Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Popotniški zmenki » gre kdo okol sveta
| bomart - gre kdo okol sveta |
| tko počas, mal štopat, mal z vlaki, mal delat, mal pomagat, uglavnem žvet življenje |
Dodan: 20. 10. 2008 @20:01:03
|
Odgovori |
| Šerbi - Re: gre kdo okol sveta |
| Kaj bi dala, da bi šla lahko že zdej:).. mam v planu to narest, upam da čimprej, do takrat pa.. pridno dokončat študij. Teb pa upam, da uspe in da se maš najbolš kar lahko. Velik si oglej, velik spoznej, predvsem pa živi življenje! če boš pa hotu kdaj ponovit, se pa slišva;). drž se! |
Dodan: 20. 10. 2008 @20:46:49
|
Odgovori |
| robibe - Re: gre kdo okol sveta |
hey, ja ni slaba ideja. sem že sam večkrat mal razmišljal o nečem podobnem. a maš kašne bolj podroben načrt, al sam tko na grobo. sam imam v planu nekaj čist mal podbnega, ampak šele konec drugega leta. glej moj mail je beto_si2@yahoo.com. pa lohk prek mail kašne bolj konkretne informacije izmenjava. lp robi |
Dodan: 20. 10. 2008 @21:47:39
|
Odgovori |
| Joy - Re: gre kdo okol sveta |
| Tale odgovor ti ne bo nč pomagu verjetn .. Bi tut jz šla, sam čez kako leto, dve. Treba mal dinarčkov nadelat. Mogoče bi blo pametn prej tut faks končat. Je pa ideja mikavna oz. bo treba enkrat it ja :) Pa lepo se mej na temle tripu! ;) |
Dodan: 20. 10. 2008 @23:40:38
|
Odgovori |
| bomart - Re: gre kdo okol sveta |
| Ja lepo, da se še komu polek mene toži po takem življenju, jest sicer ne grem jutr, upam pa da bom lahko krenu na pot, aprila oz. maja 2010. ja ne, ni še blizu, sem vas pa mal razdražu. gem pa ker ne vem morm. lp |
Dodan: 21. 10. 2008 @12:56:08
|
Odgovori |
| ja pot pa naj bi zgledala tako nekako. štopat do kaj pa vem londona, pa če se pot spremeni tudi nč narobe, uglavnem z zahoda evrope, neko prist do amerike. zdej najbolje bi bilo kupit avto na zahodni obali in se kak mesec vozit po zda, obvezno na BURNING MENA iti. pol pa avto prodat, al pa naprej z njim v mehiko. sem šou bi tut karibe pogledat, tako da je bolje avto prodat v zda, ker se tam najbrž dobi več denarja zan kot v mehiki, ... uglavnem še cela južna amerika, kjer se bo že vidlo kako pa kam, pol pa do avstralije, nekako, pa mal denar služit. pol pa čez indonezijo na tajsko, od tam v indijo, čez nepal v tibet in nato kitajska. pa nekako mongolija,pa transibirska železnica. pol pa mal domol. pol pa samo še afrika ostane kajne. ja tko nekako, pa naj se zgodi kar se pač more. kako ste si vi to predstavljal?! Lp |
Dodan: 22. 10. 2008 @19:01:30
|
Odgovori |
| ja pot pa naj bi zgledala tako nekako. štopat do kaj pa vem londona, pa če se pot spremeni tudi nč narobe, uglavnem z zahoda evrope, neko prist do amerike. zdej najbolje bi bilo kupit avto na zahodni obali in se kak mesec vozit po zda, obvezno na BURNING MENA iti. pol pa avto prodat, al pa naprej z njim v mehiko. sem šou bi tut karibe pogledat, tako da je bolje avto prodat v zda, ker se tam najbrž dobi več denarja zan kot v mehiki, ... uglavnem še cela južna amerika, kjer se bo že vidlo kako pa kam, pol pa do avstralije, nekako, pa mal denar služit. pol pa čez indonezijo na tajsko, od tam v indijo, čez nepal v tibet in nato kitajska. pa nekako mongolija,pa transibirska železnica. pol pa mal domol. pol pa samo še afrika ostane kajne. ja tko nekako, pa naj se zgodi kar se pač more. kako ste si vi to predstavljal?! Lp |
Dodan: 22. 10. 2008 @19:01:35
|
Odgovori |
| muhca - Re: gre kdo okol sveta |
| matr...zdej sem se tok zasanjala, da bi kr pohopsala ruzak pa šibnla :)...2010...haha to se pa že skor realistično sliši...kaj če...js bi šla. |
Dodan: 23. 10. 2008 @21:52:11
|
Odgovori |
| Ja jest morn še fax končat, pa nakako 3000 e, met s sabo, s tem mislim da bi pršu do avstralije. Pa če kdo ve kako človek malo manj sanja podnevi, s predlogi na dan, 2010 ni tako blizu. Lp |
Dodan: 24. 10. 2008 @17:45:43
|
Odgovori |
| muhca - Re: gre kdo okol sveta |
| sanje premikajo zidove!...dejmo sanjat :)....mail: bak2earth@gmail.com |
Dodan: 28. 10. 2008 @09:41:58
|
Odgovori |
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
|