Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Popotniški zmenki » sopotnik/ca Jordanija, Sirija ali kaka druga destinacija
| Popotnica - sopotnik/ca Jordanija, Sirija ali kaka druga destinacija |
Zanima me ali bi kdo šel v Jordanijo ali Sirijo al pa sam eno od teh držav za tak ene 3-4 tedne, tak po 20.11.? Mal raziskujem možnosti poceni kart in zanekrat sem našla za te dve destinacije, ker imam omejen budžet. Če pa ima kdo kak drugi predlog za izven Evrope in da se da dobiti poceni karte, sem pa tudi prilagodljiva? če je kak interesent ali predlog alternative pa kr na plan z idejami. :)) lp PS. Se opravičujem za podvajanje, po pomoti objavila v napačni kategoriji. |
Dodan: 29. 10. 2008 @13:31:22
|
Odgovori |
| Zanima - Re: sopotnik/ca Jordanija, Sirija ali kaka druga destinacija |
Mene zanima, samo kaj bi bilo možno kasneje. Meni bi bolj pasalo decembra ali pa takoj po novem letu. Sicer še nikoli nisem bila tak zunaj, me pa že od nekdaj privlačijo te države z arabskim pridihom. Sporoči!!! |
Dodan: 29. 10. 2008 @14:04:14
|
Odgovori |
| Popotnica - Re: sopotnik/ca Jordanija, Sirija ali kaka druga destinacija |
Pozdravljena, Ja decembra bi še šlo, toda po novem letu pa ne več. Sam vsekakor bi mi pa najbolj pasalo prej kot kasneje. lp |
Dodan: 29. 10. 2008 @14:52:21
|
Odgovori |
| iskra - Re: sopotnik/ca Jordanija, Sirija ali kaka druga destinacija |
Jaz sem amlo razmišljal čez novo leto, torej za dva tedna, ko se da vzet dopust. Mika me Sirija mogoče bolj kot Jordanija, čeprav sta obe kul. Predvsem sem v zadnjem letu potoval po tam koncu (Turčija, Iran), in me še vedno navdušuje... Po koliko so kej karte? Andrej |
Dodan: 30. 10. 2008 @12:09:43
|
Odgovori |
| M - Re: sopotnik/ca Jordanija, Sirija ali kaka druga destinacija |
Andrej, s tvojim sopotnikom (Turčija, Iran) sva ravno v fazi rezervacije karte za Sirijo - cena pride okoli 470 €, vzela pa jo bova prek Avioborze. Letiva iz Lj do Damaska, vračava pa se iz Aleppa. lp, Maruša |
Dodan: 30. 10. 2008 @12:49:01
|
Odgovori |
| iskra - Re: sopotnik/ca Jordanija, Sirija ali kaka druga destinacija |
Zakaj lepo ne rečeš z Janijem? :-)))) A torej čez praznike gresta v Sirijo? Za kolk časa pa gresta? Andrej |
Dodan: 30. 10. 2008 @14:24:23
|
Odgovori |
| M - Re: sopotnik/ca Jordanija, Sirija ali kaka druga destinacija |
Ne, ne.... midva greva aprila za 3 tedne. Za praznike pa nimava še nič v planu. lp, Maruša |
Dodan: 30. 10. 2008 @15:37:29
|
Odgovori |
| Na STA-ju mi je rekla, da je karta za Jordanijo okoli 530 evrov iz Ljubljane. Mislim, da je za Sirijo malce cenejša. Na odklopu sem pa celo našal karte pod 500 evrov iz Lj, amapk se dnevno spreminjajo, tudi glede na datum odhoda. Ja jaz sem sicer napisala, da bi mi novembra najbolj odg, toda kot kaže mi bo celo december bolj odgovarjal, lahko tudi preko novega leta. Drgugače sem navajena potovati sama in mi ni problem, sam so baje solo popotnice v Jordaniji deležne nezaželene pozornosti, pa bi bilo bolj cool potovati s kom, pa še zabavno. lp |
Dodan: 30. 10. 2008 @17:39:06
|
Odgovori |
| Sopotnik - Re: sopotnik/ca Jordanija, Sirija ali kaka druga destinacija |
Andrej, Jani..sama znana imena. Andrej, lepo je slišati, da ti ni selitev popolnoma ukradla popotniškega proračuna. Tudi mene še vedno privlači Bližnji Vzhod in nadaljevanje poti, ki smo jo lanske NL praznike končali tik pred sirsko mejo. Skratka Sirija, Libanon in Jordanija, ena ali več držav, ki se jih da umestiti v dobra dva tedna okoli NL. LP, Davorin |
Dodan: 04. 11. 2008 @21:50:27
|
Odgovori |
| Simon - Re: sopotnik/ca Jordanija, Sirija ali kaka druga destinacija |
| Jaz bi šel po 15. novembru. Je to še aktualno? Če je, me prosim kontaktiraj na sopotniki@gmail.com |
Dodan: 05. 11. 2008 @20:38:33
|
Odgovori |
| ja jaz bi se vedno sla, ceprav sedaj je nekaj vmes prislo in bi lahko sla sele od 13 decembra naprej. |
Dodan: 08. 11. 2008 @09:46:24
|
Odgovori |
| Simon - Re: sopotnik/ca Jordanija, Sirija ali kaka druga destinacija |
| Popotnica, sem spregledal ali nisi pustila nobenega maila, tel. št., kamor te lahko kontaktiram? Javi se na mail sopotniki@gmail.com ali napiši kako lahko prideva v stik. |
Dodan: 08. 11. 2008 @12:52:22
|
Odgovori |
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
|