Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Letalske karte » najcenejša do avstralije

nina - najcenejša do avstralije

ojla!

februarja grem za 5 mesecev avstralijo (sydney) pa me zanima, kje naj kupim karto, da bo najcenejša...gledala sem prek sta pa pod 1300€ ni nič...

pa ni važno od kod, pač iz enega od bližnjih letališč

Dodan: 06. 11. 2008 @19:51:33
Odgovori 

Ajda - Re: najcenejša do avstralije
Mene pa se to zanima: a kdo ve, a se cene od 'svetovne financne krize' kej cenijo? Al glih kontra? Lp
 Dodan: 06. 11. 2008 @22:34:31
Odgovori 

tinca - Re: najcenejša do avstralije
Živjo! Ni še dolgo nazaj, ko sva tudi s fantom iskala karto do Pertha. Nazadnje sva jo našla pri STA ki je bila daleč najbolj ugodna od vseh drugih. Ampak letiva do Singapurja in nato z nizkocenovcem naprej. Je pa neprijetno ker se bliža poletje in imajo TOP sezono, zato so cene v porastu. Malo poglej opcije s kombiniranimi leti. Lp!
 Dodan: 06. 11. 2008 @22:34:49
Odgovori 

nina - Re: najcenejša do avstralije
ok fora je v tem da sm šla na stran od china airlines pa mi pol napiše da ni nobenih možnih cen al neki tazga (no fares are available)...mi lohk kdo pomaga...
 Dodan: 06. 11. 2008 @23:36:06
Odgovori 

.. - Re: najcenejša do avstralije

Hej,

Če imaš možnost pojdi do poslovalnice STA tam potem skupaj z zaposelnim iščeta karte in vse možne kombinacije! Imajo s tem kar nekaj izkušenj in znajo najti dobre karte! Jaz sem sicer imela tudi nekaj sreče vendar mi je dva tedna nazaj najdel tam zaposleni fant karto do Sydneya za 1200 eur!!

Kam drugače misliš it, jaz bom v Sidneyu do konca marca!

Veliko sreče!!!

Dodan: 07. 11. 2008 @10:19:26
Odgovori 

yoyo - Re: najcenejša do avstralije
dej poglej pr emiratih,nimajo vedno po sezoni kart,ampak po nekih kodah in to mors dnevno spremlat,magar na STA prasej,jst sm jo dobil za 1100 eur kar je blo takrat dalec najbolj ugodno
 Dodan: 07. 11. 2008 @13:19:46
Odgovori 

medo - Re: najcenejša do avstralije
Kmalu začne leteti AirAsia-x iz Londona. Z njimi bo skoraj pol ceneje. London - Kuala Lumpur - Brisbane ali Melbourne ali Perth. No vsaj upamo lahko...
 Dodan: 07. 11. 2008 @13:38:15
Odgovori 

tinca - Re: najcenejša do avstralije
Živjo! Spomnila sem se, da je bila na STA objava pred pribljižno 14 dnevi, da imajo karte za Avstralijo (veljavne eno leto) iz Zagreba do katerega koli mesta v Avstraliji okoli 1100 eur s taksami vred, kar je res ugodno. Pozanimaj se pri njih, če imajo to opcijo še odprto.
 Dodan: 07. 11. 2008 @18:20:40
Odgovori 

Andrej - Re: najcenejša do avstralije
Živijo Jaz sem dobil karte na explora d.o.o. in sicer iz Benetk prek Dubaja v Sydney in nazaj iz Brisbana ista ruta za dobrih 1300 Eur imeli so sicer nek popust lahko pa vprašaš. Dol pa letim začetek februarja in se vračam nekje polovico marca.
 Dodan: 07. 11. 2008 @22:00:02
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: