Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Potovanja - BLORUM » Čile konec januarja

masa - Čile konec januarja

Hola!

konec januarja odhajava s fantom za 1 mesec v Čile. Zanima me, če ima kdo kakršenkoli nasvet glede tega kaj si morava nujno ogledati. Priletiva v Santiago kjer bova nekaj dni, potem pa sem razmišljala, da vzameva notranji let do Atacame na severu. Kako bova prišla iz Santiaga na jug pa nimam pojma,a kdo ve, baje so vlaki super v Čilu? pa do kam lahko prideva z vlakom?

pa še glede cepljenja - baje je priporočljivo samo Hepatitis A in B, a bo to držalo?

hvala za vse info!

Dodan: 29. 10. 2008 @08:56:16
Odgovori 

doris u - Re: Čile konec januarja

Zivjo,

jaz sem bila spomladi v Chilu in je bilo noro dobro. Konec januarja bo tam super vreme, vroce. Jaz sem bila sicer vec casa v Santiagu pri prijateljih; smo sli pa v Valparaiso (nekoc najvecje pristanisko mesto v Ameriki), ki lezi le dobri dve uri SZ od Santiaga ob pacifiku. Mesto je pod Unescom, pisane hiske, polno vzpenjac, hisa znamenitega nobelovca Pabla Nerude... Vsekakor priporocam obisk puscave Atacame! Iz tam mata dobro izhodisce na Bolivijo in Peru, ce bosta sta k jezeru... Sicer je na jugu zanimivo mestece Villarica in Pucon, kjer je cudovita narava; osebno sem sla zaradi ture na vulcan Villarica. Malce nizje na nestetih otocjih se da menda videt pingvine in drugo zivalsko carstvo (nisem bla). Menda pa so najocarjlivejse gore na jugu Patagonije (ognjena zemlja). V dveh tednih se da sicer marsikaj videt, ce se fajn zoorganiziras. Vzamita si severni del (Santiago, Valparaiso, San Pedro d Atacama, mogoce se jezero Titicaca), al pa pejta si poglejta juzni del (Santiago, Valparaiso, Puerto Mont, -lahko gresta tu cez cez mejo v Argentino pogledat Bariloche, ker je noro lepo, pa navzdol proti juzni Patagoniji). Drzava je izredno varna, cista, urejena. Ne rabta nobenga cepljenja.

Uzivajta v planiranju

doris umberger

Dodan: 30. 10. 2008 @16:12:47
Odgovori 

a - Re: Čile konec januarja
decembra grem na jug cila,in to z letalom,edina prava opcija je letalo do pueto montta ali punta arenasa...
 Dodan: 30. 10. 2008 @19:07:26
Odgovori 

masa - Re: Čile konec januarja
Doris, najlepša hvala za izčrpne informacije. veš kaj me še zanima, a je v enem mesecu mogoče is ogledati tako sever in jug, ne da bi uporabil notranje lete. Busi so baje zelo ok... samo ne znam se najbolje časovno organizirati, pa tudi ne bi rada vnprej rezervirala letala, si želim bolj slediti impulzom.. hvala, masa
 Dodan: 05. 11. 2008 @19:19:40
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: