Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Popotniški zmenki » Malezija, Singapur, Filipini

Simon - Malezija, Singapur, Filipini
Emirates ima ugodno ponudbo letalskih kart iz Minhna do Kuala Lumpurja za 540€ od zdaj pa do 19.12.2008. Malezija, Singapur, mogoče Brunej in moj glavni cilj Filipini (potapljanje). Zanima še koga? Sam še nimam karte in se je še možno dogovorit za točen termin, bom pa šel v tem času za kakšen mesec. Ker so to vse države za katere ne rabimo viz, bi lahko to potovanje poimenoval "Azija brez viz". ;) Lp Simon p.s. Če ve kdo še za kakšno ugodnejšo karto, pa hitro z besedo na dan. :)
 Dodan: 20. 10. 2008 @00:32:36
Odgovori 

Matej - Re: Malezija, Singapur, Filipini
Sorry paul! Ampak za filipine rabiš vizo, vsaj lani sem jo rabil, kako je letos ne vem. Potapljanje na Filipinih, tega ne boš kar tako pozabil. Lp Matej
 Dodan: 20. 10. 2008 @20:53:57
Odgovori 

t - Re: Malezija, Singapur, Filipini
Do 21 dni ne rabiš.....
 Dodan: 20. 10. 2008 @22:26:17
Odgovori 

Simon - Re: Malezija, Singapur, Filipini
Sorry Paul. ;) Do 21 dni vize na rabiš. "Od 09.09.2008 vizum ni potreben za bivanje do 21 dni." http://www.mzz.gov.si/si/diplomatsko_konzularna_predstavnistva/azija_in_bliznji_vzhod/filipini/ Ne grem prvič nekam in da sem naredil domačo nalogo. In ne grem se brez razloga potapljat na Filipine. :) Očitno si bil lani tam in si se tudi potapljal. Kje pa? In kdaj?
 Dodan: 20. 10. 2008 @22:26:41
Odgovori 

ksantipa - Re: Malezija, Singapur, Filipini
Hej! Mene tole mejčkn zanima..posebi filipini in malezija.. Sam js bi loh šla šele od 17. novembra naprej.. Če to zate sploh pride u poštev, mi piš na urskahabe@gmail.com!
 Dodan: 21. 10. 2008 @15:16:42
Odgovori 

Matej - Re: Malezija, Singapur, Filipini

Na Filipinih sem bil lani novembra. Potapljanje na Boracayju ni bilo nič posebnega. Naslednja destinacija je bila Panglao Island (zraven Bohola) - Alona Beach - dvakrat sem se potapljal na koralnem grebenu. Tukaj je možnosti za potope še veliko (ogromno nemških potapljačev), vendar se zaradi pomanjkanja časa nisem več potapljal. Zadnja destinacija je bila Malapascua Island - zelo priporočam (8 potopov- tresher shark, white tip shark, sea snakes, Calangaman Island-koralni greben...). Cena enega potopa je bila lani okrog 20 EUR, oprema zadovoljiva, saj večino dive shopov vodijo tujci.

Uživaj! Ti zavidam. ;)

Dodan: 21. 10. 2008 @18:52:42
Odgovori 

Matej, hvala za odgovor. Kateri mesec si bil tam? Sem slišal, da se sezona začne po 15. novembru, najboljši pogoji (povsem mirno morje, odlična vidljivost) bi naj bili pa nekje v marcu. Je to res?
 Dodan: 03. 11. 2008 @08:59:38
Odgovori 

Še nekaj evrov ceneje je let iz Minhna v Singapur. Zanima še koga?
 Dodan: 03. 11. 2008 @09:00:58
Odgovori 

kata - Re: Malezija, Singapur, Filipini

pejt na palawan...jaz sem bla tam 4 leta nazaj

pa ne it z glavnim ciljem se samo potaplat...je še marskej lepega na filipinih, razen manile

Dodan: 03. 11. 2008 @18:33:03
Odgovori 

Hvala za odgovor. Potapljanje mi je pomembno, ni pa glavni cilj oz. ne mislim porabit večino časa za to. Palawan imam v planu. Sem slišal, da se res splača tja. Baje, da je bolj podoben Borneu kot ostalim Filipinom. Je pa tudi "world class" potapljaška destinacija. :)
 Dodan: 03. 11. 2008 @23:05:06
Odgovori 

špela - Re: Malezija, Singapur, Filipini
Hej jaz nameravam iz Vietnama poleteti na filipine! Prosila bi, da mi svetuješ kaj se v 14 dneh najbolj splača ogledati na Filipinih. Absolutno pridejo v poštev treking, potapljanje in vsesplošno raziskovanje, ker pa sem omejena s časom, bi bila zelo vesela priporočil, da dejansko vidim v 14 dneh vse kar je potrebno. hvala za odgovor in lep pozdrav
 Dodan: 11. 11. 2008 @12:26:10
Odgovori 

kata - Re: Malezija, Singapur, Filipini

Bohol- Lomboc river (v hiši na kolih sred đungle)...to je zame must see, pa chocholate hills...

Boracay...Filipini čisto drugače, preveč turistično...čeprav se splača tud to videt

Batad...riževe terase- moraš videti

Sagada...tud če ne

Negros je v redu...sploh ni turizma, pa ljudje so drugačni

pa notranji leti niso bili dragi

Ma vse je fajn

http://www.ekvator.org/filipini/filipini.html

ta link si poglej, ko sem jaz šla sem šča na podobno vižo

Dodan: 11. 11. 2008 @17:11:44
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: