Zdravo.
Obracam se na vse, ki ste ze bili na tem lepem otoku. Nasla sm izrednoo ugodno karto, varianti sta 2, ali da sem tam 7 ali pa 10 dni.. na zalost si ne morem privosciti vec zaradi faxa...pa me zanima ali je to totalno premalo, ali se vseeno splaca it tja in kj vidt v 7 oz. 10 dneh???
Res hvala vsem
ena in druga variant je dovolj, da vidiš prelep otok Puerto Rico. Bil 8 dni v decembru. prijazni ludje, dobra hrana, lepe plaže na Karibski strani. Priporočam tudi izlete na Deviške otoke
oscar, a ti si sel decembra samo tja, ali potem se kam?
kolk si dal pa za karto?
Tja sem šel s cruiserjem iz Malage transatlantic tura, ki je trajala 14 dni z Royal Carribiean za ceno 450 EUR. Po 8 dnevnem potepanju po PR in ostalih otokih, odletel v Vegas, nato New Orleans(perfektni žuri in hrana), po celi Floridi in nato preko Londona(par dni) domov. Vse skupaj en mesec in pol. Vtis odličen. PR je mesto salse, imajo zastonj tečaje. Obišči lokal Latin Roots(živa glasba), in predvsem stari del mesta. Obvezno najdi mestno turistično organizacijo, so izredno prijazni in dobri poznavalci Slovenije. Nujno vzami rentacar!
MIslim, da se da postaviti čisto preprosto (nepisano) pravilo: čim se vsedeš za 10 ur v piksno, imenovano anvion, ostani na drugi strani čim dlje (pač v skladu s financami, ki jih premoreš in s časom), tudi če najnujnejše tam opraviš prej. Se pač še malo spočiješ, preden se spet vkrcaš. Matematično izraženo: čim manj časa si tam, dražji je bil avion na dan. Seveda zgolj moje mnenje...
oscar, res hvala za info..
samo še to: kolk se kej zapravi dol..predvidevam, da ni lih drago...namrec ze za karto sm dala 700 tk d res ne bi prevec zapravljala..
Bil velikokrat v Portoriku, zlasti v glavnem mestu San Juan. Čudovit je stari del mesta San Juan Vijeho - obvezno za videt. Brez težav peš... Za drugo lahko uporabiš buse. Moraš pa vedet, da je Portoriko takorekoč amerippki in da so tudi cene podobne...
Kje si kupila karto za 700€, če ni skrivnost? Vem, da je možno v tem času priti tja tudi za manj denarja...
lp
flyertalk...
Condor
lej, nujno bi šla tja zdaj v teh dneh...casa mam do 25.2. tako da me resno zanima, kej se da dobit se cenejse karte?!
Condor.
Lej, nujno bi šla tja v teh dneh..časa iamm pa do 25.2. Tako da me resno zanima, kje bi lahko našla še cenejšo karto
???
poglej karte iz budimpeste, so meli pred kratkim za 500eur lete...
drugace pa obvezno na otok culebra za par dni, ki spada pod puertoriko...da prisparas cas lahko letis iz san juana za 100 usd, si v pol ure tam, drugace vozi tudi trajekt ampak ti vzame dober del dneva... drugace pa so tam najlepse plaze in nasploh eden najlepsih oz. neokrnjenih otokov v karibih brez masovnega turizma...zraven je tudi malo vecji otok viques.
ja, a lahko poveste katere druzbe...samo Budimpesta res ne pomaga..
joj kaj se nisi nikoli iskala kart, vpises v enega od nestetih iskalnikov odhodno letalisce budimpesta, pa ti bo tako vrglo ven najugodnejso opcijo oz. letalsko druzbo za termin katerega isces karto...je ponavadi ceneje kot direkt pri sami letalski druzbi kupit...drugace pa mislim da je bil american oz. alitalia najceneje ko sem gledal, ampak ne vem ker ti itak vrze razlicne letalske druzbe ven glede na dan odhoda in prihoda ter prestopov...tak da se malo pospilaj po internetu pa se bo ziher kaj naslo :-)
lahko pa kupis karto do miamia ce najdes bolj ugodno, pa od tam do puerto rica kupis posebej...leti american a. z direktnim letom, par krat na dan!
|
18.06.2011 - 01.03.2015
|
|
|
09.04.2011 - 09.04.2015
|
|
|
07.05.2011 - 07.05.2015
|
|