Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Informacije o vizumih » Jamajka

DeVille - Jamajka

Ola,

sicer vem, da se viza kupi na letališču, ampak me vseeno zanim, če ima kdo kako izkušnjo?! Sem namreč slišal, da so zeloooo na eaaaaasy in, da je potrebno relativno dolgo čakat, da te spustijo skozi, sam pa imam malega otroka...

kaka izkušnja???

Dodan: 05. 11. 2008 @16:48:13
Odgovori 

bojan27 - Re: Jamajka
sam sicer lastnih izkušenj še nimam, se na Jamajko odpravljam šele čez 10 dni a sem med pripravami na potovanje od različnhi ljudi izvedel, da ni nobenih problemov in da gre kar hitro. kaj več pa iz lastnih izkušenj kasneje....
 Dodan: 05. 11. 2008 @19:20:32
Odgovori 

j - Re: Jamajka
ko sem bil to poletje tam so me na letališču sam prašali. če vem da rabim kupit vizo in sm reku da ja...pol te zvlečejo proč od ostalih in plačaš tistih 20 dolarjev...vse skupi je trajalo 5 min... edino kar si moral napisat ob vstopu v državo in kar me je presenetiolo je točen naslov hotela kjer boš živel.. lp
 Dodan: 06. 11. 2008 @17:11:16
Odgovori 

DeVille - Re: Jamajka

Super,

najlepša hvala za info :-)

Dodan: 07. 11. 2008 @15:05:55
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: