Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Popotniški zmenki » Malezija, Singapur, Filipini
| Simon - Malezija, Singapur, Filipini |
| Emirates ima ugodno ponudbo letalskih kart iz Minhna do Kuala Lumpurja za 540€ od zdaj pa do 19.12.2008. Malezija, Singapur, mogoče Brunej in moj glavni cilj Filipini (potapljanje). Zanima še koga? Sam še nimam karte in se je še možno dogovorit za točen termin, bom pa šel v tem času za kakšen mesec. Ker so to vse države za katere ne rabimo viz, bi lahko to potovanje poimenoval "Azija brez viz". ;) Lp Simon p.s. Če ve kdo še za kakšno ugodnejšo karto, pa hitro z besedo na dan. :) |
Dodan: 20. 10. 2008 @00:32:36
|
Odgovori |
| Matej - Re: Malezija, Singapur, Filipini |
| Sorry paul! Ampak za filipine rabiš vizo, vsaj lani sem jo rabil, kako je letos ne vem. Potapljanje na Filipinih, tega ne boš kar tako pozabil. Lp Matej |
Dodan: 20. 10. 2008 @20:53:57
|
Odgovori |
| t - Re: Malezija, Singapur, Filipini |
| Do 21 dni ne rabiš..... |
Dodan: 20. 10. 2008 @22:26:17
|
Odgovori |
| Simon - Re: Malezija, Singapur, Filipini |
| Sorry Paul. ;) Do 21 dni vize na rabiš. "Od 09.09.2008 vizum ni potreben za bivanje do 21 dni." http://www.mzz.gov.si/si/diplomatsko_konzularna_predstavnistva/azija_in_bliznji_vzhod/filipini/ Ne grem prvič nekam in da sem naredil domačo nalogo. In ne grem se brez razloga potapljat na Filipine. :) Očitno si bil lani tam in si se tudi potapljal. Kje pa? In kdaj? |
Dodan: 20. 10. 2008 @22:26:41
|
Odgovori |
| ksantipa - Re: Malezija, Singapur, Filipini |
| Hej! Mene tole mejčkn zanima..posebi filipini in malezija.. Sam js bi loh šla šele od 17. novembra naprej.. Če to zate sploh pride u poštev, mi piš na urskahabe@gmail.com! |
Dodan: 21. 10. 2008 @15:16:42
|
Odgovori |
| Matej - Re: Malezija, Singapur, Filipini |
Na Filipinih sem bil lani novembra. Potapljanje na Boracayju ni bilo nič posebnega. Naslednja destinacija je bila Panglao Island (zraven Bohola) - Alona Beach - dvakrat sem se potapljal na koralnem grebenu. Tukaj je možnosti za potope še veliko (ogromno nemških potapljačev), vendar se zaradi pomanjkanja časa nisem več potapljal. Zadnja destinacija je bila Malapascua Island - zelo priporočam (8 potopov- tresher shark, white tip shark, sea snakes, Calangaman Island-koralni greben...). Cena enega potopa je bila lani okrog 20 EUR, oprema zadovoljiva, saj večino dive shopov vodijo tujci. Uživaj! Ti zavidam. ;) |
Dodan: 21. 10. 2008 @18:52:42
|
Odgovori |
| Matej, hvala za odgovor. Kateri mesec si bil tam? Sem slišal, da se sezona začne po 15. novembru, najboljši pogoji (povsem mirno morje, odlična vidljivost) bi naj bili pa nekje v marcu. Je to res? |
Dodan: 03. 11. 2008 @08:59:38
|
Odgovori |
| Še nekaj evrov ceneje je let iz Minhna v Singapur. Zanima še koga? |
Dodan: 03. 11. 2008 @09:00:58
|
Odgovori |
| kata - Re: Malezija, Singapur, Filipini |
pejt na palawan...jaz sem bla tam 4 leta nazaj pa ne it z glavnim ciljem se samo potaplat...je še marskej lepega na filipinih, razen manile |
Dodan: 03. 11. 2008 @18:33:03
|
Odgovori |
| Hvala za odgovor. Potapljanje mi je pomembno, ni pa glavni cilj oz. ne mislim porabit večino časa za to. Palawan imam v planu. Sem slišal, da se res splača tja. Baje, da je bolj podoben Borneu kot ostalim Filipinom. Je pa tudi "world class" potapljaška destinacija. :) |
Dodan: 03. 11. 2008 @23:05:06
|
Odgovori |
| špela - Re: Malezija, Singapur, Filipini |
| Hej jaz nameravam iz Vietnama poleteti na filipine! Prosila bi, da mi svetuješ kaj se v 14 dneh najbolj splača ogledati na Filipinih. Absolutno pridejo v poštev treking, potapljanje in vsesplošno raziskovanje, ker pa sem omejena s časom, bi bila zelo vesela priporočil, da dejansko vidim v 14 dneh vse kar je potrebno. hvala za odgovor in lep pozdrav |
Dodan: 11. 11. 2008 @12:26:10
|
Odgovori |
| kata - Re: Malezija, Singapur, Filipini |
Bohol- Lomboc river (v hiši na kolih sred đungle)...to je zame must see, pa chocholate hills... Boracay...Filipini čisto drugače, preveč turistično...čeprav se splača tud to videt Batad...riževe terase- moraš videti Sagada...tud če ne Negros je v redu...sploh ni turizma, pa ljudje so drugačni pa notranji leti niso bili dragi Ma vse je fajn http://www.ekvator.org/filipini/filipini.html ta link si poglej, ko sem jaz šla sem šča na podobno vižo |
Dodan: 11. 11. 2008 @17:11:44
|
Odgovori |
OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
|