Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Letalske karte » Air France in American Airlines

Sara - Air France in American Airlines
V kratkem bom potovala v ZDA in sem trenutno v fazi rezervacij kart. zanima me, če mi lahko kdo, ki je že potoval z Air France in American Airlines, pove kej več o poteku leta? sta te dve družbi boljši od npr. delte? glede na prebrano, se mi zdi, da sta, lahko se pa motim...tako da kakršnekoli info so dobrodošle! hvala vnaprej! lep pozdrav
 Dodan: 04. 11. 2008 @13:30:10
Odgovori 

ck123 - Re: Air France in American Airlines
definitivno boljše kot Delta!
 Dodan: 04. 11. 2008 @15:17:05
Odgovori 

Iva - Re: Air France in American Airlines
air france so najboljša letalska družba, s katero sem kadar koli letela. sedeži so super, da o hrani ne govorimo. v primerjavi z lufthanso&delto - ni primerjave!
 Dodan: 04. 11. 2008 @15:32:09
Odgovori 

nina4 - Re: Air France in American Airlines
po mojih izkušnjah - air france poden od podna. večne zamude, okvare letal, neprijazni stevardi in stevardese. absolutno pa po kvaliteti pred iberio in alitalio.
 Dodan: 04. 11. 2008 @18:08:10
Odgovori 

Iva - Re: Air France in American Airlines
a res? jst sm mela par zmer (parkrat) dobre izkušnje! tut z ostalimi v tej skupini - KLM in kenya airways.
 Dodan: 04. 11. 2008 @18:10:23
Odgovori 

student - Re: Air France in American Airlines

air franc je res stala.

ko zamudis avion,,tud po njihovi krivdi ,,,ti nobena francoska dusa tam ne pomaga

Dodan: 04. 11. 2008 @18:10:54
Odgovori 

Sara - Re: Air France in American Airlines
najlepša hvala vsem za informacije, upam, da bo air france zdržal iz benetk do pariza :) lp
 Dodan: 04. 11. 2008 @22:02:41
Odgovori 

n. - Re: Air France in American Airlines

jaz imam pa z air france zelo dobre izkusnje.letela z njimi ze veckrat, med drugim tudi cez atlantik. dobra hrana, udobni sedezi, prijazne stevardese oz. stevardi, ponoci je hrana in pijaca non stop na voljo, brez zamud itd...

Dodan: 05. 11. 2008 @09:52:19
Odgovori 

MarkoP - Re: Air France in American Airlines
Vse najboljše o letečih Francozih (pa imam izkušnje od Lufthanse in Emirates do LaoAviation in Lloyd Aero Boliviano)
 Dodan: 05. 11. 2008 @12:33:11
Odgovori 

Vesna - Re: Air France in American Airlines

No, tole me pa res preseneča. Namreč moje izkušnje z nekaj leti z Air France so totalna polomija v vseh pogledih (zamude, izgubljena prtljaga, nedostava izgubljene prtljage v hotel, neprijaznost itd.). In podobno se je dogajalo vsem, ki jih poznam. Tudi prijatelj, ki dela v letalstvu, mi je zagotovil, da ima Air France najslabšo statistiko izgubljene prtljage, letališče Charles de Gaulle pa je kaos sam po sebi. Očitno jim pa kdaj tudi rata;-)

Z American Airlines pa nimam izkušenj.

Dodan: 06. 11. 2008 @09:47:22
Odgovori 

MarkoP - Re: Air France in American Airlines
CDG nima veze z AirFrance. Letališko osebje je eno, letalsko pa nekaj drugega.
 Dodan: 06. 11. 2008 @11:55:48
Odgovori 

Vesna - Za: MarkoP
Ah, MarkoP, hvala za pojasnilo, res nisem vedela...;-)
 Dodan: 07. 11. 2008 @14:13:02
Odgovori 

Simon - Re: Air France in American Airlines
Z Air France letel preko atlantika in nazaj. V Parizu zamuda, hrana na letalu med najboljšimi, "entertainment system" (filmi, igre, kvizi, ...) na vsakem sedežu v ekonomskem razredu. Zaradi zamude letala (ena ura), sem v USA dobil brezplačni hotel in hrano, čeprav nisem zamudil naslednjega leta - imel sem ga ob 6h zjutraj naslednji dan, prispeli smo pa ob 22h. Nazaj grede točni, sem pa prišel na Brnik brez prtljage, kar je pa verjetno odvisno od letališča. Ampak to se mi je že večkrat zgodilo tudi z drugimi firmami in preko drugih letališč, na srečo samo na poti domov, ko mi je vseeno, če pride prtljaga kakšen dan za mano. :)
 Dodan: 08. 11. 2008 @13:13:18
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: