Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Popotniški zmenki » ALI JE KDO NA TAJSKEM?
| vesna - ALI JE KDO NA TAJSKEM? |
| Hey, ali se trenutno kdo nahaja na Tajskem? Kkasno je vreme, cene, ljudje, prenocevanje, viza za Laos....? Kmalu se tja dol odpravljam tudi sama. Koliko denarja vzeti za 3 mesece? |
Dodan: 29. 10. 2008 @08:54:24
|
Odgovori |
| Andrea - Re: ALI JE KDO NA TAJSKEM? |
| Oila!Vreme tukaj je ful lepo,mogoce enkrat na dan kaksna kratka plohica ampak drgac soncek...vsaj tukaj na severu...cene-spis lahko od 80bht dalje...hrana v gostilni od 40 do 200 vecina...na ulici pa npr pad tai-20Bht al pa kj podobnega. Transferji so poceni...nevem,srecala sem slovence...mislim da je punca rekla da ima zraven 2000evrov al 1500 za 3 mesece?-upam da se ne motim.pac tud potuje v Laos..sam glede vize ne vem...lepo potovanje ti zelim! |
Dodan: 29. 10. 2008 @09:18:48
|
Odgovori |
| - Re: ALI JE KDO NA TAJSKEM? |
| vizo za laos lahk dobiš na najbolj obljudenih mejnih prehodih on arrival. stane neki čez 20 dolarjev - se tud najbolj splača v dolarjih plačat. rabiš še mislim da dve sliki za dokumente |
Dodan: 29. 10. 2008 @10:40:13
|
Odgovori |
| Denis - Re: ALI JE KDO NA TAJSKEM? |
Ce gres v startu v Bangkik, si jo lahk kar tam uredis, je le bolj ziher ce mas vizo vnaprej, stane pa 30 USD, velja 2 meseca, dobis jo pa v enem al dveh dnevih. Zrihtajo ti jo pa v vsaki agenciji. Jaz si raje rihtam vnaprej, mam res neprijetno izkusnjo ko so me pred dvema tednoma na Kamboski meji poslali nazaj v Phnom Penh (500 km nazaj). Drugac pa pojutrisnjem vstopam iz Tajse v Laos, tak da ce bos mela kako vprasanje kar vprasaj. Tud moje potovanje bo trajalo priblizno 3 mesece, racunam pa da bom v tem casu porabo 2000 eurov. Spim skoz v single sobah, vec al manj mam stalno air condition, jem dost pri lokalcih, zvecer pa tud kakih par pirov pase. \Denis |
Dodan: 29. 10. 2008 @16:52:58
|
Odgovori |
| Rada bi s fantom šla v Kanchanburi na 1-dnevni izlet,spala boma v Bangkoku ...na netu sem gledala organizirano turo in sicer za ogled tempelja tigrov,most na reki Kwai in potujočo tržnico.. stane pa 3800thb na osebo... ali ima mogoče kdo kakšen boljši predlog oz. cenejši?ali je mogoče boljše,da si tam na kakšni agenciji kaj zrihtama ali kar prek neta....ker to se mi zdi kar precej zasoljena cena.. Hvala! |
Dodan: 31. 10. 2008 @09:15:44
|
Odgovori |
| Franja - Re: ALI JE KDO NA TAJSKEM? |
| Oj! iz Bangkoka imaš bus do Kanchanaburija za ene 180 bahtov, prispela boš verjetno okoli poldneva tam. Tigre greš lahko pogledat popoldne, tam ne bo tako zasoljena cena, je pa fajn, da bi imela kak dan več, da si ogledaš slapove in most. V Bangkoku te bodo oropali za tak denar, to je čisto preveč keša! Tajci te radi povsod nategnejo,lp |
Dodan: 31. 10. 2008 @11:18:55
|
Odgovori |
| sončnica - Re: ALI JE KDO NA TAJSKEM? |
| vzemi mini bus al pa bus do Kanchanaburija - precej poceni, v pribl. 3h urah boš tam, potem ti pa svetujem Blue star hotel (ena mejhna luštna reč, tm spiš - mislm da sva midva dala lani 300B al 400B za sobo, kar je blo neverjetno pocen, pa tm se zmenš za tigre (odprt majo samo od 3h do 4h al pol petih in je skor bolš če greš z agencijo, ker se kr vozš do tja) - skratka če greš tja, se res ustavi v blue star pa se tam zmeni, so cenovno precej ugodni, pa vszemi si 2 dni za kanchanaburi ali pa 3 se splača |
Dodan: 31. 10. 2008 @15:18:45
|
Odgovori |
| hvala za nasvete!ampak mam že letala rezervirana tako,da mi preostane samo 1 dan.. |
Dodan: 31. 10. 2008 @21:12:07
|
Odgovori |
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
|