All we do is travel

5. January 2018

Goodbye, America!

Študentje, ki so lanskega junija odšli na poletno delo v ZDA prek programa Work Experience CCUSA, so že zdavnaj doma, ravnokar pa poteka vpis za letošnje poletje. Program mednarodnim študentom omogoča spoznavanje Združenih držav Amerike na svoboden, avanturističen način in z najmanjšimi možnimi stroški. Omogoča največ štirimesečno delo na številnih lokacijah po ZDA, potem pa imajo vsi udeleženci še en mesec, ko si lahko privoščijo pravi ameriški "road trip". Tadej je torej že skoraj tri mesece nazaj v Sloveniji, v zadnjem zapisu pa opisuje, kako je bilo na njegovem road tripu in kakšni so bili občutki po vrnitvi domov. Eno je zagotovo – poletje v Ameriki je nepozabna in izjemna izkušnja!

4. December 2017

Draga Afrika, še se bova videli!

Konec maja in začetek junija sta se Alja in Urša odpravili na potovanje od Viktorijinih slapov do Windhoeka. Tako kot Uršo je tudi Aljo Afrika povsem očarala in ji, kot pravi naslov, obljublja, da teh 8 dni ni bilo njuno zadnje srečanje ...

29. June 2017

Moja Afrika

Konec maja in začetek junija sta blogerki Urša in Alja obiskali Afriko na potovanju od Viktorijinih slapov do Windhoeka. Čeprav se je sprva zdelo, da bo 8 dni čisto dovolj za njuno prvo afriško izkušnjo, sta, ko se je potovanje zaključevalo, obe ugotavljali, da bi bili še dljeeeee. Zato je sedaj eno gotovo - še se bosta vrnili! To obljublja tudi Urša v tokratnem daljšem zapisu o svoji afriški pustolovščini. Beri dalje ...

21. June 2017

Kam pa letos na morje?

V začetku junija je na poletno delo v ZDA odšla letošnja generacija naših "Američanov" - študentov, ki so se odločili za sodelovanje v programu Work Experience CCUSA. Program mednarodnim študentom omogoča spoznavanje Združenih držav Amerike na svoboden, avanturističen način in z najmanjšimi možnimi stroški. Omogoča največ štirimesečno delo na številnih lokacijah po ZDA, potem pa imajo vsi udeleženci še en mesec, ko si lahko privoščijo pravi ameriški "road trip". Lani se je iz Amerike javljala Iva in tudi letos ti bomo poskušali približati to čudovito izkušnjo z zapisi in videi nekaterih udeležencev programa. Tudi Kim je opisala svoje priprave na ameriško pustolovščino.

13. June 2017

Projekt Afrika: Afrika skozi Uršine oči

Pred enim tednom sta Urša in Alja počasi zaključevali svojo afriško pustolovščino, sedaj pa je čas, da nam o njej povesta nekaj več. Za začetek ti ponujamo Uršin video, ki pokaže vso lepoto in skrivnostnost te čudovite celine. Spremljaj nas še naprej, ker bomo še veliko povedali o Afriki in njunem potovanju!

29. May 2017

Zakaj na naslednji safari v Zimbabve

Zimbabve v zadnjih letih z živalovarstvenimi in drugimi ukrepi skrbi za porast populacije divjih živali in s strogim nadzorom omejuje krivolov. Zato je nekdanja zvezda afriških safarijev spet na vzponu in zato tudi mi priporočamo, da se na to izjemno izkušnjo odpravite v to državo na jugu Afrike. Tokrat predstavljamo safari v Zimbabveju skozi oči britanske popotnice Sophy Roberts.
Kategorije
Anketa
Kako pogosto na potovanju uporabljaš telefon?

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb