All we do is travel

30. March 2018

Divje kampiranje v Omanu – lokacije, oprema in nasveti

Oman je čudovita država na Arabskem polotoku in ponuja vse, kar si popotnik lahko zaželi: vedno toplo vreme, lepe plaže z morjem, polnim živopisanih ribic in ostalih morskih živali, visoke gore, prepredene s kanjoni in wadiji (suhimi rečnimi strugami) ter seveda najboljše: peščene puščave. K vsej tej naravni lepoti pa dodajmo še prijaznost in nevsiljivost domačinov ter splošno stabilnost in varnost države … in dobimo idealno destinacijo za potovanje.

5. March 2018

Najbolj fotogenične destinacije na svetu: kraji, ki bodo vzbudili nevoščljivost na Instagramu

Če je nekaj popularno, še ne pomeni, da je res najboljše – ne nazadnje množičnost ni enako kot kakovost. To velja tudi za potovalne destinacije, še posebej tiste, ki se najpogosteje pojavijo na Instagramu.

1. March 2018

Se odpravljaš v Afriko? Kdaj iti kam?

Afrika je velika, skrivnostna, še nekoliko neraziskana celina. Ni pomembno, kdaj se odpraviš tja – vedno boš lahko doživel nekaj novega. Očarali te bodo čudovita pokrajina, dobrodušni ljudje in nepredvidljive divje živali. Vseeno pa se je dobro vnaprej pozanimati, kdaj se odpraviti kam – ne nazadnje so tudi razlogi za potovanje različni in je pomembno, ali se odpravljaš na družinske počitnice ali pa te mika le pobeg od ponorelega sveta.

8. February 2018

Kako preživeti potovanje z otroki?

Da se otroci ne obnašajo kot prtljaga, je jasno vsakomur, ki je šel kdaj na pot z enim ali večimi. Otroci se začnejo na daljši poti dolgočasiti, potem pa sitnariti - in tako kot oni ne morejo iz avta, jim tudi ti ne moreš uiti. Pripravili smo nekaj nasvetov in trikov, kako preživeti potovanje z avtom z otroki, ki bo prijetno (ali vsaj znosno) tako zanje kot za odrasle.

29. January 2018

9 idej za najboljša doživetja na Baliju

Na Baliju res najdeš nekaj za vsak okus. Bujna narava, terasasta riževa polja, črno-bele plaže, deskarski užitki, starodavne znamenitosti, nešteto templjev in vulkansko gorovje – in vse to na le enem otoku. Da načrtovanje dogodivščin na tako pestrem otoku ne bo prenaporno, smo zbrali nekaj najboljših idej.

22. January 2018

Kako v resnici rad potuješ – če gre verjeti astrologiji

Potovanja so super, o tem ni dvoma, ampak po drugi strani pa vemo, da radi potujemo na različne načine. Morda rad načrtuješ potovanje do zadnje minute ali pa se preprosto usedeš v avto in odpelješ. Menda na to vpliva tudi tvoje astrološko znamenje. In ne le to – z nekaterimi znamenji se boš na potovanju lažje ujel kot z drugimi.
Kategorije
Anketa
Kako pogosto na potovanju uporabljaš telefon?

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb