Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Youtube - STA LjubljanaPišite namSpremljaj na na TwitterjuNaroči se na popotniška RSS obvestila
Forum
Dodan: 24. 02. 2010 @14:07:04
prepaid mastercard za nakup pri ryanair
S.
Registriran uporabnik
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

Če mogoče koga zanima kako se pride do prepaid mastercarda za nakup pri ryanairu brez dodatne provizije.

Na https://www.entropay.com/ sem se registrirala in si naredila virtual viso.Imam viso electron pri Banki Koper in uporabljam njihovo internetno banko i net banka.Na virtual viso sem iz svoje obstoječe vise naložila eure-za tole transakcijo si entropay zaračuna 4,95% od zneska (za 30,00eur ti še dodatno vzamejo 1,48eur iz tvoje vise).Vse to sem naredila preko i net banke,denar je bil na virtual visi takoj-čez kakšno minutko,ker imaš internetni pregled na entropayu,moja banka pa si ni obračunala nobene provizije.Žal lahko prideš do prepaid mastercarda samo preko virtualne vise,kjer potem določiš da hočeš novo kartico-prepaid mastercard tu si zaračunajo enkratno provizijo 7,51eur,katero ti obračunajo kar na tvoji virtual visi.V enem tednu sem dobila po pošti na dom čip kartico prepaid mastercard,čez nekaj dni pa še ločeno pin.Nato še na entropayu registiraš prepaid mastercard,tako da prepišeš številke iz original kartice.Preneseš eure iz virtualne vise (žal tuki spet 0,15eur provizije) in lahko nakupuješ.

Sem kupila letalsko karto Treviso-Alghero in mi ryanair ni zaračunal nobene dodatne provizije

Glede na to da sama večinoma kupujem karte v akciji 5-15 eur se mi splača imet tole prepaid mastercard,če pa kupujete karte nad 100,00eur potem so provizije približno enake če plačate s drugo kartico.Pa dobro se je pri svoji banki pozanimat če ima kakšno provizijo pri prenosu eurov,Banka Koper je nima.

Upam da bo post komu prišel prav.

Dodan: 24. 02. 2010 @14:54:29
Re: prepaid mastercard za nakup pri ryanair
slon
Gost

gospodična ali gospa, svetske informacije,full hvale za detajle. cimvec poletov z ryanairom

Dodan: 24. 02. 2010 @19:50:28
vaia
Gost

super, res uporabna informacija..jst sicer vsak dan govorim, da bom šla čez mejo poskusit kupit kartico  "Postepay NewGift Poste Italiane" (sam ne vem, če jo bom kot tujka dobila)..drugače pa super, da si se potrudila in tole napisala, vsekakor zelo uporabna informacija za nas, ki smo vsak mesec nad oblaki z ryanairom

Dodan: 24. 02. 2010 @20:01:16
S.
Registriran uporabnik

Ma veš kaj je problem pri teh Postepay NewGift Poste Italiane in podobnih ,da imaš gor npr.20 eur in pol moreš kombinirat da porabiš točno ta znesek npr.če kupiš letalsko karto za 12,00 eur lahko pol kupiš še eno za 8,00 eur da porabiš cel znesek na kartici.Če je karta ki jo misliš kupit 10,00 eur moreš spet nabavit novo kartico in ti na prejšnji ostane 8,00 eur.Vsaj tako so meni razložili v Italiji ko sem spraševala za kakšno uporabno predplačniško kartico.

Dodan: 24. 02. 2010 @20:43:59
vaia
Gost

hmm, kolikor sem jst razumela -  tole kartico, ki sem jo zgoraj omenila filaš..nafilaš jo na pošti al pa preko gsmja, neki tazga..zadnjič na malti nisem hotela kupit kartice z 30 al 50 euri in potem ti res ali ostane denar gor, ali ga zmanjka in moraš kupit drugo kartico..upam, da tale italijanska od pošt ni taka, bom pa povedala, ko me bo minil lenoritis in se bom končno spravila naredit tele 3 kilometrčke do pošte

Dodan: 24. 02. 2010 @20:47:11
vaia
Gost

tukaj sem nekaj na hitrco brala..če bo tako, kot praviš, se bom raje poslužila tvoje variante ali jo bom drugi mesec kupila v londonu..

http://www.viaggiareleggeri.com/forum/53/34961/Carte-Mastercard-prepagate-per-acquisti-voli-Ryanair-senza-Commissioni

Dodan: 24. 02. 2010 @21:37:36
S.
Registriran uporabnik

Aha to lahko filaš,ma verjetno z italijanskim telefoninom?Ma sm spraševala po tabakih,edikolah vse živo ma te variante mi pa niso omenli ker sem bla malo skleptična odpirat in naročat kartico preko neta- funkcionira.

Kako si se imela na Malti,jest sm bla lani ob tem cajtu dol.

Dodan: 25. 02. 2010 @05:54:18
vaia
Gost

če mi jo bo ratalo dobit, jo bom itak šla osebno filat, mam čist blizu..na malti pa...ok, glede na to, da sem bila oktobra, novembra, decembra in letos januarja )) novembra se je dalo še kopati na cominu, super sem prebrala gori, da greš v alghero, kdaj pa? jst sem naredila napako in sem bila lani julija - sama gužva....

Dodan: 25. 02. 2010 @08:49:30
S.
Registriran uporabnik

no le glej da ne bo pol lenoritis,pa se ti ne bo dalo do pošte it

ma dobra si tolkokrat na malto, mi smo v 5 dneh sredi januarja v nalivih prevozini in si ogledali celo-celino.sej je lušna sam za kopanje ni blo videt da bi bla kje kakšna oh in sploh plaža.lani smo bli na sardeniji začetek junija,pet pup smo si dol najele kamper-mega.pol sm bla še konc septembra in se je še dalo kopat.vmes pa vem da se alghero spremeni v turiste in stojnice-pa me ne mika preveč.zdej grem konc marca na obisk,pol pa upam spet junija...al pa na jesen.

z koncem marca začne letet trieste-trapani a v tistih krajih si že kej bla?Jest sm bla za vzhodu taormina,siracusa,etna-mi je blo lušno,tako da me zdej zanima še ostala sicilija.

Dodan: 25. 02. 2010 @20:45:27
vaia
Gost

oh in sploh morje (ne plaža) je zame na cominu, na sosednjem otočku malte..tolikokrat sem bila pa zaradi cene, letov med vikendi, pa enkrat pelješ eno kolegico, drugič sodelavko in potem se nabere tolikokrat vsakič pa sem dala za karte 1 eur, hoteli so izven sezone tudi smešno poceni, tko da..še kdaj na siciliji pa še nisem bila..če jo boš toliko hvalila, me bo mogoče še zamikala, ampak se zavedam, da ima vsak svoj okus..največje razočaranje je bilo dva tedna nazaj - pariz..no ja, pa sem mislila, da je malta umazana ) na sardinijo sem si tudi vedno želela, ampak kot sem napisala, sem falila čas, ji bom verjetno dala še eno priložnost..roko na srce, tudi malta mi prvič ni bila prav nič všeč..aja, jutri mam dopust pa menda se bom končno spravila pogledat za to kartico

Dodan: 25. 02. 2010 @21:30:19
S.
Registriran uporabnik

ja,ja vem te karte po 1euro so zelo mamljive,ma nej jih še kr naprej imajo bomo z veseljem koristli.ja enim je eno všeč,drugim drugo.jest sm bla novembra v parizu-ma me tudi ni dosti navdušu.že full cajta nisem letela z ronchija,mi veš povedat kako je kej z parkiranjem na letališču?kako pa rešuješ prevoz do trevisa,mi smo nekako preračunali da če greš sam al pa v dveh je še najboljša varianta vlak,sej baje se da dobit kak parking v kaki stranski ulici-ma kaj če smo zmerej neki prepozni

Dodan: 25. 02. 2010 @22:48:18
vaia
Gost

jst bom drugi mesec prvič letela iz trsta, tko da nimam pojma kako in kaj drugače grem vedno s trevisa in vedno z avtom..ali sama, v dvoje ali troje, vedno z avtom..mi sploh ni problem in priznam, niti pomislim ne na vlak..če grem s svojim avtom parkiram na enem neplačljivem parkirišču malenkost naprej od plačljivega parkirišča..a tudi tebe pariz ni navdušil? no ja, pa neko romantično in čudovito mesto..okusi so različni, res

Dodan: 25. 02. 2010 @23:40:25
franci
Registriran uporabnik

@S : Mi lahko lepo prosim napišeš še , koliko stane uporaba interenetne banke pri Banki Koper, potem, kaj je z denarjem na virtualni Visi, kako ga porabiš do konca, da ni izgubljen oziroma preneseš lahko vse do centa na MC Prepaid. Koliko časa ( dve leti ?? ) velja tista MC, kupljena za okoli 8 €. Ali nimaš nobenih obveznosti ( nakupovanje ) s to kartico recimo vsake 3 mesece ?

@vaia, če ne bo na Malti res lepo, se pridem na obalo podučit, kje so tisti kotički, kamor hodite....

Dodan: 25. 02. 2010 @23:43:12
franci
Registriran uporabnik

za obe pa velja : v Pariz bi vaju bilo treba obe peljat v kakšni dobri družbi, pa bi pozabile na smeti

Dodan: 26. 02. 2010 @07:47:25
vaia
Gost

evo S., pa sva dobili vodiča za v pariz ) franci ne na obalo, če ti ne bo všeč, te naslednjič peljem jst na malto

Dodan: 26. 02. 2010 @12:50:56
irka
Gost

Ravnokar sem si hotela narediti tole on-line Visa kartico in nakazati nanjo denar. Narediti mi jo je uspelo brez težav, samo nikakor mi ne uspe nanjo naložiti denarja. Hotela sem si nakazati iz Mastercard kartice. Ko sem vnašala podatke za Mastercard kartico je bilo vse OK, povsod so se pojavljale kljukce, samo nakazilo pa ne gre skozi.

Poslala sem tudi mail na njihov support, vendar mi še niso odgovorili.

Se komu kaj sanja?

Dodan: 26. 02. 2010 @15:39:59
S.
Registriran uporabnik

Sprobaj še enkrat aktivirat račun preko maila Account Activation,ki si ga dobila na svoj email naslov.v aplikaciji pa klikni na jeziček Funding Sources in preveri če imaš res vse pravilne podatke iz tvoje kartice,vem da sem enkrat ko sem plačevala v tujino preko svoje maestro kartice imela težave ker je blo potrebno izpolnit SWIFT in IBAN codo,tega pri visi ni.

Sem jim pa tudi sama poslala eno vprašanje preko maila in so mi naslednji dan odgovorili,tako da upam da čimprej rešiš.

Dodan: 26. 02. 2010 @15:50:00
S.
Registriran uporabnik

Stroški nadomestila za uporabo storitev i neta je 1,00 eur.Meni je ta aplikacija super,ker nima nobenega certifikata,tako da lahko uporabljaš na različnih računalnikih npr.tudi v tujini.Postopek prijave na i net ima pa kar par korakov,tko da je varno.Pa da ne bo kdo rekel da hvalim primorsko banko  vem da imajo uporabniki NLB klik problem,ker imajo certifikat in če nisi računalniško podovan, ga lahko uporabljaš sam na enem računalniku.

Virtual visa mi velja 2/10-2/11 se pravi eno leto

Prepaid mastercard pa 2/10-2/12 dve leti.

Nikjer ni nobega opozorila da moreš nrp.v naslednjih treh mesecih opravit nakup,prav tako lahko preneseš ves denar,pustiti moreš 0,15eur za provizijo,katero ti itak odbijejo takoj.

Aha Paris v dobri družbi praviš da je zanimiv...ja očitno bo treba sprobat tudi to varianto

Dodan: 26. 02. 2010 @20:14:59
vaia
Gost

uff, jst pa sem bila na pošti čez mejo in nič, ne morem do tiste kartice..bi rabila nek codice fiscale, ena mi je pokazala kaj naj bi to bilo, menda ga celo slovenci lahko dobimo, ampak ne da se mi zezat s tem..tko da bom verjetno šla na to varianto, ki si jo ti napisala S.

Dodan: 26. 02. 2010 @23:07:25
irka
Gost

Yes, končno mi je uspelo! Nakazala sem si denar na mojo virtual Visa kartico in naročila Mastercard prepaid. Problem je bil v tem (to mi je kapnilo šele zdaj) da sem par dni nazaj dobila novo Mastercard kartico in do sedaj nisem imela z njo še nobene transakcije. Ko pa sem vnesla podatke stare kartice (se pravi drugi expire date in varnostno kodo) je pa delalo.

Zdaj pa samo še čakam svojo novo kartico. Draga S super si, bomo zaradi tebe več letali okoli.

Dodan: 26. 02. 2010 @23:36:06
S.
Registriran uporabnik

@vaia : škoda da se ne da dobit nič bolj enostavnega,jest sm tudi na par mestih v trstu vprašala pa nikjer nč,če pa v sloveniji vprašaš za predplačniško mastercard te pa itak čudno gledajo

A te lahko prosim za kaj več podatkov glede parkiranja v Trevisu če ti ni pretežko (lahko tuki al pa ti dam moj mail)

Ja več glav več ve,zato je treba koristne informacije delit z drugimi

Dodan: 27. 02. 2010 @07:35:36
vaia
Gost

itak da lahko vprašaš..pelješ naprej mimo letališča, ko prideš do bencinske črpalke na desni strani bodi pozorna, malo naprej - spet na desni strani je potem neka trgovina (v zvezi z motorji, če se ne motim harley al neki podobnega), ki ima ogromen parkirni prostor, tik ob cesti..menda so tam ponoči celo varnostniki..iz letališča je sicer slabe 10 min hoje, ampak ni veliko dlje od tistega plačljivega bolj poceni parkirišča..če nisem bila jasna pusti mail, ti bom tam bolj podrobno opisala

Dodan: 27. 02. 2010 @10:59:10
vaia
Gost

evo, tudi jst sem si naredila tole kartico tam kot ti S. upam, da bo vse ok..

Dodan: 27. 02. 2010 @18:52:47
S.
Registriran uporabnik

ma upam tudi jest.

a mi lahko pišeš na soncekkp@gmail.com sploh mi ni jasno kje bi ta pumpa bla-bom najdla kakšno mappo,pa mi boš bolj podrobno obrazložila-grazie,grazie

Dodan: 27. 02. 2010 @20:55:23
bikica
Registriran uporabnik

ful dobr tole za prepaid Mastercard!!

na začetku je napisan postopek, če si pri banki koper... sej to ni nujno ne??

Dodan: 28. 02. 2010 @15:00:52
S.
Registriran uporabnik

ma ne,sam ker se napisala vse stroške,sem pač pripisala da je to za Banko Koper.Pomoje banke nimajo večjih razlik v proviziji med sabo.

Dodan: 03. 03. 2010 @18:43:19
vaia3
Gost

no, je še kdo poskušal narediti to kartico po zgoraj opisanem postopku? meni nočejo dat mastercarda, pri virtual visi je bilo pa vse ok..zdaj so mi poslali mail da bi mogla poslat kopijo bančne kartice z obeh strani, kopijo osebnega dokumenta..kdo ve, kaj to pomeni? itak, da ne bom poslala, sam...

Dodan: 11. 03. 2010 @07:31:03
Dario
Gost

Jep, meni so tudi rekli, da moram poslati

1.) Personal Identification: A clear copy of your Passport, Photographic Drivers Licence or I.D. Card (both sides).

2.) Payment Verification: A clear copy of both sides of the credit/debit card (covering the middle 8 digits of the card number, and the 3 digit Card Security Code (CVV/CVV2))

3. Clear copy of a recent bank statement on which your name and address are clearly visible.

Dodan: 11. 03. 2010 @08:58:45
S.
Registriran uporabnik

Očitno so to kasneje uvedli,meni teh podatkov ni blo potrebno dajat.Škoda,da so tole uvedli,ker kartica je zelo uporabna.

Dodan: 11. 03. 2010 @16:17:40
Tanja
Gost

Sej vbistvu ne zahtevajo nekih razkrivajočih podatkov.

Številko kartice moraš prekriti,

Dodan: 11. 03. 2010 @17:59:56
Gost

Jaz že dolgo uporabljam MC od Prepaid Financial Services ..., te kartice so vsekakor zelo zanimive za uporabo.

Dodan: 11. 03. 2010 @19:30:29
vaia
Gost

Tanja ja saj menda so najbolj važne št. ravno tiste, ki jih moraš pustit odkrite..menda ti gost, koliko pa se plačuje za to tvojo kartico, sem zdaj na hitrco pogledala, pa nikjer ne najdem koliko kaj stane, ne kartica, ne prenosi, moraš obvezno vsak mesec filat..lepo prosim, če lahko kaj več napišeš, ker zaradi te kartice že dobivam sive lase )

Dodan: 11. 03. 2010 @20:25:23
irka
Gost

Meni so tudi poslali to sporočilo. In jaz sem jim poslala zahtevane podatke. Meni se ni zdelo da zahtevajo kaj extra tajnega. Kartica Mastercard prepaid je že pri meni doma. Samo še PIN kodo mi morajo poslati.

Dodan: 12. 03. 2010 @05:26:10
vaia
Gost

ne moreš verjet..sem se odločila, da jim pošljem zahtevano (ker sem spregledala, da lahko pokriješ št. kartice), pa mi zdaj pišejo, da rabijo še: 1. Non-free e-mail address (work or ISP).

2. Landline telephone number and a convenient time to call should we need to reach you for verification purposes.

3. Merchant at which you intend to spend the funds (this will help us validate your account application)..kaj pa jim je? ne razumem 3. točke - a bi mogla vpisat kaj oziroma kje bom kupovala ali kako? in če nimam službenega maila? upam, da se bo našel kdo, ki bo hitro odgovoril  

Dodan: 12. 03. 2010 @07:05:14
irka
Gost

Vaia tega pa od mene niso zahtevali. Tretjo točko pa jaz razumem tako kot ti. Pri meni bi bil problem že pri službenem mailu (ker ga nimam).

Dodan: 12. 03. 2010 @09:22:17
S.
Registriran uporabnik

Ma kaj zdej to-naval slovencev na entropay pa vas zdej preverjajo

Meni nič od tega ni rablo pošiljat,mail imam gmail.No upam,da rešite vse skupaj in čimprej dobiste prepaid mastercard-pol pa veselo nakupovanje letalskih kart

Dodan: 12. 03. 2010 @11:26:45
vaia
Gost

no, jst že vsa siva, ampak malo prej dobila mail, da so mi KONČNO odobrili to    bip..bip..bip..kartico.. ))) pozdravček irka in S.

Dodan: 12. 03. 2010 @11:42:13
irka
Gost

Super vaia. Evo jaz sem jo danes že sprobala in kupila karte. Deluje BP. Vseeno pa sem zapravila to much:-(

Dodan: 12. 03. 2010 @13:16:49
vaia
Gost

kako to misliš, da si zapravila preveč? včeraj so bile karte bolj poceni kot danes..no, jst si tudi nisem mogla pomagat in sem si kupila eno karto kljub doplačilu 10 eur..za španijo..potem pa izvem, da ne bom mogla it, ker sem takrat dežurna..grrrrrrr....

Dodan: 12. 03. 2010 @14:00:42
irka
Gost

Tiste, ki sem jih jaz hotela niso bile ne 5€, ne 8€, bile so po 17€ z onlinem čekiranjem vred. Pa x 4, pa kar nanese.

Dodan: 31. 03. 2010 @15:16:48
franci
Registriran uporabnik

Evo, po treh mesecih lahko objavim : Tele Mastercard Prepaid kartice so lepo v celofan zavit tak majčken ali pa velik nateg. Navidezno je vse v redu, ko pa izračunaš provizijo, ki jo moraš plačati pri prenosih denarja na kartico in potem pri plačevanju in podobno, pride ta znesek lahko tudi do 10%.  Sam imam angleško Prepaid kartico, v osnovi namenjeno samo Angležem, kupljeno v Angliji. Pravo, plastično, veljavno 2 leti. Z njo sem kupil morda že 15 letalskih kart in nekajkrat sem si že nakazal denar nanjo. Pozabiti je treba ( ali pa ne ), da je kartica stala 10 funtov, da velja samo 2 leti, da je treba, ko z bančnim nakazilom nakažeš denar gor, poklicati po telefonu v Anglijo ( OK; saj je skoraj zastonj ) in po 10 minutah ti naložijo gor denar, ki so ga sicer imeli nekje na strani itd itd. Pozabiti, da nakažeš evre, ki ti jih pretvorijo v funte, ker je pač angleška kartica in ko plačaš letalsko karto v evrih, je tečaj 0.96 , ko pa polagaš gotovino na kartico, je tečaj 0.88. In tako naprej. Tudi ostali, ki imate nekatere druge MC Prepaid, se mi zdi, vam kar neke procente pobirajo ob nakazilih, a ne ? Tistih 0,33 € za naše nakazilo je še najmanjši strošek. Je pa kljub vsemu kartica nujno zlo, dokler so karte za eno smer do 100€, to pa je kar vedno. Pač namesto 10 € plačaš 10 %, kar je občutno manj in s tem bomo pač morali it naprej.

Pri meni gre sicer za   http://www.escape-prepaid-card.com/  

Dodan: 11. 04. 2010 @13:38:01
marjana
Gost

Pozdravljena,

Meni pri vsej stvari samo nekaj ni jasno.

A je potrebno vskokorat vplačati provizijio ob nakazilu na prepaid mastercard kartico?

Dodan: 11. 04. 2010 @13:41:16
vaia
Gost

vsakič ja..še vedno pa pride bolj poceni kot če bi tam stalno plačevala 10 eur na osebo..

Dodan: 11. 04. 2010 @13:42:39
marija
Registriran uporabnik

pozdravljena,

meni nekaj ni jasno.

A  se provizija obračuna ob vsakem nakazilu na prepaid mastercad ter ob vsakem plačilu z isto kartico. hvala

Dodan: 11. 04. 2010 @14:36:07
Topsiiiiiiiii
Gost

Ko bo pa "dovolj" ljudi kupovalo pri Ryanair s prepaid mastercard

bo Ryanai to brezplačno plačevanje ukinilo. By the way Mastercard in Ryanair sta se za "ta posel" zmenili.

Dodan: 11. 04. 2010 @14:47:06
vaia
Gost

itak na njihovi strani piše, da je ta kartica tudi za določen čas..tako, kot je bila visa electron..ampak prava reč, jst sem v enem letu z viso electron "prišparala" okoli 400 eur..tako, da tudi če tale traja le eno leto..super

Dodan: 11. 04. 2010 @16:12:24
franci
Registriran uporabnik

"By the way Mastercard in Ryanair sta se za "ta posel" zmenili."

Ja seveda so se zmenili, saj ta letalska družba se za itak vse zmeni, ampak to je pač tako . In jasno, ko bodo dosegli boljši dogovor, bomo si omislili pa kaj tretjega. Dokler bo tako, bomo pač iskali cenejše možnosti. Jaz seveda nisem toliko profitiral kot @vaia, smo pa tam nekje

Saj so dejansko vse letalske karte sponzorirane pri Ryanairu ( vir: NeDelo, 11.4.2008, stran 2 in 3 ) s strani turističnih gospodarstev posameznih držav ali dežel. Zato pa Ryanair ne pristaja pri nas. Si predstavljate, koliko bi posamezniki hoteli zase ??

Dodan: 12. 04. 2010 @20:06:15
irka
Gost

meni nekaj ni jasno.

A  se provizija obračuna ob vsakem nakazilu na prepaid mastercad ter ob vsakem plačilu z isto kartico. hvala

Provizija se obračuna pri nakazilu na Mastercard Prepaid. Pri plačilu z Prepaidom pa ni provizije.

Dodan: 19. 07. 2010 @18:34:55
Z
Gost

Halo.

Kaj je razlika, če se registriraš prek Monejbookersa ali pa prek Entropaya?

Dodan: 19. 07. 2010 @18:48:54
S.
Registriran uporabnik

če pri njih dobiš prepaid mastercard -predplačniško mastercard kartico potem je to isto,za to kartico ti pri ryanair trenutno ne bojo računali provizije za nakup karte.žal te strani ki jo omenjaš ne poznam.

Dodan: 19. 07. 2010 @19:15:30
Z
Gost

Prek Moneybookersa je mastercard prepaid, prek entropeya pa Visa electron

Dodan: 19. 07. 2010 @19:20:48
S.
Registriran uporabnik

na entropay najprej narediš virtualno viso,preko katero nalagaš eure,nato pa dobiš prepaid mastercard-kartico na tvoj naslov,s katero lahko vsaj v sloveniji nakupuješ kjerkoli.

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: O5/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

01.09.2009 - 01.09.2010
01.11.2011
16.06.2009 - 11.06.2011
01.09.2009 - 01.09.2010
Vse vstopnice »

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev |
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™