Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Prenočišča v tujini » Bungalow Phi Phi
| Mike - Bungalow Phi Phi |
Zanima me, če ima kdo kakšen predlog za dober bungalov na Phi Phi-ju, pa da je čim bolj ob vodi, se pravi če je že kdo bil v takem, da je v redu, mi bi bomo tam 28.02.09 do 06.03. 09 z družino ( 2 otroka ). Hvala za odgovore. |
Dodan: 20. 11. 2008 @20:30:51
|
Odgovori |
| Marko - Bungalow Phi Phi |
| Hi! Jaz sem bil v enem apartmaju pri znankah, ki sem jih spoznal na ladji od Puketa do Phi Phija-je bil zelo vredu. Naj te opomnim, da je Phi Phi zelo drag otok! Preden greš na tajkse otoke si predhodno zamenjaj tujo valuto v lokalno, ker je na otokih zelo nizka menjava! Npr. 1h interneta me je prišla 3x dražje kot na celini. Ko prideš na otok z ladjo, se okoli tebe kar nekaj lokalcev ponuja, da si pogledaš njihov apartma, hotel,...na Tajskem imajo zakon, da so lahko bungalovi zgrajeni do te višine, kolikor seže palma v nebo. Na phi Phiju so se znajdli in palme posadijo na vsakem koraku, da lahko zgradijo še kak new kompleks. Otok je lep in zlahka si lahko vse ogledaš v enem dnevu. Glede namestitve mal počekiraj v Lonely Planet Tajske in mal poglej te na netu. Na otoku je tudi plaža, ki se imenuje Monkey beach, ker so tam opice-mene so na stezi napadle opice, ena izmed njih mi je skočila na nahrbtnik in mi strgala vrečko, v kateri so bile banane ;) blo polno smeha, sam men nč jasn, k so se prikazale kr od nekje-haha LP |
Dodan: 23. 11. 2008 @16:09:22
|
Odgovori |
| nina - Re: Bungalow Phi Phi |
ojla, jst sm bla na p piju a samo za 1 dan,vzela sm izlet iz puketa. otok je ful lep in morje sanjsko. zanima me kolk so cene bungalovov,ne lih najslabsi,pa po moznosti z aircon ker je tam pasja vrocina. |
Dodan: 24. 11. 2008 @08:32:57
|
Odgovori |
| Pika - Re: Bungalow Phi Phi |
Jaz sem bila lani na Phi Phiju in sem se naravnost zaljubila v ta otok. Bila sem tudi na Koh Samuju in Koh Panganu, ki se sploh ne moreta primerjati s Phi Phijem. Otok je res čisto majhen in večina sob in bungalovov je dejansko v bližini morja. Avtomobilov na otoku ni, premikaš se lahko samo peš, s kolesom ali čolnom. Na žalost, je otok res dražji od drugih destinacij na tajskem, vendar je za moj okus tega tudi vreden. Svetujem vam, da si za eno noč rezervirate prek interneta, potem pa, če niste zadovoljni, se razgledate po otoku in poiščete kaj drugega. Je pa res, da ob prihodu v pristanišču ponujajo različne možnosti. Mi smo lani za klimatizirane dvoposteljne sobe plačevali od 1500 do 2000 bahtov. Nismo stanovali v bungalovih, ampak v privatnih sobah. Poglejte po netu, lani je bila ponudba zelo pestra. Navadno te potem tisti, kjer si rezerviral, pridejo tudi iskati v pristanišče in ti z vozom odpeljejo prtljago. Kdaj pa odpotujete? Jaz imam karot za 24.01., ampak zdaj ne vem kaj bo, upam da se zadeve uredijo do takrat. Mogoče se pa vidimo na PhiPhiju. |
Dodan: 01. 12. 2008 @14:43:59
|
Odgovori |
| Sem pozabila, ta cena - 1500-2000 bathov je za klimatizirano sobo s kopalnico. Če ostaneš več noči, pa se lahko dogovoriš tudi za kakšen popust. |
Dodan: 01. 12. 2008 @14:45:36
|
Odgovori |
Zdaj sem pa našla luštne bungalovčke, ki so bili neposredno ob naših sobah. So tako rekoč direktno na plaži. Tukaj je link: http://phi-phi.com/hotel/thailand/koh-phi-phi/phi-phi-don-village/phi-phi-anita-resort/ Kljub temu, da imajo samo eno * so bili zelo luštni. Drugače pa na tej internetni strani najdete zelo pestro ponudbo. "Dogajanje" je na jugu otoka, če se boste odločili za resort na severu, boste nekoliko "odrezani", ampak seveda obdani samo s palmami in plažo. |
Dodan: 01. 12. 2008 @19:58:29
|
Odgovori |
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
|