Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Ostalo » nova zelandija

anja - nova zelandija

Zivjo,

mo lahko prosim predlagate kaj je najboljsi in najcenejsi transport po Novi Zelandiji?

Najlepsa hvala za odgovor,

Anja

Dodan: 14. 11. 2008 @00:57:37
Odgovori 

pikpok - Re: nova zelandija
Jaz bi predlagala navaden avtobus ali pa hop on hop off bus....
 Dodan: 14. 11. 2008 @12:20:32
Odgovori 

anja - Re: nova zelandija

ojla,

hvala za odgovor. kaj pa mislis o ponudbah kot so npr. kiwiexperience,...

A ti si uporabljala normalen bus?

Hvala

Dodan: 16. 11. 2008 @09:51:44
Odgovori 

Jaz sem potovala s Stray...za tiste med 25 in 35 let...ni party bus...majo slab sistem rezervacij...pricakovala sem bolje, pa sem bla kar malo razocarana, ampak glede na to, da sem potovala sama, je fino, ker mas ves cas druzbo pa ni ti treba nic skrbet...vnaprej ti rezervirajo prenocisce, kar se je meni zdel velik plus...sem mela obcutek da je treba na NZ kar velik stvari vnaprej rezervirat, ker je ful turistov...tud cena je zelo ugodna...vcasih sem malo pomislila da bi blo morda bolje it z navadnim busom, ampak potem ne bi spoznala toliko ljudi...

hm...kiwiexpirience-za starost med 18 in 22...ce mas zeljo po zuru non stop...alkohol...

najbol resni so pri magic-u, ampak to je bolj za tiste nad 30...sem slisala veliko pohval!

Dodan: 17. 11. 2008 @11:55:55
Odgovori 

ojla,

hvala za odgovor in veliko pomoc. ja trenutno je ta kiwiex. najbolj poceni vendar ni je ze nekdo reku da je bolj party varianta, sam meni se to ne dopade prevec. stara sem pa 24, sem opazla stray, ma je kar mal drago, pa trenutno ni nobenih akcij. A slucajno ves, ce se mi ta pass kupit v Avstraliji al je ista cena na Novi Zelandiji, ker trenutno sem se v Avstraliji. Grem pa itak sam za 18dni na Novo Zelandiji, mas kak predlog zame kje naj se gibljem, a grem sam jug al mi priporocas tud sever?

Ze vnaprej se ti lepo zahvaljujem,

lp

Dodan: 19. 11. 2008 @05:21:36
Odgovori 

Stray ma vedno ful akcij baje...mal pocakej, pa se bo kaka morda pokazala...

Mislim da bodo cene povsod iste, najbols da vsaj kake 2 dni prej rezerviras, se posebej ce si na knap s casom! Tale hop on hop off se v teoriji super slis, v praksi je malo bol iffy! jaz ti svetujem, da glede na to, da nimas fuuuul casa, da si vse vnaprej splaniras! ce se odlocis za stray, jim ze vnaprej sporoci kdaj bos na kakem kraju ostala vec kot 1 dan i s tem presla na nov bus! Pri stray je tako, da ko kupis karto, mas rezerviran sedez za celo turo npr. 16 dni. ce pa se enkrat odlocis za hop off, potem mors pa to sporocit druzbi, da ti rezervirajo nov sedez...majo mal problemov z organizacijo tako da...smo vidl kar velik ljudi ki so obtical na kakem kraju za vec dni kot so hotl, ker niso mogl nazaj na bus pridt! splaniri si tocno kje bos dol skocila pa ze velik casa vnaprej to sporoc podjetju!!! in to po moznosti 3x da bos sigurna da si na busu! ker ce mas mal casa, pol ni fino nek obticat...se bols je pa, ce sploh dol ne skaces in se peljes ves cas z istim busom...zihr je zihr :) glede tega je kiwi ful bols! so mal bl organizirani! majo bols buse...bl enostavn sistem rezervacij...priznam pa, da sem se jaz med njimi fuuuuuul staro pocutla (pa sem bla isto 24!!!!), sami mulci 18 let stari...

Drugac je J otok ful ful lepsi od S...S otok me prevec na Slovenijo spominja, samo ma pa 3 stvari k jih jst nebi nikol vn spustila...Rotorua, Tongariro crossing pa waitamo caves..

Tale tura zajame vse taglavne stvari...na zalost samo Kaikoura manjka...ampak drugac so pa vsi must see vkljuceni po mojem mnenju.

http://www.straytravel.com/new-zealand-bus-travel/7/

Lepo se mej!!!

Dodan: 19. 11. 2008 @08:52:24
Odgovori 

Ojla,

res najlepsa hvala za vse. Ce rabis kake informacije z Avstralije se mi pa ti javi.

Lep pozdrav iz Soncne Avstralije

Dodan: 20. 11. 2008 @04:32:59
Odgovori 

Ni panike, z veseljem pomagam! Avstralijo sem pa tud ze obdelala...najlepsi kraj na svetu! kolk jo pogresam!!!!

Drugac ma pa v Aucklandu Kiwiexp. vsakdan zastonj izlet po mestu, prjavs se v recepciji hostla, se splaca it zravn, zastonj, pa se ljudi spoznas :) pa tud popust dobis za turo po NZ ce se tisti dan prjavs.

Uzivi v avstralskem soncku, na NZ ga ne bo tolk :)

Dodan: 20. 11. 2008 @07:16:48
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: