Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Potovanja - BLORUM » Amma

ana - Amma
Ali bi se splačalo iti v munchen na srečanje z Ammo? jaz bi šla,ampak rabim tudi sopotnika ali sopotnico.Sami se mi ne splača. Samo resni:)
 Dodan: 20. 10. 2008 @13:35:19
Odgovori 

w - Re: Amma
ne bit naivna,pa ne idi,spiranje možganov,samo tu si jih sama spereš...:)
 Dodan: 20. 10. 2008 @15:18:24
Odgovori 

ana - Re: Amma
to sem hotla slišat!!!:))))
 Dodan: 20. 10. 2008 @16:10:47
Odgovori 

nande - Re: Amma
oh,a tja greš? pa sej to je glih tko,kot če bi te tvoja mama objela. jaz v to ne verjamem.
 Dodan: 20. 10. 2008 @17:05:24
Odgovori 

m - Re: Amma
jaz sem enkrat sla, ker sem bila ravno blizu, ob objemu nisem nic posebnega dozivela ali cutila (ceprav drugace cutim energije, reiki in podobno), sicer je pa bilo lepo in mi ni zal, vzdusje v dvorani je bilo krasno... vsak ima pac svojo izkusnjo
 Dodan: 31. 10. 2008 @20:39:55
Odgovori 

ksenija - Re: Amma
res ne vem,zakaj to amo večina tako hvali in poveličuje in kaj je tisto ,kar ljudje doživijo in čutijo ob njenem objemu? to je ravno tako,kot če bi te objela tvoja lastna mama.Pač neka oseba ki ji zaupaš,pa je tukaj čisto vseeno,kdo ima bolj čisto zavest. Torej,naivneži,rajši opravljajte dobra dela.
 Dodan: 02. 11. 2008 @14:18:30
Odgovori 

irena - Re: Amma

Ravnokar sem se vrnila iz munchna :))) kjer sem prejela dva daršana od Amme. Obcutke je zelo težko opisati, to je treba preprosto doživeti.To se ne čuti kot reiki in razne energije...To je čista LJUBEZEN .Izrazi na obrazih ljudi povedo vse. Vcerajšni večer in današnje jutro je dala daršan in objela okrog 8000ljudi.Nekateri smo na to cakali celo noč ob petju svetih pesmi, ogledovanju njenih stojnic kjer je opisano njeno humanitarno delo in njeni projekti za pomoč ljudem.Lahko tudi kaj kupiš(spominke,knjige,cd,indijska oblacila,caje,sampone) in se naješ indijske in tudi evropske vegetarijaske hrane.Velik poudarek je na ekoloških izdelkih.Ves izkupiček gre za pomoc ljudem. Vse delo poteka na bazi prostovoljstva,v Indiji temu rečejo SEVA. Vedi, da pa je to zelo velik projekt za organizatorje, saj vsak dan obisče Ammo nekaj tisoč ljudi. Tudi jaz grem delat pa naj bo to v Milano, v Londonu ali v njenem ašramu v Kerali.

K Ammi lahko pridejo ljudje vseh ver in ras, vseh starosti.Zelo sem vesela,ker je zelo veliko mladih. Jaz jo obiskujem ze peto leto.

Njeno poslanstvo in zelja je, da bi venomer lajsala bolecine in trpljenje.Več o njej in njenem delu si preberite na http://www.amma.org/amma/index.html

Tudi jaz sem mati in otroka (odrasla) tudi objamem,oba pa sta bila tudi pri Ammi :)))))

Sedaj bo 15.do 17.11. v Milano in tudi to je za slovence blizu.Če koga zanima se kaj vec, me lahko vprasa.

Dodan: 02. 11. 2008 @21:32:15
Odgovori 

no,to si lepo opisala. praviš da bi šla delat tja. tudi v njen ašram v indiji?
 Dodan: 03. 11. 2008 @08:46:20
Odgovori 

AN - Re: Amma
Z LASTNO GLAVO NA POT,IN NE OPRANO!
 Dodan: 03. 11. 2008 @14:40:54
Odgovori 

precej dvoumno.... komu je zdaj to namenjeno?
 Dodan: 03. 11. 2008 @17:34:02
Odgovori 

ja, tudi v ašramu v Indiji, v drzavi Kerali lahko kaj delaš ,vendar vse je tvoja odlocitev,ni nujno. Jaz ponavadi pomagam v kuhinji ali pri ciscenju.Pri delu se ustvarjajo nova poznanstva in prijateljstva.Vzdusje je zelo prijetno. Vse pa temelji na bazi sluzenja.
 Dodan: 03. 11. 2008 @20:59:51
Odgovori 

ne z glavo, boljse s srcem, ti bo lepše:)
 Dodan: 03. 11. 2008 @21:02:06
Odgovori 

an - Re: Amma
misljeno je vsem,ki padajo-mo na raznorazne masovne in instant bližnjice do sreče,nihče ni imun,lastna predstava o svetu in predvsem samemu sebi je najboljsa in najteže dosegljiva...
 Dodan: 05. 11. 2008 @15:12:49
Odgovori 

Parvati - Re: Amma
Hi Irena, lepo prosim, te lahko pokličem ali ti pišem zasebno sporočilo? Bili smo pri Ammi v Munchnu, bilo je božansko ....
 Dodan: 09. 11. 2008 @15:56:21
Odgovori 

ama - Re: Amma

oh, jaz sem pa mislila, da govorite o meni ; jaz sem v enem od ganskem jeziku tudi ama- tista, ki je rojena v soboto.

če pridete k meni, vas z veseljem objamem, se vam na široko zarežim.....no, kakšnemu evru se pa za vso srečo, ki jo boste ob tem čutili, ne bom odrekla.

dobrodošli!

ama

Dodan: 09. 11. 2008 @20:16:46
Odgovori 

z veseljem:))

irenazag@gmail.com

Dodan: 19. 11. 2008 @21:58:54
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: