Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
STA Koper
Forum
Dodan: 03. 02. 2012 @05:28:10
Viza Sri Lanka on line
sara
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Ali kdo ve kako se prijaviti za vizo Sri Lanka on line. Na svoji spletni strani imamo objavljeno SOLVENIA - za katero ob kliku piše, da ne potrebuješ prijave za vstop v Sri Lanko in na koncu seznama se najde še  ZSLOVENIA. Sri Lanka mi na mail ni odgovorila. Ali se je kdo prijavil in kaj ve o tem? Sara

Dodan: 03. 02. 2012 @06:13:32
Re: Viza Sri Lanka on line
azija
Gost

Hej, prvič slišim za online vizo za srilanko. Jaz sem jo vedno dobila na letališu ob prihodu, saj lahko slovenci 30 dni z brezplačno turist vizo bivamo. Po potrebi pa vizo podaljaš še za kak mesec ali dva na uradu za imigracijo v Colombu. Nekaj malega plačaš in to je to. Sicer pa mi ne potrebujemo vize do 30 dni oz, je ta brezplačna in zrihtaš vse v dveh minutah na letališču.

lepo potuj

PS: Sicer je pa veleposlalništvo najbljižje Sloveniji na Dunaju in je bolje da se na njih obrneš pa ti bodo odgovorili, mogoče bo trajalo malo dlje, odgovora na mail iz srilanke pa ne bi čakala.

Dodan: 03. 02. 2012 @07:58:32
Tina
Gost

Midva sva se vrnila v zacetku januarja iz Sri-Lanke in s 1.1.2012 so uvedli vstopno vizo. Midva sva bila tam samo en dan, zato vize nisva potrebovala, če pa ostaneš več kot 24h pa je viza potrebna (mislim, da stane 25$). Ker je bil takrat ravno prvi dan, ko so jo uvedli, so lahko vsi kupli vizo na letališču, ne vem pa če so to naknadno kaj spremenili.

Dodan: 03. 02. 2012 @10:22:54
kiki
Gost

Ojla,

viza od 1.1.2012 ni več brezplačna za slovence.

http://www.mzz.gov.si/si/predstavnistva_po_svetu/azija_kavkaz_in_bliznji_vzhod/srilanka/

Dodan: 03. 02. 2012 @11:06:22
Meisha
Gost

Jaz sem si za januar sicer vizo uredila preko spleta, ko je očitno Solvenia še delovala, na srečo pa plačilni sistem še ni deloval in sem jo dobila zastonj So pa morali ostali Slovenci, ki sem jih srečala, plačati za vizo in vsi so to uredili kar ob prihodu, tudi vrsta ob tistem okencu je nakazovala, da se da urediti vizo. In tudi na spletni strani je pisalo, da je še vedno možno dobiti vizo ob prihodu, cena naj bi bila malce višja, ampak pomoje je kar ista, ker tale internetni plačilni sistem jim res malce nagaja.

Dodan: 03. 02. 2012 @19:32:41
gost99
Gost

Viza je obvezna od 1.1.2012

Jaz sem pisal tudi na Dunajsko veleposlaništvo - že mesec nazaj. Odgovora nisem dobil.

Dodan: 04. 02. 2012 @10:49:53
dan
Gost

oj,

evo jaz sem potreboval vizo....na spletu sen uredil zadeve pod drzavo sem dal SOLVENIA (ni blo nobene panike)....druge kolegice so dalo ZSLOVENIA, pa so ravno tako cez prisle; na letaliscu se sami ne vedo kako naj bi to potekalo!!...vazen je da mas papir s sabo (iz neta), ce naletis na napacno kontrolo, te bo iz vrste odstranil....in bo treba na blagajni placat 25$. Skratka, ne  bo nobenega problema pri vstopu....lahko samo mal dalj traja

obilo uzitkov v odkrivanju daljne dezele!!

« prejšnja 1 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

2 škatlici prodani, ostala mi
Na Renee Toursu sem že
MBK je bil meni izguba
spremljaj kakšne akcije različnih letalskih
Čaw!   Gre kdo na začetku junija
@upug Še dobro, da znaš prepoznavat
Super, sem poslala mail lp
tud mene že nekaj časa
Last minute ponudba:       Prevoz na relaciji
Last minute ponudba:   Prevoz na relaciji
Last minute ponudba:   Prevoz na relaciji
Last minute ponudba: Prevoz na relaciji
na sta forumu sem zasledila,
Ali so študentske letalske karte cenejše od rednih?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

09.04.2011 - 09.04.2015
18.06.2011 - 01.03.2015
23.04.2011 - 01.03.2015
02.04.2011 - 31.12.2015
14.05.2011 - 24.02.2015
07.05.2011 - 07.05.2015
Vse vstopnice »

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™