Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Popotniški zmenki » gre kdo okol sveta

bomart - gre kdo okol sveta
tko počas, mal štopat, mal z vlaki, mal delat, mal pomagat, uglavnem žvet življenje
 Dodan: 20. 10. 2008 @20:01:03
Odgovori 

Šerbi - Re: gre kdo okol sveta
Kaj bi dala, da bi šla lahko že zdej:).. mam v planu to narest, upam da čimprej, do takrat pa.. pridno dokončat študij. Teb pa upam, da uspe in da se maš najbolš kar lahko. Velik si oglej, velik spoznej, predvsem pa živi življenje! če boš pa hotu kdaj ponovit, se pa slišva;). drž se!
 Dodan: 20. 10. 2008 @20:46:49
Odgovori 

robibe - Re: gre kdo okol sveta

hey, ja ni slaba ideja. sem že sam večkrat mal razmišljal o nečem podobnem.

a maš kašne bolj podroben načrt, al sam tko na grobo. sam imam v planu nekaj čist mal podbnega, ampak šele konec drugega leta.

glej moj mail je beto_si2@yahoo.com. pa lohk prek mail kašne bolj konkretne informacije izmenjava.

lp robi

Dodan: 20. 10. 2008 @21:47:39
Odgovori 

Joy - Re: gre kdo okol sveta
Tale odgovor ti ne bo nč pomagu verjetn .. Bi tut jz šla, sam čez kako leto, dve. Treba mal dinarčkov nadelat. Mogoče bi blo pametn prej tut faks končat. Je pa ideja mikavna oz. bo treba enkrat it ja :) Pa lepo se mej na temle tripu! ;)
 Dodan: 20. 10. 2008 @23:40:38
Odgovori 

bomart - Re: gre kdo okol sveta
Ja lepo, da se še komu polek mene toži po takem življenju, jest sicer ne grem jutr, upam pa da bom lahko krenu na pot, aprila oz. maja 2010. ja ne, ni še blizu, sem vas pa mal razdražu. gem pa ker ne vem morm. lp
 Dodan: 21. 10. 2008 @12:56:08
Odgovori 

ja pot pa naj bi zgledala tako nekako. štopat do kaj pa vem londona, pa če se pot spremeni tudi nč narobe, uglavnem z zahoda evrope, neko prist do amerike. zdej najbolje bi bilo kupit avto na zahodni obali in se kak mesec vozit po zda, obvezno na BURNING MENA iti. pol pa avto prodat, al pa naprej z njim v mehiko. sem šou bi tut karibe pogledat, tako da je bolje avto prodat v zda, ker se tam najbrž dobi več denarja zan kot v mehiki, ... uglavnem še cela južna amerika, kjer se bo že vidlo kako pa kam, pol pa do avstralije, nekako, pa mal denar služit. pol pa čez indonezijo na tajsko, od tam v indijo, čez nepal v tibet in nato kitajska. pa nekako mongolija,pa transibirska železnica. pol pa mal domol. pol pa samo še afrika ostane kajne. ja tko nekako, pa naj se zgodi kar se pač more. kako ste si vi to predstavljal?! Lp
 Dodan: 22. 10. 2008 @19:01:30
Odgovori 

ja pot pa naj bi zgledala tako nekako. štopat do kaj pa vem londona, pa če se pot spremeni tudi nč narobe, uglavnem z zahoda evrope, neko prist do amerike. zdej najbolje bi bilo kupit avto na zahodni obali in se kak mesec vozit po zda, obvezno na BURNING MENA iti. pol pa avto prodat, al pa naprej z njim v mehiko. sem šou bi tut karibe pogledat, tako da je bolje avto prodat v zda, ker se tam najbrž dobi več denarja zan kot v mehiki, ... uglavnem še cela južna amerika, kjer se bo že vidlo kako pa kam, pol pa do avstralije, nekako, pa mal denar služit. pol pa čez indonezijo na tajsko, od tam v indijo, čez nepal v tibet in nato kitajska. pa nekako mongolija,pa transibirska železnica. pol pa mal domol. pol pa samo še afrika ostane kajne. ja tko nekako, pa naj se zgodi kar se pač more. kako ste si vi to predstavljal?! Lp
 Dodan: 22. 10. 2008 @19:01:35
Odgovori 

muhca - Re: gre kdo okol sveta
matr...zdej sem se tok zasanjala, da bi kr pohopsala ruzak pa šibnla :)...2010...haha to se pa že skor realistično sliši...kaj če...js bi šla.
 Dodan: 23. 10. 2008 @21:52:11
Odgovori 

Ja jest morn še fax končat, pa nakako 3000 e, met s sabo, s tem mislim da bi pršu do avstralije. Pa če kdo ve kako človek malo manj sanja podnevi, s predlogi na dan, 2010 ni tako blizu. Lp
 Dodan: 24. 10. 2008 @17:45:43
Odgovori 

muhca - Re: gre kdo okol sveta
sanje premikajo zidove!...dejmo sanjat :)....mail: bak2earth@gmail.com
 Dodan: 28. 10. 2008 @09:41:58
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: