helou 
Že zelo dolgo si želim iti v Ameriko in se razmišljala, da bi to poletje mojo željo mogoče celo uresničila.
Sem razmišljala v času od 13. julija do 10. avgusta (izpiti :/). Za kake 3 tedne.
Predstavljala sem si pa zelo low budget vrjanto- mogoče couch surfing ali pa zelo poceni hostli (mogoče pol-pol). Rada bi šla v Californijo, LV, LA, SF... ali pa New york in okolico ali pa Miami. Odvisno kje bi bile poceni letalske karte.
Tam sem mela nemen si ogledat večja mesta, doživet mal pristen ameriški občutek, si pogledat kake znamenitosti, mogoče kak narodni park, pogledat kak musical, mal šopinga, mal plaže... Sepravi dopoldne in popoldne "ogledi" in pač doživljanje mesta, zvečer pa žurka (seveda ne vsak dan
)
Nikakor pa nimam namena it tja, da bi spala do 12h in potem šla v mestu in po pol ure šla na eno pijačko, tam sedela 2 ure, šla spet za pol ure po mestu in si morala spet mal odpočit...
če grem v Ameriko nameravam to izkoristit 
Je mogoče kdo razmišljal kaj v tej smeri. Zelo bi si žežela it, ampak ne bi šla sama. Tako da če bi našla kako vredu sopotnico, s katero bi se ujele bi blo super 
moj mail: nelchyy@gmail.com
Lahko recem,da tura ki si jo želiš videti je zelo lepa,zanimiva.Sam sem podobno turo dal skozi lanskega aprila.Je potekala nekako takole LA-SD-LV-Grand Canyon-Dolina smrti-LA-SF in nato notranji let do NY.Glede na to da isces sopotnika,ti lahko mirne roke recem idi sama.Tako nisi odvisna od nobenga,primorana si govoriti anglesko,spoznavati ljudi.Sam sem sel z dvema kolegoma in nikoli vec.Slabe izkusnje!
Ojla!
Tudi sama se zanimam za takšno potovanje v tem terminu ali pa mogoče celo od konca oktobra do nekje 4 januarja malo daljše potovanje, ko je na obali še vedno toplo, novo leto pa bi lahko pričakala v new yorku. Si že našla kakšnega kandidata za zraven? Že veš kakšne so cene letalskih kartm kje so najcenejše? Sama iščem vendar je toliko različnih ponudb, ko se cene razlikujejo tudi po 1000€ iz različnih evropskih mest.
LP
Hej! joj, sem prebrala to rvojo objavo in me je kar zamikalo!!!
mene vsako leto zelo mika iti v ameriko, ampak nekako nimam poguma iti sama, če že karkoli pride pa le imaš nekoga zraven, ane? 
hej!
tudi mene je zamikalo..pustiš mail, da te kontaktiram? 
Lp
Živijo punce,
mene tudi zanima za to potovanje in bi res koooončno rada šla..tako, da če je katera zaintresirana naj mii piše ma mail: tejka.sokolic@gmail.com
pa pa
Zivjo,
tudi sam imam namen iti poleti, ravno v tem času v LA. Prva želja je sicer biti v LA-ju vsaj kakšna dva, tri tedne, da raziščem možnosti za delo v prihodnosti, vendar sem preden se ta usidram hotel preživeti nekaj časa tudi na poti. Zanima me, na kak način boste potovale in ali ste se že dogovorile? 
Mail: siposh@gmail.com
ej, jernej, jaz grem čez mesec dni nekak podobno turo kot si jo ti opisal. LA-SD-LV-grand canyon, death valey, SF-LA, pa me zanima sledeče:
1. Kolko časa si je treba rezervirat za GrandCanyon, če greva sama z avtom iz vegasa na izlet v GC Vilige in ali je tam dobro označeno za kak varen, kratek sprehod pa da vseeno vidiš in doživiš GC
2. drugo pa me zanima pa je death valley ki je očitno od vegasa kar daleč. (6h vožnje?) kakšna je cesta in kam lahko nadaljuješ, če se nebi imel več namena vračat v vegas in bi nadaljeval v SF ali Sacramento. Bi to bila opcija? Videl sem slike teh ravnih neskončnih cest in med eno in drugo civilacijo je kar nekaj 100km. Kako je na takih poteh z bencinskimi črpalkami?
hvala
Lp
Če bi mogoče kdo šel na en tak krog, kjer bi se bilo malo manj po mestih (2-3 dni) in malo več na poti (od parka do parka), iščem sopotnike. Termin kadarkoli letos za okoli 4 tedne. Želja je en tak krog: SF-yosemite-death valley-LV-fire canyon-grand canyon- antelope canyon (spotoma še havasupai, horseshoe bend, lake powell)- monument valley- arches national park- zion in bryce canyon- joshua tree (na poti kakšen ghost town)- LA. 
Rentacar+moteli.
Če koga zanima, moj kontakt: peroksidiran.travnik@gmail.com
Tudi jaz imam namen obiskati ameriko letos poleti (coast to coast road trip). Trenutno sva dva, iščeva še kakšnega sopotnika..
Živjo, jansi!
Kdaj pa nameravata iti? In ali mislita avto rentati? Jaz in kolega sva načrtovala, ampak se nama ni izšlo, ker sva ostala brez avta, ki bi si ga sposodla od brata, ki živi tam ... ampak mogoče se še najde kakšna varianta.
Lahko pišeš na siposh@gmail.com
Lp, David
Pardon, mislis sem tebe, tedex. ... Se opravičujem.
Midva greva 9.6.-30.6. Letiva do LAja, potem avto, mesta ter parki-le-ti so nama prioriteta..bolj kot mesta.Lp
|
14.05.2011 - 24.02.2015
|
|
|
29.04.2011 - 29.04.2013
|
|
|
23.04.2011 - 01.03.2015
|
|