Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Potovanja - BLORUM » Predčasen povratek
| Matej - Predčasen povratek |
| Pozdravljeni, zanima me, če ima kdo izkušnje s predčasno vrnitvijo iz tujine. V mojem primeru je tako, da odletim 20.2.09 v Avstralijo, povratek imam pa 15. aprila. Rad bi se pa vrnil prej, nekje konec marca. Sem slišal o postopkih, ko plačaš 35 eur in ti priredijo datum odhoda, če je le prosto mesto. Nazaj letim iz Sydneya, kolk prej moram tam javit, da bi se vrnil prej, pred dejanskim povratkom. Če ima kdo podobne izkušnje, naj malo napiše. Kakšne so možnosti, da dobim prost sedež, za predčasni povratek? hvala |
Dodan: 16. 11. 2008 @23:21:30
|
Odgovori |
| furbi - Re: Predčasen povratek |
Cena spremembe datuma povratka je odvisna od letalske vozovnice. Pred letom sem kupil poceni karto za Kairo in Minhna s Tuilfly-jem. Povratna karta je stala 144 EUR. Ker sem se želel vrniti predčasno sem poslala mail na družbo in se moral plčata 25 EUR spremembe povraka+100 EUR razlike v ceni karte na željeni dan povratka. Kar pomeni, da sem doplačal 125EUR. Od takrat naprej se vedno ob nakupu karte pozanimam kakšni so stroški spremembe datuma. Lahko se naredi, da je karta fiksna in datuma ne moreš spremenit. Iz izkušenj sedaj vedno kupim karto, ki ima ugodne pogoje ob morebitni spremembi datuma... Svetujem ti, da se obrneš na agencijo, kjer si kupil karto in ti bodo oni povedali kako je s tem. Sigurno pa je, da prej kot boš spremenil povratek, več možnosti je, da bo na tisti dan še kakšen prosti sedež. Lp Furbi |
Dodan: 16. 11. 2008 @23:51:25
|
Odgovori |
| Matej - Predčasen povratek |
| Hvala za nasvet! Bom se danes oglasil na agenciji in se pozanimal. Ce ima se kdo kaksno podobno izkusnjo naj kar napise. hvala, lp |
Dodan: 17. 11. 2008 @10:20:22
|
Odgovori |
| a - Re: Predčasen povratek |
| španska iberia 100 usd iz kolumbije,to sme enkrat doplačal,je pa res da je cist blo odvisno kje si vprasal,ne vem v ekvadorju na iberiji je blo drazje kot kasneje ko sem v kolumbiji zamenjal...pa vcasih ej bilo lazje zamenjat kot zdaj |
Dodan: 17. 11. 2008 @11:18:58
|
Odgovori |
| Metka - Re: Predčasen povratek |
Jaz sem kupila karto preko china-airlines, pa sem se tudi hotela predčasno vrniti. Sem poklicala na Dunaj in so mi prestavili let brezplačno. :) LP |
Dodan: 17. 11. 2008 @16:54:48
|
Odgovori |
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
|