Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

nasvet glede kart Ryanair

Dodan: 09.01.18 @09:21:31

poogb

Gost
živijo, želimo rezervirati karte preko ryanaira za družino dva odrasla en otrok.ker pazimo na budget ne želimo nič doplačil za ta kratki let, vendar se pojavlja "težava", ko smo želeli bukirat karte ,nam pri otroški karti da nujno izbiro in seveda doplačilo izbire sedeža. zato me zanima ali se sme bukirat kar tri odrasle karte(cena je itak ista), pa potem nujne izbire sedeža ni potrebno doplačat ali komplicirajo oz. če slučajno ne gre skozi, ker je to le 10letni otrok.najlepša hvala za info vnaprej

0     0

Ančka

Gost
Verjetno predvidevajo, da boste sedeli skupaj, kar je glede na to, da je otrok star 10 let, nekako logično. Šparate tam, kjer res ni potrebno. Še dobro, da nimajo stojišč.

0     0

Ptic

Gost
Ryanair je mislil uvesti stalisca na avionu nekaj let nazaj je bilo po casopisih.

0     0

poogb

Gost
no, brali smo o tem, da itak če potuje otrok zraven, v vsakem primeru en od staršev dobi sedež zraven njega , pa nič ni omenjalo da je doplačilo. drugi pa lahko sedi kjerkoli. in pravzaprav nam ni problem če sedimo razpršeni po letalu za tisto urico in 15 minut, nas ne bo pobralo..pri nas je pač tako, da  če želimo it na ta izlet, moramo poiskati najbol ugodno finančno varianto in zato šparamo na vseh področjih,..ne samo pri kartah ryanaira ..enim gre finančno slabše, amapk imamo tudi revnejši ljudje željo in potrebo po potovanjih, tako da prosim še vedno za odgovor na vprašanje ALI se sme kupiti za otroka tudi karto za odraslo osebo?da ni potem problemov pri čekiranju?cene so iste ,ponavljam. Hvala

0     0

Sun

Gost
gost

Gost
Iz lastnih izkusenj vam lahko recem, da verjamem, da se bodo na letalu nasli prijazni ljudje, ki bodo pripravljeni z vami menjati sedez tako, da boste lahko sedeli skupaj z otrokom. 

Pa srecno!

0     0

...

Gost
Morda lahko vprasate, ce bi kaka sola zbirala zamaske za vas, da boste imeli tista 2 eur za doplacilo izbire sedeza.

0     0

jao

Gost
To, da so želeli uvesti stoične karte, je tako hitro, kot je prišlo ven, tudi  zatonilo in predlog je bil zavrnjen, to je bilo pred nekaj leti. Ne vem, zakaj bi kdo to primerjal s tem, kar družina sprašuje. Doplačilo res ni visoko, res pa je, da ni z vprašanjem in tem, če se špara na budgetu, popolnoma nič narobe. Se strinjam s predhodnim komentarjem glede tega, da se da vse zmenit in da so ljudje prijazni Srečno pot!

0     0

gost

Gost
Kupi karto za odraslega in se potem na avionu zmeniš, če kdo zamenja sedež, če sta 2€ res tak problem, kar se pa tiče stojišč, je pa Oleary odličen strateg in to nikoli sploh ni bila opcija, ker je nekaj takega v letalskih pravilih nemogoče, je pa naredil in še dela  temi izjavami za firmo odlično brezplačno reklamo, katero povzemajo vsi butasti mediji po svetu in se o tem govori še dolga leta, kaj češ boljšega.

0     0

Laryka

Gost
Ko smo leteli novembra z Ryanair je bila izbira sedeža za otroka in enega odraslega ki sedi zraven njega brezplačna. Za vse ostalo je bilo potrebno doplačati. Kliknite, da boste videli če vam dejansko zaračuna otroka in 1 odraslo osebo, saj lahko še vedno skenslate, če bi zaračunalo.

0     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb