Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Letalske karte » Sopotniki za EVROPO

Elena - Sopotniki za EVROPO

Pozdravljeni

Z prijatlom se odpravljava na potep po Evropi.

Naš cilj je obiskat Evropo v 10 dneh in sicer z vlakom (ker je seveda tudi ceneje kot z letalom). Odpravili pa bi se tam enkrat aprila (ni še točno določen datum) bi pa potrebovali vsaj še 1 ali 2 potnika za družbo in varnost seveda. Tako da če si za lahko pišeš na [email]elena.rota@gmail.com[/email] pa daš še kašen nasvet ali zanimivo informacijo vse sprejmem. Naše potovanje naj bi potekalo v naslednja mesta: Trst -Rim- Milano - Zuerich - koeln - Hamburg - Berlin - Dunaj- Ljubljana. Tako da vse ki vas zanima kr pogumno pišite. Lep pozdrav.

Dodan: 15. 11. 2008 @22:15:48
Odgovori 

xxx - Re: Sopotniki za EVROPO

in kaj boste vidl v teh mestih??? Železniško postajo pa lohka boš poslala kartico dam in pol se boš celme svetu hvala d si bla tm. looool

Dodan: 16. 11. 2008 @02:47:18
Odgovori 

siciljanka - Re: Sopotniki za EVROPO

bla,P bla. tebe ni treba nikamor it, ker tako ne razumeš. ne vem kaj sploh deleš na tej strani! Pa glej tv iz kavča!

Dodan: 16. 11. 2008 @11:28:46
Odgovori 

- Re: Sopotniki za EVROPO
S tako debelo bunko bi me blo sram potovat..... pa sj bi celo pot sam o hrani razmišljala..... sj iz slik niti ni razvidno a si ženska al fant...... sam to tvoje potovanje se sliši kot una ameriška: 10 evropskih prestolnic v 10dneh. Za varnost se pa ne boj, bodo vsi bežal k te bodo vidl.
 Dodan: 16. 11. 2008 @13:26:47
Odgovori 

Admin - Re: Sopotniki za EVROPO
Prosimo, da debata ostane na korektni in nežaljivi ravni.
 Dodan: 16. 11. 2008 @17:09:47
Odgovori 

elci - Re: Sopotniki za EVROPO

xxx - Re: Sopotniki za EVROPO

in kaj boste vidl v teh mestih??? Železniško postajo pa lohka boš poslala kartico dam in pol se boš celme svetu hvala d si bla tm. looool

ej fuck off skrbi zase gnoj pa doma bodi pa ti potuj s prstom po zemljevidu, INTERIBILE a te je morda kdo prašau za mnenje kmet zabit

Dodan: 17. 11. 2008 @18:37:56
Odgovori 

Elena - Re: Sopotniki za EVROPO
S tako debelo bunko bi me blo sram potovat..... pa sj bi celo pot sam o hrani razmišljala..... sj iz slik niti ni razvidno a si ženska al fant...... sam to tvoje potovanje se sliši kot una ameriška: 10 evropskih prestolnic v 10dneh. Za varnost se pa ne boj, bodo vsi bežal k te bodo vidl.

Lahko bi pa tebe blo sram kmet vrži se na tla ki zemlja rabi gnoj

Dodan: 17. 11. 2008 @18:40:41
Odgovori 

a ja pa ti XXX ki očitno ne veš niti kako ti je ime dej naslov da ti pošljem razglednico če si jo tako želiš ki zgleda da nisi še nikoli potoval pa da vidiš vsaj kje smo bli
 Dodan: 17. 11. 2008 @19:16:51
Odgovori 

"Lahko bi pa tebe blo sram kmet vrži se na tla ki zemlja rabi gnoj" Na srečo nism tok grd kt ti, nimam niti približno tok ženskih hormonov kot ti moških in predvsem potujem z namenom, ne pa da se hvalim (uuuuu.....celo za 1dan sem vidu Dunaj, Berlin in Rim....- kje je kle point???? Ljubljane ne vidš v 1dnevu pa se ne more primerjat z nobenim od prej našetih mest po velikosti)...... Raje si v teh 10dneh oglej 2 metropoli, pa te temeljito, boš več odnesla...
 Dodan: 17. 11. 2008 @20:16:41
Odgovori 

"Lahko bi pa tebe blo sram kmet vrži se na tla ki zemlja rabi gnoj" Na srečo nism tok grd kt ti, nimam niti približno tok ženskih hormonov kot ti moških in predvsem potujem z namenom, ne pa da se hvalim (uuuuu.....celo za 1dan sem vidu Dunaj, Berlin in Rim....- kje je kle point???? Ljubljane ne vidš v 1dnevu pa se ne more primerjat z nobenim od prej našetih mest po velikosti)...... Raje si v teh 10dneh oglej 2 metropoli, pa te temeljito, boš več odnesla...

veš kaj jst pa mislim da si ti ena taka reva da večje reve ni, glej če sem jst debela je to moj problem ne tvoj ki lih tako moremo debeli ljudje živet kot nekulturni kot si ti, a pa misliš da si ti popoven človek al kaj? in kdo je sploh reku da bomo to v enem dnevu vidli? in glej jst si bom v 10 dneh ogledala kar čem jst sej te ni nobeden povabu da greš z nami, da komentiraš, vsi so dobrodošli ki hočejo it tako da ti me ne financiraš in v tem kaj si bom jst ogledala je to moja stvar ne pa tvoja, ma ppa samo še zanima od kje me poznaš? če si tolko pošten boš povedal

Dodan: 17. 11. 2008 @21:47:36
Odgovori 

facebook makes the world goes 'round...... z emailom, imenom in priimkom,res ni težko najdt osebe...........
 Dodan: 17. 11. 2008 @22:51:16
Odgovori 

Žaklina - Re: Sopotniki za EVROPO
Brez zamere, sam kdo the fak misliš ti da si, da lahk sodiš o neki punci, kak zgleda in vse ostalo? Me prav zanima, kak si ti
 Dodan: 17. 11. 2008 @23:58:28
Odgovori 

sem oseba, ki ima pravico povedati svoje mnenje. Lep.
 Dodan: 18. 11. 2008 @00:13:32
Odgovori 

Ti jaz povem kdo si. Si oseba, ki misli, da je pameten, v resnici te pa skupaj ni niti toliko, da si bi izbral en normalen nik, ne pa da se skrivaš kot en zafrustriranec in zmerjaš ljudi, ki so očitno velik boljši od tebe.

Dodan: 18. 11. 2008 @00:22:54
Odgovori 

Đaklin - Re: Sopotniki za EVROPO
Če povem po resnici, to ne pomeni da zmerjam..... Ko sem videl sliko sem se ustrašu..... pes, ki se počuti napadenega začne lajati tko da predvidevam da sm ti stopu na rep. Si tudi ti katastrofalno grda?
 Dodan: 18. 11. 2008 @09:59:38
Odgovori 

Ne vem kaj hočeš povedat s tem, da si delaš norca iz mojga imena, jaz se vsaj skrivam ne. Delaš se neki pogumnega, glasnega pa pametnega, v resnici si pa obratno. Saj vidim da obvladaš pregovore: pes, ki laja ne grize. Ne vem, ka te sploh briga kako zgledam, lepota je relativna, ne bom sama sebi rekla, da sem lepa niti ne vem, zakaj bi mogla tebi na to odgovarjat. Ljudje, ki čepijo za računalnikom in se skrivajo za praznimi nicki so za mene pač čudaki.
 Dodan: 18. 11. 2008 @11:54:16
Odgovori 

Žklina vsaka ti caš

Uni norc pa rajši naj mi pove naslov ki zgleda da ni še nikoli potoval in nam je fouš nam ki potujemo očitno je en revež ki si misli da je boga primu za jajca

in bi prau rada vidla kašen je on, če ima kaj v hlačah bo povedau naslov da mi pušem al pa vsaj kako sekliče

Dodan: 18. 11. 2008 @15:27:57
Odgovori 

Tina - Re: Sopotniki za EVROPO
Hej! Oprosti, ker bom verjetno popolnoma skritizirala tvojo idejo-ampak vrjem da imam dober namen. Torej, če sem prav razumela si želiš ogledat 8 evropskih mest v 10 dneh. Z vlakom. Strinjam se z postom xxx-ja- od teh mest ne boš imela nič, v manj kot enem dnevu (od 10 dni odštej spanje v hostlih-oz. na vlaku, zmatranost in pa dejstvo, da se po prihodu v mesto še ne znajdeš najbolje in tako porabiš kar nekaj časa za orientacijo.) Poleg tega si izbrala mesta, ki so kulturno izjemno zanimiva, sodij v sam vrh svetovnih kulturnih prestolnic. Videti Rim v dnevu ali maksimalno dveh je nemogoče, čakanje v vrstah po muzejih ti lahko vzame dobršen del dneva. Četudi si potovanje do potankosti zoorganiziraš, moraš vedno računati na nekaj dodatnega časa, saj je potovanje verjetno najbolj nepredvidljiva stvar v življenju. Le-to ti pišem iz lastnih izkušenj, že dvodnevni izlet do katerega od teh mest je premalo. Mesto vidiš, komajda ga občutiš, ne da pa ti občutka, da mesto poznaš. Ker tudi sama nameravam izvesti nekakšen road-trip (le da bolj obširen), ti lahko povem, da boš po takšnemu instantnemu potovanju izmučena, imela boš nekaj slik, vendar verjetno ne boš dobila občutka popotništva, mest pa ne boš doživela tako, kot bi jih lahko. In pa, ne oziraj se na komentarje o tvoji zunanjosti. Z nesramnimi komentarji človek pokaže svojo šibkost. Ignoriraj oz. ne spusti se na nivo egocentričnih čudakov, ki se skrivajo za masko popolnosti. (In pa Nemčija je "rahlo" neprijetna za potovanje v aprilu-predlagam toplejše mesece;)
 Dodan: 18. 11. 2008 @19:46:15
Odgovori 

Tina zelo me veseli da si povedala svoje mnenje. Naš načrt smo že skrajšali na 6 oz 7 mest v 14 dneh lih zaradi tega, ki nam ne bo izšlo. Drugače smo že v teh krajih bili in vemo kako je in namen si imamo pogledat le nakate stvari ne pa čisto vse, ki pa vem da je nemogoče.Glede tistega xxx pa nimam komentarjev. Lep pozdrav

Dodan: 18. 11. 2008 @22:20:43
Odgovori 

g - Re: Sopotniki za EVROPO
Pismo sam res gledaš kot rota virus....... a ti zavežejo kost okoli vratu,da se pes igra s tabo?
 Dodan: 24. 11. 2008 @18:40:37
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: