Kam te nesejo krila?

STA Travel Cafe

Delovni čas

  • Ponedeljek-četrtek: 08:00-00:00
  • Petek: 08:00-01:00
  • Sobota: 08:00-00:00
  • Nedelja, prazniki: zaprto 

Naslov

Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

Potopisna predavanja v STA Travel Cafe

Potopisna predavanja so vsako drugo sredo v mesecu, ob 19. uri, v STA Travel Cafe-ju. Če bi radi predstavili svoje popotovanje prijateljem in malo širšemu občinstvu, pišite na potopisi@stapotovanja.com
 

Termin

Tema oz. Destinacija

Ime predavatelja

18.10.2017 ob 19:00 Oman
Katarina in Rok Hočevar
25.10.2017 ob 19:00 Kako ostati fit na potovanju?
Matej Hočevar, Filip Kržišnik, Nuša Gnezda

08.11.2017 ob 19:00

Namaste, Nepal!

Alenka Lanz

22.11.2017 ob 19:00 Predavanje o plemenu Guna Yala z otočja San Blas (Panama) + otvoritev foto razstave

Miha Godec

6.12.2017 ob 19:00 V meni je Kalifornija (20 dnevno potepanje dveh kotalkaric)

Barbara Volk

Poglej si tudi seznam predstavitev izkušenj z delom v tujini in možnosti, ki so ti na voljo!

Fotografska razstava: Projekt Afrika (Alja Nike Skrt, Urška Drofenik)

Konec maja in začetek junija sta blogerki Urša in Alja obiskali Afriko na potovanju od Viktorijinih slapov do Windhoeka. Čeprav se je sprva zdelo, da bo 8 dni čisto dovolj za njuno prvo afriško izkušnjo, sta, ko se je potovanje zaključevalo, obe ugotavljali, da bi bili še dljeeeee. Zato je sedaj eno gotovo - še se bosta vrnili!

Na tokratni razstavi fotografij, si lahko ogledaš nekaj utrinkov z njunega potovanja. Če te vsaj malo zamika, da bi spakiral nahrbtnik in se odpravil na svojo afriško avanturo, se oglasi v agenciji STA potovanja in preveri ponudbo večdnevnih organiziranih tur po različnih koncih Afrike.

Avtorici fotografij:

Urša Drofenik – Ursha.si

Urša je popotnica, fotografinja, športnica in skupaj s psičko Mono tudi reševalka oz. vodnica psičke reševalke, od lanskega novembra aktivna v enoti reševalnih psov Slovenije. Na Instagramu jo najdeš pod imenom ursha.si, enako ime nosi tudi njen minimalističen, a stilsko dovršen blog. 

Če jo želiš pobliže spoznati in se pri tem še kaj novega naučiti, ti svetujemo, da se udeležiš ene od njenih fotografskih delavnic, kjer udeležence uči fotografiranja s telefonom, namenjene pa so prav vsem.

Sicer pa ima Urša tudi zanimiv običaj, in sicer ob koncu leta najboljše fotografije z izletov natisne in jih doma obesi na steno. Le katere se bodo na steni pojavile konec letošnjega leta?  ;)

Alja Nike Skrt – Ljubeznice

Alja Nike Skrt skupaj s svojim fantom ustvarja blog Ljubeznice, sicer pa je strastna fotografinja, ki zelo rada potuje in tuje kraje odkriva na nekoliko drugačen način. V objektiv rada ujame res čarobne trenutke, kar se lepo vidi na njenem profilu na Instagramu, kjer jo najdeš pod imenom aljaskrt. 


Poleg potovanj so njena strast tudi rastline in iskanje najlepših podrobnosti pri opremi notranjih prostorov – sprehodi se po njenem blogu in odkril boš tisoč in eno idejo za prijetno bivanje. 


 

Najem STA Travel Cafeja za privatno zabavo

 V STA Travel cafe lahko organiziraš privatne zabave za različne priložnosti ... 

STA Travel cafe, cyber kavarna in mini galerija z mednarodnim pridihom v središču Ljubljane za svetovne popotnike in lokalne avanturiste, je lahko odlična lokacija za praznovanje novoletne zabave, tvojega rojstega dneva, uspešno opravljenega zagovora diplomske naloge, obletnice mature ali pa česa drugega. Zabava je lahko odprtega ali zaprtega tipa, več informacij pa dobiš na cafe@stapotovanja.com

STA Travel Cafe vabi k sodelovanju glasbenike in druge umetnike

Predstavi se na enem izmed kulturno-umetniških večerov v STA Travel Cefeju!

V STA Travel Cafeju pripravljamo program večernih kulturno-umetniških dogodkov, sestavljenih iz različnih koncertov, literarnih in potopisnih večerov, kantavtorskih nastopov itd. bolj ali manj uveljavljenih ustvarjalcev. Več informacij dobite na e-naslovu marketing@stapotovanja.com.

All we do is travel

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

STA potovanja
Trg Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana

080 47 42

info@stapotovanja.com

Vsak delavnik nas med 8. in 17. uro dobite na telefonskih številkah:

LJUBLJANA
T: 01/ 439 16 90
T: 01/ 439 16 91
M: 041 612 711
L: Ajdovščina 1, Ljubljana

ZAGREB
T: +385 1 488 63 40
M: +385 99 488 63 40
F: +385 1 488 63 45
L: Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb