Dodan: 21. 06. 2005 @07:28:57
Vlak po Irski in Angliji
Zdravo!
Mene pa zanima, ali se dobi kakšna izkaznica za vlake po Irski in Angliji, kjer so morda kakšni popusti. Npr. eurodomina - ali ta velja tam in ali lahko koristim popuste. Koliko so popusti. Ali obstaja še kakšna druga kartica?
Hvala!
Lp, Angel
Dodan: 26. 06. 2005 @09:06:03
Re: Vlak po Irski in Angliji
pred leti sem potovala po Irski z Inter railom. Najbolje, da gres na Erazem, popotnisko drustvo na Trubarjevi v Ljubljani, http://www.erazem.net/default.html. Sicer so pa vsaj na Irskem vlaki precej nerodni za potovanje, ker se moras vedno vracati skoraj do Dublina. Zaradi tega sem morala pogosto uporabljati tudi avtobuse in avtostop. Stopanje se na Irskem res izplaca, ker so ljudje navajeni pobirati stoparje in te vcasih zategnejo tudi , ce jim je s poti. Upam, da bo dovolj informacij! Uzivaj!
Dodan: 29. 06. 2005 @08:27:32
Re: Vlak po Irski in Angliji
Upam, da nisem prepozna z informacijami, pa vendar... Z vlaki se ti skorej ne splača potovat, ker so tudi dražji od busa, pa manj možnosti imaš. Za popust na busih lahko uporabiš ISIC in potem kupiš na Irskem še Easy Stamp ali nekaj takega (posebna nalepka, ki ti jo dajo na ISIC), gotovo velja za popuste na busih, za vlake pa nisem 100%-na. Uživaj!
« prejšnja 1 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.