Dodan: 04. 04. 2005 @18:11:05
delo v Italiji
A je kdo že delal v Italiji? In kakšne izkušnje ima?
Dodan: 10. 04. 2005 @10:22:14
Re: delo v Italiji
| OJLA... ze od nekdaj me zanima delo vtujini, koncano pa imam trgovsko ter ekonomsko solo. l.p |
| |
Dodan: 12. 04. 2005 @13:47:53
Živjo!
Sama sem poleti malo več kot en mesec delala v Torinu. Imajo višje standarde, en tip je baje kelnaril en mesec in zaslužil 1500 evrov. V Torinu bi mogoče lahko delala v eni trgovini s časopisom in tobakom predvsem.
Dodan: 04. 05. 2005 @12:54:43
Ciao Maya!
Zanima me kako si dobila delo v Italiji, namreč tudi jaz bi rada delala vsaj 2-3 mesece tam.
Dodan: 09. 05. 2005 @20:13:12
Prek znanke sem prišla do vzrediteljice psov, ki je iskala punco za delo s svojimi psi. Hrana in bivanje brezplačno pri njih doma. Poznam še par takih variant, so pa pri vseh potrebne izkušnje in ljubezen do psov seveda.
Dodan: 12. 05. 2005 @23:22:46
Živjo! Taista vzrediteljica potrebuje nekoga, ki bi pri njih delal avgusta. Če koga zanima, več info na 031 478 741. lp
Dodan: 26. 09. 2005 @15:29:50
ciao! če ima kdorkoli izkušnje z delom v ita, mi naj prosim piše.
Dodan: 18. 10. 2005 @00:25:14
ciao js osebno nisem delu ma poznam dve osebi ki sta delali v italiji in živeli...in po njihovem opisu je ok konc koncu če greš dol se učit jezik in zaslužit ti bo ok ma je problem ki js nevem kje se da to zrihtat če nimaš koga ki že dela dol...js bom šou ko bo šansa se nekaj menim ma bomo vidli
Dodan: 18. 10. 2005 @19:02:54
Re: delo v Italiji- aupair
Pozdravljena Ingrid.
Slučajno sem zasledila tvoje sporočilo...Jaz sicer ogromno potujem in letos sem delala dva meseca kot varuška v Italiji, pri italijanski družini iz Firenc. Mama sicer razume in govori slovensko, želi pa, da bi se tudi tamala dva kaj naučila zato išče slovensko varuško.Če si zainteresirana me kontaktiraj na mail: lidia238@gmail.com
Vsaka izkušnja je pomembna in zanimiva in vedeti moraš, da nobena ni negativna kajti iz vsake se veliko naučiš za življenje:)
lidia
Dodan: 08. 11. 2005 @12:02:09
Re: Iščem delo v Italiji
Zdravo,
Moj namen leta 2006/07, je da preizkusim svoje likovne nadarjenosti na akademiji za slikarstvo v Benetkah.Zdaj obiskujem tečaj Italjanščine.Letošnje leto pavziram, in prav bi mi prišla kakršna koli informacija v zvezi z delom v Italiji.
Dodan: 26. 11. 2005 @14:49:06
Deloz kužki pravš?ubijal bi za pse,pravkar se odpravljam opravt tečaj za dresuro.izkušnje pa tudi imam če imaš kake info.kr napiš.lp
Dodan: 20. 12. 2005 @12:21:09
Cao Marija! Zanima me tvoj nastop na belle arti, kontaktiraj buonasforza@yahoo.it
Dodan: 04. 01. 2006 @23:44:38
lepo pozdravljena..nevem kaj naj ti recem glede italije..jaz sm se glih kar vrnila iz rima po 3 letih,vsaka izkusnja je potrebna za zivljenje,pa naj bo dobra ali slaba,nimam kaj prevec dobrega misljenja o italijanih,za delo potrebujej viso,ni pa receno da bos delo tudi dobila,predpogoj da govoris jezike in pa simpaticnost,z dobro voljo se dalec pride..vglavnem zivljenje je ful drag in italijani sploh ne vejo kje je slovenija,vso sreco..jaz grem zdaj poskusit v avstralijo
Dodan: 22. 01. 2006 @20:30:52
Tudi mene ful zanima delo v Itliji.Jaz bi rada šla delat letos poleti tako da če kdo ve kje bi lahko kaj dobila naj mi prosim sporoči. Hvala merylea@hotmail.com
Dodan: 23. 01. 2006 @11:24:15
jaz vem, da npr. v trstu jemljejo tujce za delat na črno. dobro je če koga poznaš tam doli, da ti kej zrihta. za čez poletje je to dobra varianta, sploh srečaš mnogo prodajalcev tam doli, ki komaj da znajo par besed italijansko.
Dodan: 07. 02. 2006 @13:42:33
Pozna kdo koga, ki bi v Italiji potreboval varusko... Ali pa kakrsnokoli delo, kjer je potrebno znanje anglescine - italijanscino pa se lahko ucis?
Dodan: 08. 05. 2006 @18:51:37
Niti jaz ne znam italijansko, ampak sem za delo v Italiji zelo zainteresirana. Sicer vem, da so Italijani znani kot zelo slabi poznavalci tujih jezikov, jaz govorim angleško in delno francosko. Torej.. če kdo ve za kakeršno koli delo v Italiji, najboljše bi bilo še varstvo otrok v slvenski družini, naj mi prosim sporoči na skrjanecnika@gmail.si .
Dodan: 16. 06. 2006 @19:34:02
Živjo!Mene pa ful zanima to delo v italiji. Sem že lani delala ampak sam čez počitnice v Ialiji v Mantovi, zdej bi spet rada šla a je še prosto za čuvanje otrok, če je me pokliči ali mi piši na e mail
kepca14@yahoo.com, tel.031529477 Zlatka
Dodan: 21. 07. 2006 @17:59:49
mi iscemo varusko! Druzina v Milanu isce slovenko/gospo/ali studentko/varusko/za instrukcje slovenskega jezika za dva osnovnosolca v popoldanskih urah in pomoc pri gospodnijstvu ali hisnih opravilih. Nudimo sobo v stanovanju v centru, honorar po dogovoru. Od septrmbra 2006 do jun.07. Posljite CV-predstavitev in vase prosnje zahteve zelje itd. po e-posti. Hvala. milano_dom@yahoo.com
Dodan: 21. 07. 2006 @18:02:13
Mi govorimo vsj 5 jezikov! zivimo v milanu proism,posljite nam informacije: milano_dom@yahoo.com Druzina v Milanu isce slovenko/gospo/ali studentko/varusko/za instrukcje slovenskega jezika za dva osnovnosolca v popoldanskih urah in po dogovoru tudi pomoc pri gospodnijstvu ali hisnih opravilih. Nudimo sobo v stanovanju v centru, honorar po dogovoru. Od septrmbra 2006 do jun.07. Posljite CV-predstavitev in vase prosnje zahteve zelje itd. po e-posti. Hvala.
Dodan: 21. 07. 2006 @18:03:27
Vas zanima? Druzina v Milanu isce slovenko/gospo/ali studentko/varusko/za instrukcje slovenskega jezika za dva osnovnosolca v popoldanskih urah in pomoc pri gospodnijstvu ali hisnih opravilih. Nudimo sobo v stanovanju v centru, honorar po dogovoru. Od septrmbra 2006 do jun.07. Posljite CV-predstavitev in vase prosnje zahteve zelje itd. po e-posti. Hvala. milano_dom@yahoo.com
Dodan: 27. 07. 2006 @16:47:39
ciao ksenja kam gres sedaj, u avstralijo kaj pa misls pocet, plis pisi mi na mail marjeticarajnar@yahoo.co.uk jaz sem sedaj u manchestri, je kul res lp
Dodan: 03. 08. 2006 @22:00:43
varuska Re: delo v Italiji
vas zanima? Druzina v Milanu isce slovenko/gospo/ali studentko/varusko/za varstvo in instrukcje slovenskega jezika za dva osnovnosolca v popoldanskih urah in pomoc pri gospodnijstvu ali hisnih opravilih. Nudimo sobo v stanovanju v centru, honorar po dogovoru. Od septembra 2006 do jun.07. Posljite CV in vaso predstavitev z motivacijami in vase prosnje zahteve zelje itd. po e-posti. Hvala. milano_dom@yahoo.com
Dodan: 05. 09. 2006 @13:00:11
Moje ime je Dani, rojen sem 04.11.1984 v Celju. Končal sem izobraževanje na Poslovno-komercialni šoli v Celju smer prodajalec.
Svojo obvezno prakso sem opravljal v Intersparu in v Baumaxu. Med opravljanjem obvezne prakse sem spoznal, da je to delo zelo zanimivo in da ga z veseljem opravljam. Želel sem si novih izzivov in sem se prijavil v Slovensko vojsko, kot prostovoljni vojak prve generacije. Služenje sem uspešno opravil.
Sedaj sem zaposlen v Profagusu kot obdelovalec lesa, na CNC-stroju. Kljub delu si iščem drugo zaposlitev, ki bi mi bolj ustrezalo, predvsem pa da bi si lahko uresničil želje, ki jih imam za prihodnost,
Že v naprej se vam lepo zahvaljujem in v upanju, da imate kakšno prosto delovno mesto se z veseljem odzovem vašemu vabilu na razgovor.
Dodan: 11. 09. 2006 @03:40:03
pusti telefonsko številko, da te bomo lahko povabili na razgovor!
Dodan: 01. 08. 2007 @23:05:31
A ve kdo za kakšno delo v Milanu? Če bi šlo za delo pri kakšni slovenski družini bi bilo super. Sicer me pa zanima bilokaj. Hvala za informacije.
Dodan: 27. 08. 2007 @18:11:46
nogica
Registriran uporabnik
Anyone? :)
Dodan: 26. 11. 2007 @16:57:37
ey manchester!
Dodan: 28. 01. 2008 @22:56:55
nujno mi piši o info o tem delu s psi, ker sem čist nora nanje maja.posocje@gmail.com thanks
Dodan: 15. 10. 2008 @05:23:37
jaz pa iscem delo v bolonji,ce mi lahko kdo pomaga s kasno informacijo bom hvalezna.
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.