Živjo!
Zanima me, če kdo namerava v letošnjem letu (poleti) iti na kakšen jezikovni tečaj v Anglijo (London, Cambridge, Oxford, ali je boljše kakšno drugo mesto?)
Jaz nameravam iti za 3 tedne, vendar se za destinacijo še nisem odločila. Zanimajo me, kaj priporočate, vaše izkušnje in seveda če kdo namerava iti. letos.
Kakršnekoli predlogi in ostalo, če kdo gre... lahko pišete tudi na mail: kago994@gmail.com
Bila v Oxfordu in Wimbledonu - oboje super, priporočam. Če je želja da si čimbližje Londonu, potem je Wimbledon idealen. Meni osebno je bil Wimbledon s stališča šole bolj pri srcu. Drugače pa kamorkoli greš, je lahko dobro, če si tako narediš 
Jaz tudi razmišlam da bi šel na jezikovni tečaj v Anglijo
koliko pa si stara če smem vprašat? 
Zivjo,
Jaz sem bila 3 tedne v centru Londona. Bilo je fenomenalno!
Aja pozabila sem pripisat da so vse tri lokacije ki si jih napisala drage. Drugače se pa ta mesec vračam nazaj na tečaj. Jaz sem izbrala 3h/dan vsak dan..in moram rečti da je zelo intenzivno in popolnoma dovolj...skoraj več odneses od pogovarjanja po tečajih! drugače pa priporočam tečaj je vsekakor super zadeva.
tud Kučan in Jankovič gresta. Dovolj jima je jezikov v čevljih!
Jaz sem že kar nekaj let nazaj bila s kompasom na takem tečaju v Wimbledonu. Stanovala sem pri družini. Do šole sem se vozila z avtobusom. V bližini šole so avtobusne postaje, podzemna postaja, trgovine,... Čeprav ni ravno poceni, je dobra naložba za prihodnost, ker se veliko naučiš. Res super stvar...priporočam 
london ima veliko možnosti. bila sem po tri tedne ze na razlicinh lokacijah, muswill hill, wibledon... super, samo precej drago
|
07.05.2011 - 07.05.2015
|
|
|
18.06.2011 - 01.03.2015
|
|
|
23.04.2011 - 01.03.2015
|
|