Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Potovanja - BLORUM » bangladeš

xxx - bangladeš
hej mal se zanimam za potovanje v bangladeš, tam nekje v začetku februarja, pa me zanima, če ma kdo kakšne izkušnje... predvsem, kako je z varnostjo v tej državi? kakšni politični nemiri, ki bi lahko bili neprijetni za turiste??? hvala in lp
 Dodan: 08. 11. 2008 @17:24:24
Odgovori 

/ - Re: bangladeš
pa kaj boš delal tam... sej ni nič za videt... edino če ti je revščina atrakcija... pa neke budistične razvaline so pod unescom...
 Dodan: 08. 11. 2008 @19:03:47
Odgovori 

-a- - Re: bangladeš
moj prijatelj je bil v bangladešu in je bil to njegov najboljši potovanje (pa je bil že parkrat v indiji, kuba, jamajka,...). o kašnih nemirih mi ni nič pravil, so vsi zelo prijazni. sigurno boš užival!:)
 Dodan: 08. 11. 2008 @19:57:14
Odgovori 

n - Re: bangladeš
Jaz ne poznam Bangladeša kaj dobro,poznam pa dva Bengalija(res se na kraj pameti ne spomnem,kako se bi reklo prebivalcem, pardon :)), ki živita tukaj v Lj, lahko bi dobil kakšno koristno informacijo od njih. Se lahko pozanimam.. Lp
 Dodan: 09. 11. 2008 @10:39:09
Odgovori 

n - Re: bangladeš
spet jaz :). sama tudi iščem destinacijo za potovat drugo leto.Tako, da tudi mene zanima kakšna turistična izkušnja. lp
 Dodan: 09. 11. 2008 @10:41:49
Odgovori 

Uncle Elroy - Re: bangladeš
Bangladesh je drzava katera je zelo nevarna!Imam par prijateljev kateri so imeli zelo slabe izkusnje.Jaz sem bil pa tudi v 2x Chittagongu po 1 mesec(medtem tudi v bolnisnici).Imam tudi par prijateljev dol,kateri tudi pravjo,da je ful nevarno. Drgac pa,men se ni nc zgodilo.Ceprav je bil Bangladesh nekoc del Indije in pozneje Pakistana,bi osebno za potovanje izbral Indijo,ker se tudi bolj varno pocutim.Obcutek varnosti je na prvem mestu.Naj ti se zaupam,da je to drzava kjer je full t.i.mafije in gusarjev.Bangladesh je tudi drzava,ki je na seznamu zelo nevarnih drzav in odsvetujejo potovanje v to drzavo.Belec v Bangldeshu na solo potovanju-jaz bi raje zelo dobro premislil,drgac je pa odlocitev tvoja.Ce uzivas v adrenalinu-zakaj pa ne:)Bodi zelo previden,ce bos sel.
 Dodan: 09. 11. 2008 @10:56:39
Odgovori 

Sen - Re: bangladeš
na wikitravel pišejo, da je sicer nevarna, ni pa tako hudo. da moraš bit previden seveda.
 Dodan: 09. 11. 2008 @14:13:18
Odgovori 

xxx - Re: bangladeš
Hvala vsem za odgovore!!! zate N pa ti vsekakor priporočam ogled Japonske... Prelepa država, noro prijazni ljudje (še posebi po kakšnem kozarčku sake-ja), o njihovi kulturi pa itak brezveze zgublat besede... Pa tut drago ni tok kot pravjo... Najdražja stvar na Japonskem so prevozi, pa tut to se da preživet, še posebi če ti ni do nekih hudo novih in hitrih vlakov... Torej moj nasvet: GO JAPAN :)))) Lp
 Dodan: 09. 11. 2008 @21:26:48
Odgovori 

/// - Re: bangladeš
pa sej previden morš bit povsod, tud npr v švici in pri nas... kaj to sploh pomeni, od 1 do 10 koliko previden je zdaj vprašanje. po moje kar 11.
 Dodan: 09. 11. 2008 @22:55:27
Odgovori 

B - Re: bangladeš
Jest poznam človeka, k je bil v Indiji in tudi v Bangladešu, solo varianta in je reku da je Bangladeš zlo podobna država Indiji, pa ni nevarna, velika razlika je le v tem, da v Bangladešu noben ne zna anglešk. Zato grem jest tapru raj v Indijo, Bangladeš pa pol enkrat. LP
 Dodan: 15. 11. 2008 @19:41:19
Odgovori 

V Bangladesu znajo anglesko.Tisti,ki pravi,da Bangladesh ni nevarna drzava sploh se ni bil v Bangladeshu.Bil sem v Bangladeshu 2x in mam tudi prijatelje kateri so ze bili dol in ne jaz ne oni nimajo lepih besed glede varnosti v tej drzavi.Imam tudi prijatelje,ki so nekateri iz med njih kar lepo nastrdali tam doli.Bil sem tudi v Indiji in ti povem da sem se ob 2. uri zjutraj v Bombayu bolj varno pocutil kot pa v Dhaki ali Chittagong-u ob petih popoldne.Za potovanje v po Bangladeshu mors res uzivat v obcutku,da se ti lahko vsakcas nekaj zgodi.Pa se Bengalci so full vsiljivi ljudje in je tud full drgacen folk od Indijcev kateri niso tolk vsiljivi kot Bengalci.To pa se ne pomeni,da kateri od njih ti pa ne zna kdaj pa kdaj ksn kosck zivca vn spult.
 Dodan: 16. 11. 2008 @21:13:11
Odgovori 

V Bangladesu znajo anglesko.Tisti,ki pravi,da Bangladesh ni nevarna drzava sploh se ni bil v Bangladeshu.Bil sem v Bangladeshu 2x in mam tudi prijatelje kateri so ze bili dol in ne jaz ne oni nimajo lepih besed glede varnosti v tej drzavi.Imam tudi prijatelje,ki so nekateri iz med njih kar lepo nastrdali tam doli.Bil sem tudi v Indiji in ti povem da sem se ob 2. uri zjutraj v Bombayu bolj varno pocutil kot pa v Dhaki ali Chittagong-u ob petih popoldne.Za potovanje v po Bangladeshu mors res uzivat v obcutku,da se ti lahko vsakcas nekaj zgodi.Pa se Bengalci so full vsiljivi ljudje in je tud full drgacen folk od Indijcev kateri niso tolk vsiljivi kot Bengalci.To pa se ne pomeni,da kateri od njih ti pa ne zna kdaj pa kdaj ksn kosck zivca vn spult.
 Dodan: 16. 11. 2008 @21:14:17
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: