Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Potovanja - BLORUM » Transmongolska železnica
| Staša - Transmongolska železnica |
Pozdravljeni! Zanima me, če je kdo v zadnjem času dal skoz pot s transmongolsko železnico. S kolegom razmišljava o turi Peking-Moskva; potem pa z Moskve do Slovenije kar dalje z vlakom. Kje na tej dolgi poti se najbolj splača nardit postanke, katera mesta se splača videt, na kaj še morava biti pozorna? Kdorkoli, ki ma s tem kake izkušenje je dobrodošel s svojimi nasveti :) |
Dodan: 30. 10. 2008 @20:34:18
|
Odgovori |
| Staša - Re: Transmongolska železnica |
Še ena stvar, ki me zanima v zvezi s to potjo so vize. Kolikšen strošek približno predstavljajo, če rabim vize za tri države, se pravi za Kitajsko, Mongolijo in Rusijo. |
Dodan: 30. 10. 2008 @22:33:38
|
Odgovori |
| Andrej - Re: Transmongolska železnica |
| Živjo! Mene tud zanima za transibirsko in transmongolsko. Zanima me, s kolk budgeta se da pridit skozi če bi še ostal v Pekingu kak teden pa v Mongoliji kake 3 tedne. lp. |
Dodan: 31. 10. 2008 @09:40:01
|
Odgovori |
| Google - Re: Transmongolska železnica |
| http://www.google.si/search?hl=sl&q=Transmongolska+zeleznica&btnG=Iskanje&meta= |
Dodan: 01. 11. 2008 @02:22:13
|
Odgovori |
| lojz - Re: Transmongolska železnica |
| ojla jst sm šu pred dvemi leti vize so ble okrog 200 eur rusko im kitajsko sem rihtal v lj. mongolsko pa v pekingu je za počakat par dni al pa kr neki vč za plačat drgač pa mega v mongolji smo bil tri tedne v rusiji ne pozabi registrirat vize je ful problemov ti povem iz lastnih izkušen bajkalsko jezero je specjalno če rabt e vedet še kaj p apište na psinkovec@gmail.com |
Dodan: 09. 11. 2008 @21:05:32
|
Odgovori |
| Stasa - Re: Transmongolska železnica |
Ves da sem nastudirala ze vse mozno in da ne cakam, da bi mi blo vse prineseno na pladnju, ampak vedno pa prav pridejo se kake informacije od nekoga, ki je podobno turo dal skozi in bi bil propravljen delit kako izkusnjo. Sicer pa ne pricakujem, da bi mi kdo drug zorganiziral pot tukaj in zame poiskal vse informacije; informacije sama zlahka pridobim, nasvete iz prve roke pa malo tezje. lp iz gdanska, s. |
Dodan: 10. 11. 2008 @13:33:35
|
Odgovori |
| M - Re: Transmongolska železnica |
| Jaz sem bil lani poleti na transmongolski, lahko si prebereš na blogu. Za vse dodatne info pa je na blogu objavljen mail, pa me lahko kontaktiraš. LP |
Dodan: 10. 11. 2008 @17:32:47
|
Odgovori |
| M - Re: Transmongolska železnica |
| Falil link, tukaj je pravi: Blog. |
Dodan: 10. 11. 2008 @17:34:49
|
Odgovori |
| violeta - Re: Transmongolska železnica |
| kolk nas je , da nas VLEČE V NEPOZNATO... AVANTURISTIČNA IZKUŠNJA....Tudi JAZ ŽE DOLGO RAZMIŠLJAM O TEM... A bi se lahko zmenili za kaki datum da gremo skupaj ? lažje, in bol varno je če nas je več.... predlagam april,maj....in en e mail kje bi se prijavili,potem pa med sabo bi se dogovorili za ostalo.. |
Dodan: 11. 11. 2008 @19:26:11
|
Odgovori |
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
|