Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Delo v tujini » delovno dovoljenje za nizozemsko

kikkertje - delovno dovoljenje za nizozemsko
zivjo! torej zivela, studirala in delala sem na nizoemskem ze, a sem se vmes morala vrniti v slovenijo. takrat mi je vse papirje zrihtala tamkajsnja univerza, sedaj grem pa tja na lastno pest. sem torej studentka UL, a grem februarja tja malo pisat diplomo, malo uzivat, malo pa seveda tudi delat. delo imam ze zrithano in razmere so mi znane (sofi nummer en alles, verzekering).. zanima me samo, ce sem prav slisala, da so nekaj spreminjali razmere za pridobitev delovnega dovoljenja. od maja ga baje celo ne rabim vec, a zal (ali na sreco=)) bom tam ze pred majem. mi lahko kdo pomaga s kaksnim nasvetom morda? kaj moram sedaj dejansko izpolniti in za koliko casa (do konca ali samo do maja)? najlepsa hvala in groetjes. K.
 Dodan: 19. 11. 2008 @17:10:54
Odgovori 

Ginger - Re: delovno dovoljenje za nizozemsko
Draga zabica, za delo na NL ne potrebujemo vec dovoljenja od maja 2007. Najprej rabis sofi number, nato racun na banki, za katerega se moras nekje registrirati. Ne vem, kako imas poskrbljeno za to, a najti moras stanovanje, kjer se da registrirati. Zadeve tecejo kar pocasi; jaz sem rabila 2 meseca, da sem sploh vse skupaj dobila. Mi zaupas, kje in kaj bos delala? Jaz sem zdaj v eni drugi evr. drzavi, a me na NL vezejo super spomini in se bom zagotovo se vrnila tja kot turistka.
 Dodan: 19. 11. 2008 @22:44:16
Odgovori 

kikkertje - Re: delovno dovoljenje za nizozemsko
hej! najlepsa hvala za info, ne vem zakaj sem razumela, da se zadeve spremenijo sele maja 2009. bom vseeno se malo pogledala, za vsak slucaj. s stanovanjem ne bo problema, se bom takoj prijavila. delala bom pa v enem kulturnem centru (podobno nasemu kudu, samo vecje). kak vikend pa morda se v irish pub-u. drugace bom pa tud studirala in veliko visela v moji najljubsi knjiznici=) hvala ti se 1x. lp, K.
 Dodan: 21. 11. 2008 @13:38:50
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: