Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Letalske karte » last minute na letaliscu??
| Maja - last minute na letaliscu?? |
Ima kdo izkusnje z last minute letalskimi kartami, ki jih kupis neposredno na letaliscu? Konkretno me zanima letalisce Muenchen. Baje, da neposredno pred letom (isti dan) neposredno pred letom za zelo mali denar zapolnijo se prazne sedeze....Seveda se je potrebno na hitro odlociti... Vnaprej hvala in lp. Masa Knehtl |
Dodan: 14. 10. 2008 @21:33:36
|
Odgovori |
| joe - Re: last minute na letaliscu?? |
| dobra fora, ja mene tud zanima, sej magari si lahko potem na letališču dan ali dva:)samo kako je s povratnimi vožnjami, kako organiziraš to? |
Dodan: 14. 10. 2008 @23:01:44
|
Odgovori |
| MarkoP - Re: last minute na letaliscu?? |
| Vse te superduperlastminute variante na letališčih so samo BAJE. Ne poznam nikogar in nikoli na nobenem letališču še nisem videl kakih ponudb. |
Dodan: 15. 10. 2008 @10:31:51
|
Odgovori |
| MarkoP - Re: last minute na letaliscu?? |
| Ah, še to: kdaj ste pa nazadnje leteli v polpraznem avionu? Let. družbe raje naredijo overbooking in "odvečne" potnike spravijo v hotel, kot pa da bi letele s praznimi avioni. |
Dodan: 15. 10. 2008 @10:34:04
|
Odgovori |
| matej - Re: last minute na letaliscu?? |
| to sm jst vprašal v kopenhagnu kjer majo v povprečju 60.000 strank dnevno in so mi rekli da to ne obstaja. vem pa da to obstaja v zda, recimo v atlanti ko sm bil in mogoče v kakšnem londonu |
Dodan: 17. 11. 2008 @18:20:28
|
Odgovori |
| jaka - Re: last minute na letaliscu?? |
| MarkoP napol prazna letala niso glhi neka redkost. Nekaj praznih zicev pa splho ne. Meni je vsec, ker lahko celo sredno vrsto zicov za lezat uporabim:). SEm pa preprican, da letalske druzbe zlo delajo na tem, da se jim to ne dogaja prepogosto. |
Dodan: 18. 11. 2008 @13:42:18
|
Odgovori |
| grrr - Re: last minute na letaliscu?? |
jaz sem že dostikrat letel v na pol praznem letalu...še posebej proti aziji preko zalivskih držav...prvi del poti , se pravi iz eu do npr. abudhabija je bil skoraj prazen....dvomim pa da let enostavno odpovejo,ker letalske družbe imajo ponavadi krožne lete potem letala ne bi imeli za nazaj... last minute na letališču pa nisem zasledil že dolgo...čakati na letališču dva dni da prišparaš sto evrov ...meni osebno je že 5 ur dosti preveč.. |
Dodan: 18. 11. 2008 @13:56:52
|
Odgovori |
| jaka - Re: last minute na letaliscu?? |
| Maja cas stand by kart se je menda zal ze pred casom zakljucil. Sem se probal pozanimati v Munchnu na letaliscu in nisem izvedel nic pametnega oz. so mi rekli da ni nic takega oz. da vsaj ne vedo nic o tem. Lastminute karte, ki so mi jih ponujali so bile bolj ali manj v tem rangu kot na www.odklop.com. Kolikor sem bral je to bolj ali manj stvar preteklosti in vecina letalskih druzb tega ne prakticira vec. Ko sem vprasal glede tega na Gatewicku so mi rekli da karto lahko kupim, sam je bila cena popolnoma normalna in nic nizja. Pred kakim letom se je dalo dobiti tudi kaksne poceni lastminute karte na netu, pa so tudi bolj ali manj izginile (vsaj kjer sm jst gledal). JAz neib polagal vleiko upanja v to. Ce pa kdo ve kaj vec, pa bo seveda vsaka informacija dobrodosla. Seveda bi bile dobrodosle kaksne konkretne izkusnej v zadnjih nekaj letih. Lahko pa probas www.ltur.com, vcasih imajo zlo ugodne karte. |
Dodan: 18. 11. 2008 @14:04:43
|
Odgovori |
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
ANKETA
Kje boste praznovali novo leto?
|