Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Potovanja - BLORUM » Malezija
| Pavle - Malezija |
| Živjo! Konec januarja se odpravljam v Malezijo. Zaenkrat je nacrt potovanja se dokaj nedodelan. Zato me zanimjo morebitni predlogi tistih, ki ste ze obiskali Malezijo. Kako je s cepljenjem, ali je sploh potrebno? Hvala in lp |
Dodan: 08. 11. 2008 @17:17:41
|
Odgovori |
| kata - Re: Malezija |
| hej, ja mislim da za malezijo ne rabis nobenega cepljenja, jst sm bla sicer cepljena hepatitis a in b, sam ni potrebe.....drugac pa ja...ce si avanturist obvezno v najstarejsi dezevni pragozd TAMAN NEGARA....tm na treking vsaj 2 dni1 noc...potem plantaze caja-CAMERON HIGHLANDS...obvezno na morje, jst sm bla na majhnem otocku na SV-PALAU PREHENTIAN KECIL...ful lepo, prijazni domacini,snorkeling trip....potem fajn je vidit tudi zgodovinsko mesto MELAKA....pa itak KUALA LUMPUR.....ce mas pa vec casa,pejt pa se na otok burneo, sam tm pa mislim da je priporocljivo jemat antimalarike je pa res cudovita malaysia lp |
Dodan: 09. 11. 2008 @00:13:02
|
Odgovori |
| Jure - Re: Malezija |
Živijo, midva s punco se tudi odpravljava v Malezijo. Ima kdo kakšen nasvet kakšen je najboljši čas za obisk Malezije. Pa kaj naj si obvezno ogledava? hvala, čau |
Dodan: 21. 11. 2008 @08:36:20
|
Odgovori |
| katja.m - Re: Malezija |
| Borneo!! nujno! Sicer odvisno kaj te bolj zanima - ampak narava tam je res čudovita, polno možnosti za trekinge, različna plemena, nor živalski & rastlinski svet (od orangutanov do insektov), hribi, jame, plaže in potapljanje.... v bistvu imaš vse, razen velikih mest ala KL... Na polotoku mogče edino še čajne plantaže, Taman Negara se mi je pa po obisku Bornea zdela tko tko - nič pretresljivega (v primeru da ne greš na Borneo pa jo vsekakor priporočam) lp |
Dodan: 21. 11. 2008 @10:39:27
|
Odgovori |
| Tina - Re: Malezija |
Živjo, Zaradi razmer na Tajskem, razmišlajmo, da bi spremenili destinacijo. Zanima me ali je Malezija cenovno prav tako dostopna kot tajska...mislim na življenje tam (hrana, spanje, ipd.). Hvala za info. |
Dodan: 29. 11. 2008 @18:39:02
|
Odgovori |
| U. - Re: Malezija |
Tina! Kaj ste se odlocili? Mi2 s kolegico bova najbrz zaenkrat ostali na Tajski. Malezija je cenovno na istem rangu kot Tajska, mislim. S katero letalsko druzbo ste leteli? Mi poskusamo dobiti emirates, pa brez uspeha..tud v Bangkoku se nem nihce ne javi na ambasadi in konzulatu.. |
Dodan: 30. 11. 2008 @07:14:24
|
Odgovori |
| Lila - Re: Malezija |
Živjo, jaz potujem v Malezijo 19.12. - 3. 1.2009. Zanima me kakšne so cene letov na Borneo, sem gledala pa so okrog 500$, pa me zanima, če obstaja tudi kakšna cenejša varjanta. No in če se slučajno ne odpravimo tja, ve kdo za kak zelo malo obljuden kotiček ob morju kjer je tudi pester rastlinski in živalski svet. Se da najeti kako malo kolibo ob morju? |
Dodan: 05. 12. 2008 @15:31:26
|
Odgovori |
| mes - Re: Malezija |
| ce hoces ceneje na borneo, potem ti je boljse vzeti let z air asia iz johor bahru do kuchinga (sarawak). iz KL do JB se da poceni priti z busom, tam pa vzeti lokalni bus do letalisca. v kuchingu je vredu, zivahno mesto, na borneu sicer zivi precej mesano prebivalstvo in se precej razlikuje od polotoka. se pa zelo hitro spreminja, malezijci namrec nameravajo se bolj intenzivno 'razvijati' sarawak, kar pomeni vec industrije in urbanizacije na racun narave. po pravici povedano pa je tudi ta ze precej razvrednotena, pragozd vztrajno nadomescajo s plantazami palm, po rekah pa vidis voziti ogromne ladje s hlodovino. no, pocasi se ne bo vec splacalo hoditi tako dalec... |
Dodan: 07. 12. 2008 @05:38:44
|
Odgovori |
| lassie - Re: Malezija |
| Lila, ne vem, kje si gledala za karte na Boneo in od kod, vendar se mi zdi ta cena nenormalno visoka - jaz sem plačala za let iz Kuala Terengganu do Kuchinga s prestopanjem v KL kakšnih 50€ po osebi (Malaysia Airlines). Borneo je res nekaj posebnega, manj turističen, živali, narava.... |
Dodan: 07. 12. 2008 @19:04:41
|
Odgovori |
| damjan - Re: Malezija |
| ...13.12.08 odpotujeva z punco v Malezijo in naju zanima kako je z denarjem...a ga je boljše imet zraven a se ga da dvigat na bankomatu sproti..hvala |
Dodan: 08. 12. 2008 @21:42:53
|
Odgovori |
| Lila - Re: Malezija |
Hvala za nasvete, zdaj pa me zanima če je kdo že bil na Borneu in česa nikakor ne smem izpustiti..kaki nasveti? kako je pa tam z nočitvami? |
Dodan: 08. 12. 2008 @21:49:41
|
Odgovori |
| Snupala - Re: Malezija |
Midva sva ravno včeraj kupila karte iz KL do Kota kinabalu za 20 eur po osebi z Malaysia airlines. je pa res, da imajo samo določeno število teh poceni kart. Potem pa so res kar naenkrat 300 eur. Lp |
Dodan: 29. 12. 2008 @08:47:05
|
Odgovori |
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
|