Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja - STA Ljubljana
Youtube - STA LjubljanaPišite namSpremljaj na na TwitterjuNaroči se na popotniška RSS obvestila
Forum
Dodan: 26. 11. 2009 @10:04:39
ryanair-nakup karte&nasveti
k.
Gost
Glasujem ZA Glasujem PROTI
Glasov: 0

zdravo.

mene pa zanima kako lahko kupim karto že sedaj za febr.,če nimam kreditne kartice?moram direktno na letališče o koder bom letela ali kako?

je kakšen gor,ki bi mi hoto kupit karto prek neta,js pa njemu dam?+dam za pir hehe

kako je pa pri njih s prtljago,sm na forumih brala in piše ful različno:mere kovčka 55-40-20 in teža 10kg asmo,..to drži?

še mate kakšne,kakršenkoli nasvet glede njihovih letov in kaj bi morala vedeti?

hvala za odg.

lp

Dodan: 26. 11. 2009 @10:17:25
Re: ryanair-nakup karte&nasveti
Aleš
Gost
čao! kar se tiče plačila,je možno preko interneta s kreditno kartico,priporočam da najdeš koga ki ti jo lahko posodi in kupi karto zate...konkretno ryanair računa kar dosti (30 eur) za en kos prtljage,tako da če greš za par dni kam,ti priporočam da zbereš opcijo online check-in,kjer imaš pri sebi samo en kos prtljage,ki ga lahko vzameš na avion (stevardesa kufr),čakati ti ni treba v vrsti in biti na letališču 2 uri prej,in pa doplačati za prtljago ti ni treba nič.karto si v tem primeru,tako kot pri normalnem check-inu sprintaš doma,greš direktno na "rentgen", na izstopnem terminalu pokažeš ta list (karto) in to je to. ne vzemaj tudi priority boardinga,razen če ti je zelo pomembno kje boš sedela-to stane še dodatnih 10 eur...in pa zavarovanja mislim da tudi ne rabiš..če padeš dol,pol ti nič ne pomaga,hehe...če maš še kaka vprašanja,kar...
Dodan: 26. 11. 2009 @11:24:54
s
Gost
iz celja si?
Dodan: 26. 11. 2009 @11:49:01
Aleš
Gost
Žal..Ljubljana...:)
Dodan: 26. 11. 2009 @12:28:49
ana
Gost
priporočam, da si pri A banki odpreš račun in naročiš kartico VISA ELECTRON. je debitna kartica, zastonj in če plačuješ z njo po spletu, ti ne trgajo dol več kot je treba (kot npr. v primeru z navadno kreditno viso). traja cca 4-6 dni, da jo dobiš.
Dodan: 26. 11. 2009 @12:39:57
s
Gost
pa ne ti aleš ampak k. ?
Dodan: 26. 11. 2009 @12:55:43
Aleš
Gost
pardon :) nism vidu da ni isti uporabnik :)
Dodan: 26. 11. 2009 @14:03:16
g
Gost

aleš, mislim da si že pred časom letel z ryanairom?

doplačilo za prtljago je 20 evrov za povratno in 10 za enosmerno karto, in sicer za 20kg.

online check-in je obvezen za vse, ne glede na to kakšno prtljago imaš. v nasprotnem primeru doplačaš 40 evrov.

obišči njihovo spletno stran in tam vse lepo piše.

če nima nihče kreditne kartice, lahko greš na erazma ali sta in ti jo oni kupijo, seveda pa imajo nekaj provizije... mogoče je celo bolje tako, ker včasih zahtevajo da je lastnik kartice s katero je karta plačana na letališču - nisem prepričan da to velja za ryanair.

Dodan: 26. 11. 2009 @14:23:25
d
Gost
za ryanair,easyjet to ne velja, da mora lastnik biti prisoten na letaliscu,itka online checkin delas in komu bi potem sploh kazal kreditno kartico
Dodan: 26. 11. 2009 @16:48:03
g
Gost
ok, hvala za pojasnilo.
Dodan: 26. 11. 2009 @23:24:24
Primorka
Gost
Če jest kej vem, prišparaš eure / 5 eur za usak let/, če rezerviraš direktno oz. preko telefona..
Dodan: 27. 11. 2009 @06:17:14
Gost
moje mnenje - če nekdo nekaj vpraša bi bilo lepo, če bi odgovarjali tisti, ki res nekaj vejo o tej stvari..pri ryanairu se za prtljago doplača 30 eur (maksimalno 15 kg) za povraten let..ne da pa se karte rezervirat preko telefona..5 eur manj na smer plačaš če imaš kartico visa electron in to je to..z vsako drugo kartico ti poleg cene karte in prtljage (če jo pač vzameš) zaračunajo še dodatnih 5 eur na smer na osebo..kartico pa dobiš v par dnevih na banki..
Dodan: 27. 11. 2009 @09:52:25
Gost
Res drži, da preverjajo imetnika kreditne kartice... doživeto na letališču, kjer niso pričeli delati moje prtljage in print kart preden niso videli kreditne kartice s katero je bil opravljen nakup.... to ni Ryanair je pa mogoče dobrodošel info :)))
Dodan: 27. 11. 2009 @12:12:50
g
Gost
z ryanairom sem letel pred enim tednom in je bilo doplačilo za prtljago 20 evrov na povratno karto. mogoče pa je odvisno od destinacije... sicer pa niti ni pomembno saj potem vidiš ob rezervaciji...
Dodan: 27. 11. 2009 @12:21:52
g
Gost
PAYMENT DETAILS
********19.98 EUR Total Fare
*********0.00 EUR Taxes, Fees & Charges
********20.00 EUR Passenger Fee: Checked Bag(s)
********10.00 EUR Passenger Fee: Handling Fee
********49.98 EUR Total Paid
Dodan: 27. 11. 2009 @14:41:08
Gost
svašta :) zdaj ste me prepričali, ampak res, kako je lahko ta razlika v ceni prtljage? sama sem dala pred kratkim 30 eur in tudi včeraj sem za hec probala kupiti karto, da se prepričam, če je res 30 eur in mi je vrglo 30 ven..zanimivo to, no, vsak dan izveš nekaj novega...
Dodan: 28. 11. 2009 @13:53:48
franci
Gost
Včeraj prišel iz Londona in je doplačilo za prtljago 15 € ali 15 Ł, če je bilo doplačilo plačano po 1. novembru. Priority vkrcanje je bilo do 1. novembra 3 € ali funte, po 1. novembru je 4 € za eno smer. Tudi prtljaga je potem 30 € za obe smeri, če je bilo plačano po 1. novembru. Ni pomemben datum leta in destinacija, ampak kdaj je bilo plačilo izvedeno. Pa še ena netočnost : Visa Electron ni več zastonj, smo dobili vsi obvestila , ki jo imamo. Torej vodenje kartičnega računa je manj kot 1 € na mesec. če se ne motim.
Dodan: 28. 11. 2009 @14:45:29
Gost
oj franci :) mah jst sem vedno dobila ven 30 eur, pred in po 1. novembru..seveda za povratno karto..glede vise pa nisem zasledila, da bi mi kaj zaračunali (imam pa banko koper), tudi če bi, je to še vedno 12 eur na leto, če sem prav razumela..kolko pa sem v tem letu prišparala na račun nje se pa tudi ne spomnim, ker je že malo preveč letov, da bi jih lahko štela :) aja, si spet dobil kake HR t shirt? :)
Dodan: 01. 12. 2009 @00:24:58
franci
Gost
Hojla....ne, nič ni posebnega, razen, da mi je en prijatelj svetoval, kako do polovičnih kart za Madam T, pa za Akvarij, pa London Tower in mnogo drugih atrakcij. Enostavno, kupiti moraš npr. One Day Travelcard za vožnjo po mestu na šalterju National Raila in ne podzemne. Pride pol funta dražje kot če bi uporabljal Oyster na dan, vendar imaš potem ugodnosti, da s posebnimi kuponi, ki jih dobiš samo na postajah železnice, za vsako od teh atrakcij plačaš samo pol cene. Mi smo prejšnji teden skupno privarčevali preko 50 funtov !!!! Lp
Dodan: 01. 12. 2009 @07:01:06
Gost
že stotič hvala, zelo uporabna informacija za marec :) vidiš, vedno se nekaj novega izve, super to..
Dodan: 02. 12. 2009 @07:37:05
la
Gost
Franci, a to dobiš vse te kupončke že ob nakupu te enodnevne Travelcard? Me zanimajo podrobnosti, ker grem naslednji teden v London in mi je tale tvoja info čisto nova, pa seveda zelo koristna!
Dodan: 04. 12. 2009 @18:11:38
k.
Gost

ZA S.:

ja sem,kako veš?ti tudi?:)

Dodan: 06. 12. 2009 @18:06:52
Gost
po novem ti tudi iz vise electron trgajo 5 funtov!
Dodan: 06. 12. 2009 @21:39:57
Gost
si tole zadnjo informacijo preizkusil? zdaj sem pogledala na njihovo stran in še vedno piše, da je for free..zadnje karte sem sicer kupila pred dvema tednoma, pa je bilo še ok..močno, močno upam, da se motiš :)
Dodan: 06. 12. 2009 @22:19:36
Gost
to so par dni nazaj naznanili... žal :/ http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/8386457.stm pa tudi visa electron bo plačljiva pri abanki, okoli 15€ na mesec... Pa še nekaj: govori se, da bodo Ryainair, Aer lingus in še ene par evropskih nizkocenovcev kmalu popolnoma ukinili plačevanje z viso electron.
Dodan: 06. 12. 2009 @22:20:31
Gost
(začenši s 1. januarjem bodo trgali)
Dodan: 06. 12. 2009 @23:35:01
Gost
uff no ja..sem se prepričala, žal..kera kartica pa je to - Mastercard Prepaid Debit Card, je to navadna mastercard? zdaj bo s tole brez stroškov, če prav razumem..
Dodan: 06. 12. 2009 @23:56:39
Gost
http://sites.google.com/site/mastercardcard/
Dodan: 07. 12. 2009 @00:21:18
Gost
http://www.mastercard.com/us/personal/en/aboutourcards/prepaid/issuers.html tukaj je še en link, ko bo kdo preštudiral kako in kaj se priporočam
Dodan: 07. 12. 2009 @23:53:02
franci
Gost
@la : žal verjetno prepozno, pa vendar : Ko kupujemo enodnevno ( ali večdnevno ) Travelcard za recimo cone 1-4, ne vem, morda tudi 1-2, jo kupujemo na šalterju od firme National Rail, torej na večjih železniških postajah v mestu ( Liverpol street, Charing Cross, Victoria, Barking, Stanford,Waterloo in podobnih), kjer so ti šalterji, torej ne na podzemni, ampak recimo 20 metrov stran. Karta je torej ista, le da je na njej znak National raila, torej recimo mu znak proge in nekaj podobno črki Z preko. In vprašate še za ponudbo 2 for 1 ter dobite prospekt s kuponi zadaj za te ugodnosti. Na 30 straneh vse našteto in razloženo. ( in na netu ). Potem pa preden prideš tja do znamenitosti, oddaš kupon , pokažeš karto in že imata 2 vstopnico za ceno ene. To je to. Velja samo parno število, npr. 5. potnik plača polno.
Dodan: 17. 12. 2009 @00:43:15
franci
Gost
Torej, z Novim letom se pri Ryainairu ukinejo ugodnosti pri plačevanju z Viso Electron. Mene zanima, če je že kdo povprašal kjerkoli v Sloveniji, kdo izdaja tole novo famozno MC Prepaid Card, s katero bo po novem brez provizije ?? Ker recimo v Angliji je prava poplava teh kartic. Sicer jih ne prodajajo na vsakem vogalu, kjer pa jih, jo lahko kupiš za najmanj 10 funtov in si položiš denar gor. Potem je pa en kup fint ( kot npr pri mobilni telefoniji )- provizije pri plačevanju, provizije pri polnjenju, veljavnost, uporabiti najmanj vsake 3 mesece 1x ( kar sploh ni problem, ker ima videz navadne Mastercard kartice ). Zato bodite previdni, ko boste kupovali katero ob teh oziroma delite info z ostalimi. Ko bom jaz prvič uporabil eno, ki sem jo kupil, bom napisal točno, koliko je v resnici stroškov in če se sploh splača ali bomo enostavno morali plačevat kar po 5 € za provizije za vsak let. Sicer pa v nekaterih boljših trgovinah v tujini, ko kupiš npr darilni bon za darilo nekomu, v resnici dobiš kar plastično Maestro kartico za podarit nameto bona....
Dodan: 17. 12. 2009 @10:02:05
Gost
nevem če sploh mamo v sloveniji tole mc prepaid.... bl ne.
Dodan: 19. 12. 2009 @08:25:36
Gost
franci kje pa si kupil tole kartico? v angliji ali preko interneta? ker jst gledam in gledam, pa nič ne najdem..ali dobim samo ameriške države, ali pa samo za anglijo..ali pa sem čist blond :))
Dodan: 19. 12. 2009 @10:12:33
Tadej
Gost
Malo sem zmeden :) Januarja sem odpravljam na potovanje z Easyjetom in Ryanairom pa sem zanima, če meni prijatelj kupi karte s svojo kreditno kartico, a bodo lahko kakšni problemi ?
Dodan: 19. 12. 2009 @18:36:53
la
Gost
pri ryanairu zagotovo ne - preizkušeno!
Dodan: 19. 12. 2009 @19:28:39
franci
Gost
Mastercard prepaid kartico sem kupil v Londonu prejšnji teden, sedaj pa čakam na ponudbo Ryanaira za februar ali marec, da preizkusim, kako to deluje v praksi. Stala me je 10 funtov, potem sem si pa nekaj malega naložil gor. Izbral sem pa eno, ki menda nima provizij pri vnovčevanju in ne pri nalaganju, če nalagaš v njihovih trgovinah v Londonu. Itak sem tam dostikrat. Bomo po novem letu skupaj kupovali :)) http://www.escape-prepaid-card.com/ Ampak ne moreš naročit po netu, ker je pod državo možno vpisat samo V.B.
Dodan: 20. 12. 2009 @09:29:13
piika
Gost

sj že ksno ampk vseeno :)

za ryanair imaš doplačilo 20€ za 15kg, če pa imaš 10kg ta majhen kufer (nevem točno dimenzij) ki spada v ročno prtljago in ga lahko neseš na letalo pa ni nič doplačila.. 20€ je za povratni let... za rezervacije se pa najbolj splača imeti viso ali viso electronic ker tako ne plačuješ nič provizije oz. je navadno master 10€ pa je visa 0€ al pa 5€ vedno se najbolj splača imeti viso

online check-in in doma si moreš nujno sprintat karto, če tega nimaš in greš tam iskat plačaš 40€ tako da obvezno povratno karto sprintat ker prej je blo drugače in ni bilo potrrebno, to je par dobih mesecev že, drugače dobiš pa itq ene 3 maile v 14dneh pred odhodom ki te opominjajo na to tako da res ne pozabiš :)

Dodan: 20. 12. 2009 @09:32:14
piika
Gost
oz.zdej se spomnim da smo nekje tudi manj plačali za kufet.. tako da je odvisno od leta do leta
Dodan: 20. 12. 2009 @12:47:04
Gost
franci, saj se mi je zdelo, da si jo kupil tam :) upam, da čimprej poročaš kako bo šlo...aja, a jo lahko kupiš tudi na drugo ime? jst grem namreč šele v sredini marca v london................piika visa electronic? izključno z viso electron si lahko kupoval zastonj, ne pa tudi z viso..kot piše gori pa velja to samo do konca leta, zato se nikomur ne splača delat te kartice...
Dodan: 21. 12. 2009 @13:20:10
franci
Gost
Glasov: 1
piika : smo že napisali , da je plačilo za prtljago od 1.12. letos dalje po 15€ za en kovček do 15 kg za en let za eno smer, torej 30 € za povratni let. m: MC PPCard ni vezana na nobeno ime, upam, da jo kmalu uporabim, čakam, da se odpre ugoden marec.
Dodan: 22. 12. 2009 @09:48:54
Davorin
Gost
OK, jaz sem zdaj kupil dve karti, eno na Ryanairovi strani pa eno na Easyjetovi. A zdaj sam ta mail, ki sem ga dobil sprintam in to je to ? Tam piše neki online check-in pa mi ni jasno kaj to mislijo.
Dodan: 22. 12. 2009 @09:54:19
Gost
ne davorin, ni to to..pri ryanairu moraš največ dva tedna pred odhodom še enkrat iti na njihovo stran, pod rubriko on line check in, vpisati kodo, ki si jo zdaj dobil pri nakupu (ali mail, katero opcijo pač izbereš), vpisati vse zahtevane podatke (ime, priimek, št. osebne izkaznice, do kdaj velja....), ko to narediš, dobiš karto, ki si jo sprintaš in potem je to to..za easyjet pa ne vem, ker letim izključno samo z ryanairom..
Dodan: 22. 12. 2009 @09:59:25
Gost
mogoče sem malo nerazumljivo napisala - on line check in lahko narediš 15 dni pred odhodom do 4 ure pred odhodom..upam, da zdaj vse jasno :)
Dodan: 22. 12. 2009 @17:42:39
Davorin
Gost
Najlepša ti hvala :) Če še kdo ve kak gre pri EasyJetu, share please ;)
Dodan: 22. 12. 2009 @23:37:22
Londra
Gost
še en majčken nasvet pri rezervaciji za Easyjet. če imate kreditno kartico visa, vam pribijejo še 9,5evra. zato lahko označite, da imate visa elektron in vam nič ne zaračunajo dodatno. že 2x naredila tako (tudi danes). ko bi to že prej ugotovila.
Dodan: 22. 12. 2009 @23:39:41
Londra
Gost
aja, pa še to. online chekina za easyjet iz lj ni mogoč, pa saj tudi ni potreben, ker ni gužve. priporočam pa na stanstedu zaradi gužve pri okencih.
Dodan: 10. 03. 2010 @08:39:47
muri83
Registriran uporabnik

ej franci a bi ti lahko kupu meni karto?? ker maš to prepaid kartico seveda

Dodan: 11. 03. 2010 @00:42:27
franci
Registriran uporabnik

Lahko, vendar imam na njej trenutno samo še 24 €. Če je to dovolj, potem ni problema, sicer moram pa počakat, da pride nakazilo gor.

Dodan: 11. 03. 2010 @19:39:06
janja
Registriran uporabnik

Eno vprašanje v zvezi z ryanairom (se mi je zdel brezveze odpirat novo temo).

Naš let je biu zarad vremenskih razmer odpovedan, kar smo zvedl šele na letališču, mal preden bi morali poletet. let so mi prestavl na naslednji dan iz nekega letališča 3 ure stran. 

a kdo mogoče ve, kako zgleda to, da terjaš od njih denar za prevoz pa za hotele? A zelo komplicirajo? Se da uveljavljat tudi svoj račun za telefon, s kerim si moral klicati v tujini, da si si uredil hotele in podobno?

hvala

Dodan: 12. 03. 2010 @14:52:33
franci
Registriran uporabnik

http://www.ryanair.com/doc/faqs/EU261_EN.pdf

kako je pa v praksi, pa ne vem. Napisano je zelo lepo.

Dodan: 28. 03. 2010 @12:14:53
Slatkica
Registriran uporabnik

Pozdravljeni!

Nameravam kupit letalske karte preko ryanaira in bi potrebovala nekoga, ki ima mastercard prepaid.

Bi mi bil kdo pripravljen pomagat? Za enkrat se mi te kartice ne splača nabavit.

Hvala in lep pozdrav!

Dodan: 29. 03. 2010 @02:11:59
franci
Registriran uporabnik

Če gre za skupen znesek do 40 € potem lahko pomagam, sicer pa nimam trenutno več gor, traja pa en teden, da naložim ( brez provizije ).

Dodan: 30. 03. 2010 @11:10:44
Slatkica
Registriran uporabnik

Super!

Ravno 32 € naju prideta karti (čeprav, če bi se včeraj spomnila pogledat na forum, bi še manj stalo :S ).

Hvala! Moj mail: renatkaster@gmail.com

Dodan: 30. 03. 2010 @14:16:13
Klaudija
Registriran uporabnik

Ima še kdo drug težave karkoli iskat na spletni strani od Ryanair-a? Malo prej sem še rezervirala karte, zdaj sem pa hotla še za eno kolegico, ki se je malo pozno javla in že več nič ne gre. Al je to sam pri meni?

Dodan: 31. 03. 2010 @01:52:39
franci
Registriran uporabnik

@Klaudija: sistem je prepoznal, da greste kolegice same in potem nagaja. Poskušaj rezervirati na ime fanta, ki bo žel zraven in videla boš, da bodo vse težave odpravljene.

Dodan: 31. 03. 2010 @22:39:17
Klaudija
Registriran uporabnik

Teorija zveni zanimiva, Franci, ampak ne drži. Nas gre 5 ... štirje dečki in jaz. Pa še moj fant je med njimi ... tak da če že, so moški krivi.

Dodan: 02. 04. 2010 @08:40:49
Slatkica
Registriran uporabnik

Mislite, da je izvedljivo it v Maroko za 10 dni samo z ročno prtljago?

Dodan: 02. 04. 2010 @10:46:21
JureB
Registriran uporabnik

Pozdrav! Mi letimo iz Venice Treviso v Liverpool (in obratno), pa me zanima, kaj pomeni All times are local pri odhodih/prihodih? A to pomeni da je odhod iz Venice Treviso po našem času (UTC + 1), sicer ob 22.10, prihod v Liverpool pa po njihovem (UTC + 0), ob 23.30 ?

Je potem je tudi ura povratnega leta mišljena v njihovem časovnem pasu?

Dodan: 02. 04. 2010 @11:42:23
vaia
Gost

ko štartaš greš ob 22.10 po našem času, potem se med oblaki ura premakne in tja priletiš ob njihovem času ob uri, ki piše..tam itak imaš uro premaknjeno, za nazaj pa se spet med oblaki ura menja in priletiš ob 21 in tolko po našem času nazaj..simple kje pa ste si poiskali prenočišče če lahko vprašam?

Dodan: 02. 04. 2010 @12:06:05
JureB
Registriran uporabnik

A pol prstanemo ubistvu ob 24.30 (po našem času)? Sam to pomeni, da let traja več kot 2 uri?

Nastanjeni bomo v Bridpoint Apartments (3 noči)

Dodan: 02. 04. 2010 @12:58:24
vaia
Gost

točno to pomeni - let traja kr več kot dve uri..za nazaj pa isto, ne dobre 3 ure, tko kot zgleda....aha, glede prenočišča itak ne vem kje je to..sem ravno včeraj neki gledala, pa sem tudi že rezervirala si že pogledal, če ob taki nočni uri vozi avtobus z letališča ali boste najeli taksi? jst tega še nisem utegnila..

Dodan: 02. 04. 2010 @13:23:46
pu
Gost

hej!

imam eno neumestno vprašanje, ampak upam da vas ne bo zmotilo, saj se mi zdi, da vas ima večina veliko izkušenj z Ryanairom..

zanima me, če lahko vzamem v ročni prtljagi likalnik za lase?vem da zveni smešno, samo ne bi rada naletela na to težavo na letališču..bi ga pa skoraj nujno rabila s seboj

hvala za odgovore, LP

Dodan: 02. 04. 2010 @13:24:33
JureB
Registriran uporabnik

Aja ti tud greš? Dej a me kontaktiraš na mejl: jurebolko@gmail.com

Ker zgleda, da mi bo še kakšna tvoja informacija pršla prav!

(pa še na forumu ne bova smetila)

Dodan: 05. 04. 2010 @19:14:56
Urša
Gost

Ja, tudi mene zanima to glede likalnika za lase.

Dodan: 10. 04. 2010 @13:21:52
franci
Registriran uporabnik

Torej, globalno gledano glede likalnika za lase ni problema, saj ni na njem ničesar ostrega, nevarnega....če pa varnostnik na letališču oceni, da gre za nevaren predmet, potem ga seveda ne bo pustil na letalo v ročni prtljagi. To je seveda logično. Vse je torej odvisno od delavca pri pregledu, od tega, ali so imeli morda kakšno kontrolo pred časom in podobno. In Ryanair ponavadi na nekaterih letališčih recimo zahteva, da vsi spakirajo ročno prtljago v eno torbo, drugod pa tolerirajo več vrečk v rokah. Dosledni so pri pregledih v glavnem na tistih letališčih, ki so se zaradi Ryanaira na hitro razvila in se bojijo, da se bodo potem umaknili, kot to počnejo na Irskem, ko jim kaj ni všeč. 

Dodan: 14. 04. 2010 @10:04:57
Franc
Gost

Prvič potujem z Ryanairom po uvedbi obveznega online check-in. Ali moram sam razrezati boarding pass do označenega mesta (part tear to here).

Hvala za odgovor!

Dodan: 14. 04. 2010 @10:56:01
franci
Registriran uporabnik

Popolnoma nihče ne opazi, ali je razrezano ali ne, v glavnem nima nihče pripravljeno tega.

Dodan: 18. 04. 2010 @16:10:12
Katja
Gost

Živjo! Mene pa zanima, če ima kdo kartico Mastercard prepaid pa če je že za koga druzga naročal letalske karte? Ali mora bit kartica na ime enega od potnikov?

Dodan: 18. 04. 2010 @17:44:03
vaia
Gost

ne, ni potrebno..na prvi strani vpišeš ime potnika, ki gre, potem pa podatke tistega s kartice..

Dodan: 19. 04. 2010 @09:46:49
franci
Registriran uporabnik

@Katja : kot si morda prebrala  v tej temi:

http://www.sta-lj.com/forum/q/zapisi/2980700

....imamo in smo že kupovali za druge.

In če boš vprašala naprej, lahko kupim, splača se, če vas je več in posamezna karta za eno stran na potnika ne presega 40€ z vsemi doplačili vred.

Dodan: 17. 06. 2010 @22:10:13
Jure
Registriran uporabnik

Hej.

Franci a bi blo možno nabavit neki kart prek ryanaira?

A me lahko prosim, če si pripravlen in je možno kontaktiraš na jure.draksler@gmail.com

Hvala za enkrat.

Lp

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Deli z ostalimi: Twitter Delicious Digg Facebook Google Live mySpace Newsvine

Obveščajte me o novostih in akcijah na moj email...

STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-17:00
T: 01/ 439 16 90

STA Koper
Prešernov trg 2 (na Mudi)
6000 Koper
Delovni čas
od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in 14:00-17:00
T: O5/ 721 58 20

Kje nas najdete ...

01.11.2011
16.06.2009 - 11.06.2011
01.09.2009 - 01.09.2010
01.09.2009 - 01.09.2010
Vse vstopnice »

© STAL d.o.o, STA Ljubljana. Vse pravice pridržane. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Letalske karte | Letalske vozovnice | Potovalna zavarovanja | Delo v tujini | Ostali prevozi | Popotniške izkaznice | Prenočišča | STA info | Informacije | Zaposlitev |
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™