Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Potovanja - BLORUM » Prihod v Kanado, odhod iz USA
| Žiga - Prihod v Kanado, odhod iz USA |
| Živjo popotniki, Namen potovanja je preživeti 3 mesece v Severni Ameriki. Prvi mesec bi preživel v v Vancouvru, preostanek potovanja pa nekje v Kaliforniji. Ker bi rad imel čas notranjega leta med Kanado in USA fleksibilen imam v mislih rezervacijo letov Slovenija-Vancouver in Los Angeles-Slovenija. Sedaj pa se mi poraja vprašanje, če so ob takšnem načinu potovanja kakšne posebne zahteve glede na to, da bom odpotoval iz druge države kot sem pripotoval? Zanima me tudi koliko časa mora preteči med dvema zaporednima potovanjema v Ameriko? Hvala za odgovore in lep pozdrav |
Dodan: 05. 11. 2008 @17:58:47
|
Odgovori |
| Iva - Re: Prihod v Kanado, odhod iz USA |
| živjo! kot se jst spomnim iz svojih potovanj, ni za kanado prav nobene panike, kdaj greš ven. tko al tko lahko ostaneš največ 6 mesecev kot turist, ostalo jih ne briga. :) svetujem pa ti - čist iz finančnega vidika - da letiš raje v seattle in greš z busom v vancouver. sicer pa je to kanadsko mesto fantastično, jst sm bla tam eno leto na študijski izmenjavi in je za znoret izjemno. če rabiš kakšen nasvet, rade volje postanem nostalgična. :) kar se amerike tiče, pa tudi nikol nisem imela problemov z odhodom. tam si lahko največ tri mesece, kolikor jst vem. |
Dodan: 05. 11. 2008 @20:55:58
|
Odgovori |
| aja, še to. če imaš čas in voljo, priporočam vlak iz seattla do los angelesa - lahko se seveda ustaviš kej že prej. v glavnem, ta vlak je SUPER. pred dvema letoma je karta stala okoli sto dolarjev. pokrajina je fantastična, vlak je tudi super udoben (kupiš karto za 2nd class), tistih 24+ ur mine blazno hitro. |
Dodan: 05. 11. 2008 @20:57:41
|
Odgovori |
| Žiga - Re: Prihod v Kanado, odhod iz USA |
| Hvala, super predlogi. Vožnja z vlakom do LA-ja in let do Seattla bosta verjetno s finančnega vidika dosti bolj prijazna za študentski žep :) Drugače me prav nič ne bi motilo, če se malo razpišeš glede izkušnje v Vancouvru in kaj si je potrebno ogledati :) Sicer imam namen za čas potovanja najti delo, da ne bom samo zapravljal; kakšne izkušnje in predlogi tudi glede tega? :) |
Dodan: 07. 11. 2008 @02:04:55
|
Odgovori |
| živjo, z veseljem naložim za cel kamion :D sam najbolje, da mi kar pišeš - na iva.gruden pri gmailu ... |
Dodan: 07. 11. 2008 @07:42:46
|
Odgovori |
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
|