Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Popotniški zmenki » Indija-Mumbai (jan/feb 09)
| Myway - Indija-Mumbai (jan/feb 09) |
A bo kdo po 10. januarju/začetek februarja 2009 v Mumbaju oz. okolici? Najbrž bom imela let domov tudi iz Mumbaja... časa pa kakšne 3 tedne. Vsak predlog, kako najbolje izkoristit čas in videt čimveč je dobrodošel. Razmišljam, da bi šla proti jugu. Goa me ne zanima preveč (to kao ni prava Indija). |
Dodan: 12. 11. 2008 @15:00:37
|
Odgovori |
| žan - Re: Indija-Mumbai (jan/feb 09) |
| ma- iz bombaya greš lahko kamorkoli. najdi si en nizkocenovni let , pa pojdi v rajastan ali keralo ali- kamorkoli. goa pa res ni za tiste, ki bi radi kaj videli. tudi v treh tednih se da marsikaj videti in doživeti, če le ne zapravljaš časa na ogromnih razdaljah na vlakih. |
Dodan: 12. 11. 2008 @16:57:29
|
Odgovori |
| Peter - Re: Indija-Mumbai (jan/feb 09) |
Čau. Jz grem tud v Indijo, sicer marca ampak vseen. tam bom dobra dva mesca in vmes bi si vzel kakšn teden pavze na kaki plaži ali kaj podobnega. O Goi niti ne razmišlam, slišu sm da je lepo na Andamanih. Ker obalni del je še lep polek teh dveh? |
Dodan: 13. 11. 2008 @09:29:04
|
Odgovori |
| Varlakshmi - Re: Indija-Mumbai (jan/feb 09) |
Hey! Ce zelis na kaksno lepo plazo se splaca iti v Varkalo v Kerali. Meni osebno je bilo tudi zelo vsec v Mamalapuramu, ki je kaksni dve urci z avtobusom stran od Chennai-a. |
Dodan: 13. 11. 2008 @12:37:58
|
Odgovori |
| Robi - Re: Indija-Mumbai (jan/feb 09) |
| Hja... Celoten jug Indije naj ne bi bil "prava" Indija, ne samo Goa. V Mumbaiju več kot 2 dneva ne rabiš (Elephanta island, kakšna walk tour za filing je luštna in to je tud to...). Meni najlepša plaža v Goi je bil Palolem, čisto na jugu, pa tudi Varkala je lepa. Samo čiste vode se tu ne pričakuje. Voda okoli Mumbaija je rjave barve, tako da je sploh še dobro, da je južneje vsaj takšna, da se da plavati, vidljivost pa cca. pol metra :). Andamani so druga zgodba - raj na zemlji, sicer nisem bil, tja se leti iz Chennaia in Calcutte kot mi je znano - so nizkocenovniki. Da se izgubi kar najmanj časa pa so, poleg letal, solidni tudi nočni vlaki... LP |
Dodan: 13. 11. 2008 @13:37:09
|
Odgovori |
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
|