Dodan: 02. 07. 2009 @19:34:23
nakup let. kart preko delte airlines
Zanima me, če ima kdo izkušnje z nakupom letalskih kart direktno preko njihove strani? Maltra me namreč, ker ko je potrebno izbrati državo, Slovenije ni in se bojim da mi bodo komplicirali na letališčih zarad naslova, ker sem noter vnesla državo Italijo (od koder je tudi odhod). Torej je kateri Slovenec, ki je kupil karto preko internetne strani od Delte in kot državo vnesel eno X državo?? Hvala in LP
Dodan: 02. 07. 2009 @19:47:06
Re: nakup let. kart preko delte airlines
sicer nisem probal pri delti ampak american in drzavo ki jo izberes se mora ujemat s tvojo billing adreso na kreditni. mene sistem enostavno ni spustil naprej in sem karto kupil potem se ceneje na expedii.
predvidevam da ce te je sistem spustil naprej in si ekarto dobila da nej ne bi blo problema
Dodan: 02. 07. 2009 @20:04:42
Ja ampak sej na kreditni kartici nimaš naslova prebivališča, problem je če bodo čekirali potni list z podatki, ki jih bodo oni imeli v sistemu...v tem primeru bo na mojem potnem listu pisalo "Slovenija", v njigovem sistemu pa "italija"....
Dodan: 02. 07. 2009 @21:10:21
sprobano in to ne gre. žal, idi kupit to karto k nekemu posredniku ko prodaja letalske karte (lahko ti dam kontakt od enega) pobral ti bo pa še 20€do 30€tolk kolk je cena karte. tudi sama bi to delto najrajši nekam poslala =)
Dodan: 02. 07. 2009 @23:06:02
Torej si to probala in te niso spustili na letalo al kako? prosila pa bi te za ta kontakt oz. kdo sploh je ta kontakt?
Dodan: 03. 07. 2009 @16:14:31
piši mi na mail poporotoro@gmail.com
Dodan: 13. 07. 2009 @09:27:50
V s. ameriki sem vedno letela z delto in pri plačevanju nisem nikol imela težav niti z naslovom. Sploh zelo pozitivna izkušnja pa je bla pri delti ko sva zamešali datume in sva na letališče prišli 24 ur prepozno. Nobenih težav, nobenih doplačil, karta je veljala od prejšnjega dne...mogoče samo sreča!? Skratka....nobenih težav. Je pa res da nekega luksuza na delti nimaš
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.