Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Potovanja - BLORUM » Rusija, Uzbekistan, Krigizija ...
| ptaszek - Rusija, Uzbekistan, Krigizija ... |
Razmišljam o turi po Aziji za naslednje leto. Mikajo me Rusija, pa tudi države južneje od nje; Uzbekistan, Krigizija,... Zanima me, če je kdo dal skoz kako turo tam; kakšno kombinacijo se splača vzeti, kakšen je min budget, vsakršni namigi pridejo prav. Bodite lepo! |
Dodan: 30. 10. 2008 @17:52:27
|
Odgovori |
| monika - Re: Rusija, Uzbekistan, Krigizija ... |
Hola Jaz sem bila letos poleti en mesec po evropskem delu Rusije. odlicno!!! priporocljivo osnovno znanje ruscine, veliko potrpezljivosti. Evropske cene, poceni je prevoz, alkohol in cigareti vse ostalo kar precej drago. Moskva me je navdusila, tudi manjse kraje se zelo splaca obiskat...Velki Novgorod, Kazan...V enem mesecu vidis malo, ker je ogromno stvari in veeeeeelike razdalje. Jaz se vrnem pozdrav |
Dodan: 01. 11. 2008 @00:17:45
|
Odgovori |
| sanja - Re: Rusija, Uzbekistan, Krigizija ... |
| če že nameravaš iti v kirgizijo, se najprej pozanimaj o pravilnem imenu države... |
Dodan: 02. 11. 2008 @11:54:06
|
Odgovori |
| Tadej - Re: Rusija, Uzbekistan, Krigizija ... |
| jaz razmišljam o potovanju iz Almaty-ja (Kazahstan, enosmerna letalska karta s taxami je 250 eur iz Dunaja) po svileni cesti preko stanov; Kirgizistan, Tadžikistan, Uzbekistan, Turkmenistan, potem pa ali preko Irana ali pa preko kavkaških držav (Azerbajdžan, Armenija, Gruzija) do Turčije in od tu do Slovenije... |
Dodan: 02. 11. 2008 @16:35:16
|
Odgovori |
| bishkek - Re: Rusija, Uzbekistan, Krigizija ... |
| ejla! Kirgizistan je zakon! Kot potnik z nasim potnim listom ne rabis vize, dezela pa je en sam cukrc. Je pa bojda Uzbekistan tudi super - sploh ljudje tam, je pa za razliko od Kirgizistana dobit vizo za tja cel protokol... upam, da ti rata...ker ko si enkrat tam...JAMI!! |
Dodan: 06. 11. 2008 @20:21:58
|
Odgovori |
| violeta - Re: Rusija, Uzbekistan, Krigizija ... |
| Če bi malo bol drobno opisali...od kod greš... ( iz katerega mesta)....z letalom, ali z vlakom....kje spiš...- so hostli ali turistična prenočišča,ali so hoteli poceni?...kake so cene za prevoz tja . Tudi mene zanimajo te države!!....lp |
Dodan: 11. 11. 2008 @19:58:54
|
Odgovori |
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
|