Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Potovanja - BLORUM » Bratislava novo leto

LOLy - Bratislava novo leto
Tisti ki ste bli a se splača v Bratislavo za doček Novega leta, ali rajši Praga, ki me tudi zanima???
 Dodan: 17. 10. 2008 @11:04:35
Odgovori 

n. - Re: Bratislava novo leto
Bila v Bratislavi prejšnje leto in je bilo noro, vendar ne bi nikoli več šla saj se mi zdi za take stvari škoda denarja. Enako zabavo lahko imaš tudi doma v Sloveiji oziroma kjerkoli le družba mora biti ta prava. Jaz bi ti priporočila Prago, ker je po mojem mnenju msto kjer lahko veliko vidiš!Lep dan
 Dodan: 17. 10. 2008 @14:16:44
Odgovori 

BRATISLAVA - Re: Bratislava novo leto

Defenitivno se splaca it v Bratislavo za novo leto..Tud v bratislavi mas veliko za vidt.Nesteto muzejev,galerij,itd.,seveda ce ti je to v interesu..Tud jst nebi sou nkol vec,ker za novo leto gres itak vsakic drugam;)..Drugace smo se pa imeli super,sam vzemi sobo v holiday inn,sploh ni drago.prijazno osebje,lep hotel..zural smo za n.l. v enem clubu,kao najvecji v bratislavi,blo je super..pijaca poceni,steklenica sampanjca v tem klubu..10eur..tko da zuras lahk super,pa poceni..obvezno moras it na poskusino vin v karpate,ceprov so vina dugacnega okusa kot pri nas,in ti mogoce ne bojo vsec,ampak ni panike mas posodo za pljunit vn:)..najboljs ti je ko bojo pac aranzmaji,gres na collegium,vzames arnzma z holidav inn hotelom,placas in zdravo:)..nobenih skrbi,sam zur,tko kot se spodobi za novo leto..:)..lp

Dodan: 19. 10. 2008 @14:33:47
Odgovori 

nekdo - Re: Bratislava novo leto

Bil v Bratislavi za novo leto(ene 3 leta nazaj) in je bil živ obup.Voziš se z avtobusom in bebci pijejo celo noč pir in avtobus se ustavlja za scanje vsako uro.pridemo v bratislavo enkrat zjutraj in je mraz k svina,snega ne plužjo,nikjer nobenga bifejčka,grdi sivi bloki z majhnimi okni.zvečer žuri v enih beznicah, za novo leto v največji hali ever.nad vhodom bela rjuha dobrodošli slovenci.notr sami primitivci in povrh vsega slovenski primitivci.tujci so bili samo varnostniki.center mesta je bil katastrofa.imaš neko wannabe Namo, okrog nekaj zanikrnih picerij in to je to.Aja bili smo tudi na striptizu in bi bilo bolj zanimivo, da gledam sebe nazga v špeglu.depresivno do amena.jaz nikoli več

Praga je čist nekaj drugega za novo leto.Mesto je lepo, pivo je drago ampak dobro.Tist diskač na Karlovem mostu(Karlove Vary?) je sicer grd ampak svetlobna leta pred skladiščem v bratislavi.

Dodan: 21. 10. 2008 @09:40:28
Odgovori 

JonA - Re: Bratislava novo leto
Jaz pa sem lani bila za NL zunaj, torej na trgih in ko se je končalo odštevanje do novega leta, pride na oder pianist in odigra najmanj 5 minutni klavirski koncert Čajkovskega. Sicer zanimivo, ni pa bil primeren trenutek- klasika v momentu, ko se vsi objemajo, pokajo "petarde", nazdravljajo, ognjemet... Meni smešno, a skrajno zanimivo.. :)) Drugače je bilo pasje mraz in nič kaj posebnega..
 Dodan: 21. 10. 2008 @10:42:18
Odgovori 

JonA - Re: Bratislava novo leto
Govorim seveda za Bratislavo.
 Dodan: 21. 10. 2008 @10:42:49
Odgovori 

Blaž - Re: Bratislava novo leto

Sem bil tam za NL kaki 2 leti nazaj. Mi ni bilo preveč všeč. Pa preveč Slovencev je :)

Če že kje greš, ti priporočam lastno izvedbo, ker tele "mladostniške" agencije te običajno oberejo, kolikor lahko :)

Uživaj!

Dodan: 21. 10. 2008 @21:13:11
Odgovori 

tadej - Re: Bratislava novo leto
sem bil te dni v Bratislavi, ti jo priporočam, cene ugodne nekje do 30% ceneje kot pri nas, ljudje prijazni, za hrano in pijačo ni problema, prav tako za spanje, hotelov je veliko, taxisti prijazni in te ne oberejo, priporočam
 Dodan: 02. 11. 2008 @17:13:34
Odgovori 

du - Re: Bratislava novo leto
Jaz sem bila pred leti tam, pa mi ni bilo kaj prevec vsec, nekako mrtvo mesto mi deluje; pa se same Slovence srecas. Je ze dosti lepse v Ljubljani! Se pa strinjam z drugimi, da je Praga zelo lepa in zanimiva za novoletno rajanje.
 Dodan: 05. 11. 2008 @14:49:56
Odgovori 

kyz - Re: Bratislava novo leto
Jaz sem bila tudi za novo leto v Bratislavi...meni ni bilo nič posebnega...žurka že, sam so sam Slovenci, tako da :)
 Dodan: 05. 11. 2008 @16:06:55
Odgovori 

m - Re: Bratislava novo leto
Bolš je Praga 100%,sm biu že v obeh mestih za nov let.več živlenja,bolš vzdušje in tko.srečnga pa zdravga:)
 Dodan: 05. 11. 2008 @18:02:02
Odgovori 

klemen - Re: Bratislava novo leto
če gre kdo v bratislavo z ipotovanja, naj me kontaktira - podarim mu bon za 50€ kkobal@gmail.com
 Dodan: 15. 12. 2008 @12:33:57
Odgovori 

mates - Re: Bratislava novo leto
pa kaj mislite,da boste za par evrov praznovali kot gospodje?za malo denarja ,malo muzike.
 Dodan: 28. 12. 2008 @12:00:37
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: