Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Potovanja - BLORUM » London podzemna

mark - London podzemna
Prvič grem v London in prvič se bom fural s podzemno. Gledal sem karto undergrounda na netu in mi neka stvar ni jasna. recimo da se rabiš vozit po rdeči liniji, pridet pa maš na točko kjer vozi samo rumena. a to pomeni da moraš nekje prestopit in it na drug vlak, al te tudi prva lahko tam pripelje. in kako pogosto pelje vlak, menda je zelo pogost. Kako pa veš kje izstopiti, a šteješ postaje??
 Dodan: 17. 11. 2008 @13:03:37
Odgovori 

oj - Re: London podzemna
čisto enostavno je ; na vsaki postaji lahko dobiš karto podzemne - vse proge z vsemi postajami. pogledaš kje si in kam moraš. jasno, da te vsaka proga ne bo peljala do tvojega cilja. treba bo prestopat- tudi večkrat. razen tega je na vsakem vlaku karta podzemne. poleg tega se še pred postajo po mikrofonu pove katera postaja se bliža. seveda pa je v začetku potrebno malce pozornosti......meni je bila vsa ta zmešnjava v začetku prav zanimiva, pozneje pa , ko sem se jo navadila, pač stvar rutine.....uživaj !
 Dodan: 17. 11. 2008 @13:32:50
Odgovori 

mark - Re: London podzemna
Kako pa veš kateri vlak je za katero linijo? A po barvi? A tedensko karto se tudi da kupit na vsaki postaji?
 Dodan: 17. 11. 2008 @14:27:29
Odgovori 

June - Re: London podzemna

Mark, mislim, da ne boš imel nobenih težav..barve in linije in postaje so zelo jasne in tudi turistom prijazne.

Lahko kupiš tudi tedensko vozovnico, ja. Malo preračunaj, kaj se te splača.

Dodan: 17. 11. 2008 @14:29:58
Odgovori 

mark - Re: London podzemna
kaj pa tedenska oyster card? se jo tudi nabavi na podzemni?
 Dodan: 17. 11. 2008 @15:23:49
Odgovori 

T - Re: London podzemna
če boš potoval s podzemno v največji gužvi, ko folk govori in klepeta , potem se raje zanašaj na karto na vlaku podzemne, kjer maš za linijo po kateri se voziš označene vse postaje..ker hrup v podzemni je kr velik in ni rečeno da vedno slišiš katera je naslednja postaja.. jaz sem oyster card kupila na postaji, kjer kupiš tudi karte za podzemno.. uživaj
 Dodan: 17. 11. 2008 @17:21:27
Odgovori 

s - Re: London podzemna
oyster je najboljsa,gres na okence podzemne in reces za 10,20 ali 30 funtov oyster in ti dajo,zraven plačas se 3 funte kot kavcije inse furas in furas,potem pa komot dodajas ce nucas,zadnji dan ko gres domov pa gres na okence in neizkorisceno dobis nazaj plus tiste 3 funte,samo mislim,da moras bit manj kot 10 funtov da ti dajo nazaj,drugace moras poslat
 Dodan: 17. 11. 2008 @17:37:02
Odgovori 

kLARA - Re: London podzemna

lepse s taksijem.. :-)

Dodan: 17. 11. 2008 @18:10:44
Odgovori 

ma - Re: London podzemna
ja , klara , še lepše s helikopterjem.........ha ha ha
 Dodan: 18. 11. 2008 @16:02:38
Odgovori 

ursa - Re: London podzemna
klara ti pa res doživiš čar londona :) s taxijem okol haha očitno maš preveč dnarja :)
 Dodan: 18. 11. 2008 @16:54:40
Odgovori 

- London podzemna
Hi! Če boš potoval s podzemno se odpravi na trip po 9.00h zjutraj, ko se cene znižajo za buse in podzemno, ker je konec rush hourja-svi gredo do 9h zjutraj na job in zato majo navite cene prevoza.
 Dodan: 18. 11. 2008 @18:57:07
Odgovori 

ursa - Re: London podzemna
lahk pa kupiš karto prejšnji dan in greš na pot že ob 8 zjutraj :)
 Dodan: 18. 11. 2008 @22:21:11
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: