Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
STA Koper
Forum
Dodan: 25. 07. 2010 @14:59:32
Hostli na Portugalskem
Mina
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Hoj! Zanima me, kako je s hostli na Portugalskem - glede na to, da potujem konec avgusta, bi bilo najbrž pametno že prej rezervirati? Al se najde kaj tudi za isto noč, ko si že tam? kakšni nasveti bi bili dobrodošli...hvaaaala

Dodan: 25. 07. 2010 @15:11:11
Re: Hostli na Portugalskem
Mina
Gost

Aja, pa še to, kakšna je razlika med pensao-ti pa hostli?

Dodan: 26. 07. 2010 @19:40:45
Andr7eja
Registriran uporabnik

vedno je bolj pametno rezervirat za vnaprej ...

je pa tako, da potek ko si tam z lahkoto nova poznanstva skleneš in ti novi prijatelji velikokrat kar sami ponudijo prenočišče 

Dodan: 27. 07. 2010 @08:57:23
domovoj
Gost

Ravnokar s Portugalske. Večinoma sem hostle rezerviral vnaprej (vsaj kak dan prej), sicer pa je bilo vedno še kaj fraj. Pensaoti so malce dražji (30 evrov za eno osebo), si pa zato sam v sobi in imaš svoj mir. Občasno mi je pasalo.

Dodan: 27. 07. 2010 @14:21:05
maja
Gost

Me smo si pot zacrtale ze prej in si tudi hostle rezervirale v naprej..in tako res nasle poceni in ok. (st. postelj, center mesta...) Sle smo lano okt, rezervirale pa smo ze junija.

Dodan: 27. 07. 2010 @22:16:57
Mina
Gost

Kul, hvala za odgovore. Mislim, da bom tud jaz rajši kar vnaprej kej poiskala, da pridem mal cenejš čez...

če ma pa kdo še posebej za pohvalit kakšen hostel (ali pa za pograjat) pa na dan z besedo

hvaaala, čao

Dodan: 27. 07. 2010 @22:39:40
Katja
Gost

Hei,

ja jst sm bila lani v Lizboni v hostlu Lazy crow, in sm se tam počutla kot bi bla doma, res tak v izi hostel, ful prijazni vsi tam, pod oknom je bil v večernih urah fado v živo, zraven maš eno ful dobro pekarno pa restavracijo, tam se res da začutit kako teče življenje v Lizboni

Uživi, ja pa kakšna beseda po portugalsko jih nardi še 10x bolj prijazne

Dodan: 27. 07. 2010 @23:28:14
domovoj
Gost

Nasvet: izogni se Coimbri. Strel v prazno, če mene vprašaš.

Dodan: 29. 07. 2010 @14:16:40
Mina
Gost

Zakaj, da se Coimbra ne splača? Sem slišala same lepe besede o tem mestecu

Kaj pa prenočišča bolj na jugu, Lagos, Faro? To je dost turistično, tako da vidim, da je tud malo dražje, ampak a se useeno najde kej ugodnega?

Dodan: 30. 07. 2010 @11:53:03
slon
Gost

porto, atum guesthouse, mas ga na hostelbookers, po naše je to to tuna penzion full fajni

Dodan: 30. 07. 2010 @17:28:04
carniolan
Registriran uporabnik

Tako prelepo mesto kot je Coimbra pa res ne smes izpustiti (2 katedrale - pes od postaje v hrib malo po potickah malo po stopnickah - direktno do stare univerze iz 1311 - oglej si knjiznico - ce si v casu ko se zacenja akademsko leto vidis ogromno studentov v togah (prekrasne so njihove crne uniforme - vecina so to studentje aristokratskih in burzoaznih druzin))

Ce potujes iz Porta (oglej most Eifela) do Lisbone z vlakom le stopi iz vlaka in pojdi v Coimbro -  vzames zjutraj vlak iz Porto-a Campanha okrog 8h  tak okrog 16 pa nadaljujes za Lisbono (Santa Apolonija)  Torbo ali kovcek lahko pustis nasproti postaje v enem bistroju (1 € za en dan) ni vec garderob od  crnega septembra

Imel sem v Lisboni penzion Dublin 30 € lani sept (Wifi ok) 3 dni Belem, zvecer v gingetah z fadom (zal Amalia Rodrigues z njeno Uma casa portuguesa, uma casa concertesa je zal samo se spomin (Amalijo sem poslusal leta 70 v Lyonu ) Avenida da Liberdade (96 m siroka avenija - plac Pombal -  Samostan St Jeronimo  (sv Hieronima ) - kjer bos videla grob Vasca da Gama - pesnika Luís de Camões-a  ( poznan po njegovih Lusiadah)

Moral

Dodan: 31. 07. 2010 @13:11:40
Teja
Gost

Zdravo. Mene zanima če hostli nasplošno sprejemajo mladoletne (17let).

Dodan: 31. 07. 2010 @15:53:38
carniolan
Registriran uporabnik

Verjetno sprejemajo ce so v spremstvu polnoletne osebe in da imajo starsevsko dovoljenje za potovanje in "décharge" da hostel ni odgovoren ce do cesa pride v casu bivcanja mladoletnika

Mladoletnik mora imeti overovljeno polnomoc starsev za potovanje po Evropi v primeru kontrole policije ali raznih drzavnih usluzbencev ki imajo pravico legitimirati ljudi

Dodan: 31. 07. 2010 @20:25:22
Teja
Gost

Hvala.

« prejšnja 1 naslednja »
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Mogoče kdo ve za kakšen
zanima me delo na portugalskem... a
http://foto-potepanja.blogspot.com/search/label/gvatemala
pa še moja izkušnja :
Hvala za info oz. ponudbo
Mika me voznja do Berlina
zdravo kateri ponudnik pa je?
Bo kr držalo, da poleg
Naslednji teden se odpravljam v
@tina - dober film
odvisno od termina, ampak ja..
Jaz sem mogel vedno potrditi
tezko ;
Kako do ISIC izkaznice?

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni Čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: 05/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

02.04.2011 - 31.12.2015
29.04.2011 - 29.04.2013
23.04.2011 - 01.03.2015
07.05.2011 - 07.05.2015
14.05.2011 - 24.02.2015
18.06.2011 - 01.03.2015
Vse vstopnice »

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev | Pogoji poslovanja
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™