Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
STA Koper
Forum
Dodan: 04. 01. 2012 @19:16:56
Izkušnje Bogo Mo
kekec
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Pozdravljeni!

Ali ima kdo izkušnje z predavanjem pri gospodu Bogo Mo? Dobil sem meil o zaposlitvi v Avstraliji, novi zelandiji, kanadi in Italiji pa me zanima ali se splača udeležiti tega seminarja, ker je potrebno plačati 10 €, pa še ni ravno v bližini doma...

Hvala, lep pozdrav

Dodan: 04. 01. 2012 @21:10:40
Re: Izkušnje Bogo Mo
marcei
Gost

js sm sla na predavanje in je popoln nateg.Sam denar vlecejo..

Dodan: 04. 01. 2012 @23:20:42
kekec
Gost

ok hvala!

Dodan: 06. 01. 2012 @07:58:25
Lame
Gost

Jaz sem tudi bila na predavanju, kakšna izguba časa.

Ne vem zakaj jih oglašujejo kot - predstavitve Kanade, Nove zelandije, Australije itd, če potem 98% časa govori samo o Australiji! Pa še to čisto preveč enostransko, Australia good, Slovenia bad. Stalno ponavlja, kako so avstralci bolj fajn, odprti, prijazni, druzabni, ustrezljivi ljudje, kako je vse tam veliiiiiiiiiiiko bolj urejeno kot v Sloveniji itd.
Največja fora je pa bla, da ga nekdo čisto na koncu vpraša, kolikokrat je bil tam, ali nekaj takega, kdaj je bil nazadne. In tip reče, da še NIKOLI, bi pa rad šel.

FAIL!!!!!

Dodan: 07. 01. 2012 @15:45:29
ptic
Gost

Lame, ne me jebat a res? Tip še ni nikoli bil v AU pa ima predavanja o tem?!? Kar pobralo me bo, česa se nekateri ne spomnijo.

Dodan: 07. 01. 2012 @21:08:34
Lame
Gost
NE zajebavam! Skoz majo predavanja, glede na delez casa, ki ga posveti australiji, bi rekla, da mu firma stoji na australiji, potem pa rece da se NIKOLI ni bil tam! Ma 100x boljse, ce bi se zlagal nekaj, al pa da bi blo vsaj tako, da ni tam nikoli zivel daljse obdobje npr, ni pa nikoli BIL tam! Pri nas je bilo tako, da ga je en cisto na koncu to vprasal pa ni noben tega sploh dojel tisto sekundo, potem smo pa sli vem. Ampak mater da bi najraj sla se na eno predavanje pa na zacetku pred vsemi to vprasala, se mi zdi da bi tako bili ljudje nekako manj zavedeni oz bi bolj z rezervo vzeli vso to govoricenje. Je rekel, da ni bil, se pa menijo doma da bi sli malo pogledat v bliznji prihodnosti. Tako da ce boste letos kdaj sli, pliz vprasajte in pliz napisite sem, me zanima kaksen bo njegov odziv. No, ce boste vprasali bolj na zacetku pa mozno, da se tudi zlaze, who knows
Dodan: 03. 02. 2012 @22:01:54
Lili
Gost

Evo jaz danes prišla iz tega predavanja, ki je bilo v Ce, s tem, da ni govoril Bogo ampak Gorazd, lastnik, ki sicer živi doli. Ampak se popolnoma strinjam s predhodniki. Totalno neuporabno in nateg. Da sploh ne govori, da je temo Gorazdu čisto logično, da se boš čisto zadolžil in plačal 3500 evrov za vizo, ki niti ni nujno, da jo boš dobil, doli je itak vse "super in fajn", da ni nobenih predsodkov, ksenofobije, da je skoz sončno, blabla in ja za življenje pa kr priporoča, da si kupiš en kombi in se potem okoli furaš (hmm, mislim, da folk ne gre za počitnice dol). Res kr neki, tako, da res ne hodite ne to!

Dodan: 04. 02. 2012 @14:44:01
me
Gost

A je že kaj slike na pp zamenjal ali ima še vedno tiste iz 80ih?

Dodan: 04. 02. 2012 @22:35:05
Lili
Gost

hehe, ni bilo ravno nekih slik na predstavitvi, sam veliko teksta, kaj oni nudijo in kaj migracija je in zakaj ljudje migrirajo, pa statistika (v glavnem totalno neuporabne stvari) Ob robu par slikic tropskih plaž, kristalno modrega morja. Pač tak, da čim več folka pritegnejo kako je vse tipi topi in easy.

Dodan: 05. 02. 2012 @11:45:43
me
Gost

Ja, on si s to predstavitvijo želi, da folk "zrajaca", da se potem prijavijo na osebne konzultacije....No, mene ni prepričal in mi je blo še unih 10 eur škoda - bi jih raj komu drugmu dala, ki jih bolj potrebuje...pri nas je bila še ena "kao" študentka, ki je oh in sploh promovirala študentsko vizo, češ da ima sedaj nek biznis in da iz SLO dela za AUS od doma...če bi blo tok kul, bi dol ostala ane?

Dodan: 05. 02. 2012 @12:28:02
Lili
Gost

Ma ja, fora s to študentsko vizo, on jo je tudi najbolj reklamiral, da greš lahko komot npr. za 2-3 tedna dol na tečaj jezika in ti zrihtajo to vizo. Halo? Za 3 tedne dati 1500-1900 evrov kolikor ta viza preko njih stane. Poleg tega, tudi če jo dobiš za dlje in greš ti dol z namenom delati, lahko samo 20 ur na teden delaš pod to vizo, kar pa nikakor ni dovolj, da se ti preživiš, na črno pa kr tako ne laufa kot to "lepo" pri nas gre. Ja res te predstavitve so da kasirajo, da nategnejo folk in jih privabijo na osebne konzultacije, ki staneo 70 evrov. In to reče tako, to je ena ura v kateri vam odgovorim na vse. Halo??? Sam če tako gledam sam v Ce je bilo polno, kar pomeni več kot 100 ljudi, pa zdaj zračunaj krat 10 evrov po glavi, pa če še koga pridobijo za "osebne konzultacije", ja mastno zaslužijo ni kaj. 

Dodan: 05. 02. 2012 @20:46:38
me
Gost

Res je. Tudi ko sem bila v Lj, je bila cela dvorana nabito polna....kar je kar lep kupček denarja ob koncu dneva . Kar se pa študentske vize tiče, se pa strinjam s tabo. Čeprav je sedaj kar težko kar se tiče pridobitve vize...pogoji so res zaostreni

Dodan: 06. 02. 2012 @09:31:14
aboridjin
Gost

Kdor misli resno it dol, si bo sam zrihtal vse papirje in preštudiral možnosti za vizo oz. bo najel lokalnega avstralskega agenta.

Študentska viza je mislim da okoli 500 AUD, kar je še tle na internet strani od STA pod zavihkom delo in študij v AUS napisano.

Ne nasedajte prodajalcem sanj.

« prejšnja 1 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

2 škatlici prodani, ostala mi
Na Renee Toursu sem že
MBK je bil meni izguba
spremljaj kakšne akcije različnih letalskih
Čaw!   Gre kdo na začetku junija
@upug Še dobro, da znaš prepoznavat
Super, sem poslala mail lp
tud mene že nekaj časa
Last minute ponudba:       Prevoz na relaciji
Last minute ponudba:   Prevoz na relaciji
Last minute ponudba:   Prevoz na relaciji
Last minute ponudba: Prevoz na relaciji
na sta forumu sem zasledila,
Kje je meni najbližja STA poslovalnica?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

29.04.2011 - 29.04.2013
23.04.2011 - 01.03.2015
14.05.2011 - 24.02.2015
09.04.2011 - 09.04.2015
07.05.2011 - 07.05.2015
18.06.2011 - 01.03.2015
Vse vstopnice »

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™