Kam te nesejo krila?

Skoči na zadnjo objavo...

Check-in na Ryanairu (če karto kupiš preko posredniških agencij)

Dodan: 13.10.17 @21:53:33

Patrik

Gost
Pozdravljeni!

Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje s check-inom pri Ryanairu, če karto kupiš preko kakšne posredniške agencije. Npr. če na Momondu najdem najdem povezavo (konkretno iščem let v Porto iz Benetk in gre skupno za 4 lete, po 2 v vsako smer) in potem lete rezeriram preko ene od agencij na katere me napoti, kako potem opravim check-in? Moram to sam storiti na Ryanairu (vsi 4 leti so z Ryanairom) ali to storijo oni (agencija)? Bi prosil za kakšen nasvet, ker sem do zdaj karte vedno kupoval direktno na Ryanairu. Ali je najboljše, če jih kupim kar na Ryanairu tudi tokrat?

Hvala za pomoč in lep pozdrav

0     0

Maja

Gost
Hej,

check-in opraviš vedno pri letalski družbi, saj boš letel z Ryanairom, ne z Momondom Moraš pa to narediti sam, nekje 24 ur pred letom, lahko tudi prej, odvisno od pogojev oz njihovih pravil glede tega. Predlagam, da ko kupuješ preko posrednikov, prebereš drobni tisk, če je kaj takega, recimo kak primer odpovedi leta, prestavljenega leta ... načeloma je v tem primeru bolje imeti karto direktno kupljeno pri prevozniku, ker imaš (načeloma) več pravic kot potnik, ni pa nujno. Agencije, odivsno spet katera, imajo lahko kakšna svoja tricky pravila, po katerih v primeru odpovedi itd. zaščitijo le sebe, tebe kot potrošnika pa ne. Glede na to, da ima Ryanair po navadi kar nizke cene, se ti verjetno bolj splača preko njih kupit. Ne pomeni pa to, da je lahko karkoli narobe, če kupiš preko Momonda. Sama sem že večkrat preko posrednikov kupovala in je bilo zaenkrat vse bp, tudi daljše lete, Šrilanka itd. Vse kul, nobenih sprememb, tudi za naslednje potovanje imam preko Mytrip.com kupljeno, ker je bilo tako cenejše, upam, da bo vse bp. Osebno Momonda ne poznam, morda ima kdo drug izkušnjo z njimi ... srečno pot! lpm

0     0

Patrik

Gost
Super, hvala za izčrpen odgovor ja, bom kupil kar direktno na Ryanairovi strani, mi bo vzelo malo več časa, je pa na koncu cenejše in verjetno bolj sigurno v primeru kakšnih nevšečnosti. 

0     0

BR

Gost
http://www.posvetu.si/blog/nasveti/ryanair-odpovedi-letov-v-naslednjih-mesecih-in-kaj-storiti/

Če potuješ v kratkem, ne kupuj kart pri Ryanairu, ker boš ostal doma

Lp Barbi

0     0

Sunzalasun

Registriran uporabnikZapečkar

Pozdravljeni.

Prosim za pomoč!!

Ko želim narediti check Inn pri Ryanair mi za otroka pri vpisu letnice rojstva ne da vseh možnosti letnic,le določene.

Pri nakupu karte sem jo označila v primerni kategoriji,sedaj pa bi jo morala označiti kot 10 let starejšo.pri vpisu podatkov za odrasle potnike te težave ni bilo.

Nimam pojma kako naj to trdim,zato prosim za pomoč.

Že v naprej hvala

0     0

Patrik

Gost
Barbi, hvala za nasvet, sem preveril vse njihove odpovedi letov čez zimo (odpovedi celotnih linij in tudi posameznih letov) in nobenega našega ni med naštetimi. So pa baje zagotovili, da drugih odpovedi ne bo. Tako da upam na najboljše Rezerviral sem že, zdaj je treba počakat in upat da pridemo tja in nazaj brez težav.

0     0
OPOZORILO: STA potovanja ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb