje

Odkrij še ostale destinacije!

Objavljene cene so informativnega značaja in se lahko spremenijo.

Potovanja

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb