Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Potovanja - BLORUM » Predčasen povratek

Matej - Predčasen povratek
Pozdravljeni, zanima me, če ima kdo izkušnje s predčasno vrnitvijo iz tujine. V mojem primeru je tako, da odletim 20.2.09 v Avstralijo, povratek imam pa 15. aprila. Rad bi se pa vrnil prej, nekje konec marca. Sem slišal o postopkih, ko plačaš 35 eur in ti priredijo datum odhoda, če je le prosto mesto. Nazaj letim iz Sydneya, kolk prej moram tam javit, da bi se vrnil prej, pred dejanskim povratkom. Če ima kdo podobne izkušnje, naj malo napiše. Kakšne so možnosti, da dobim prost sedež, za predčasni povratek? hvala
 Dodan: 16. 11. 2008 @23:21:30
Odgovori 

furbi - Re: Predčasen povratek

Cena spremembe datuma povratka je odvisna od letalske vozovnice.

Pred letom sem kupil poceni karto za Kairo in Minhna s Tuilfly-jem. Povratna karta je stala 144 EUR. Ker sem se želel vrniti predčasno sem poslala mail na družbo in se moral plčata 25 EUR spremembe povraka+100 EUR razlike v ceni karte na željeni dan povratka. Kar pomeni, da sem doplačal 125EUR. Od takrat naprej se vedno ob nakupu karte pozanimam kakšni so stroški spremembe datuma. Lahko se naredi, da je karta fiksna in datuma ne moreš spremenit.

Iz izkušenj sedaj vedno kupim karto, ki ima ugodne pogoje ob morebitni spremembi datuma...

Svetujem ti, da se obrneš na agencijo, kjer si kupil karto in ti bodo oni povedali kako je s tem. Sigurno pa je, da prej kot boš spremenil povratek, več možnosti je, da bo na tisti dan še kakšen prosti sedež.

Lp

Furbi

Dodan: 16. 11. 2008 @23:51:25
Odgovori 

Matej - Predčasen povratek
Hvala za nasvet! Bom se danes oglasil na agenciji in se pozanimal. Ce ima se kdo kaksno podobno izkusnjo naj kar napise. hvala, lp
 Dodan: 17. 11. 2008 @10:20:22
Odgovori 

a - Re: Predčasen povratek
španska iberia 100 usd iz kolumbije,to sme enkrat doplačal,je pa res da je cist blo odvisno kje si vprasal,ne vem v ekvadorju na iberiji je blo drazje kot kasneje ko sem v kolumbiji zamenjal...pa vcasih ej bilo lazje zamenjat kot zdaj
 Dodan: 17. 11. 2008 @11:18:58
Odgovori 

Metka - Re: Predčasen povratek

Jaz sem kupila karto preko china-airlines, pa sem se tudi hotela predčasno vrniti. Sem poklicala na Dunaj in so mi prestavili let brezplačno. :)

LP

Dodan: 17. 11. 2008 @16:54:48
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: