Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Informacije o vizumih » Laos, Viatnam

Rok - Laos, Viatnam
Naslednje leto se odpravljam v Laos in me zanima če ima kdo kake izkušnje. Ali je možno potovati iz severa proti jugu (Si Phan Don in naprej v Kambodžo po Mekongu in se vmes ustavljati po raznih točkah( mogoče kake svetujete). Iz Kambodže mislim nadeljevati pot v Viatnam v Ho Che Ming proti severu . Za kakeršnekoli informacije o prevozih, cena ali pa napotkih o potovanju ali prenočiščih bom zelo hvaležen.
 Dodan: 05. 10. 2008 @17:16:18
Odgovori 

Iva - Re: Laos, Viatnam
živjo! da, da, vse se da, kar si napisal. ena izmed poti je opisana v lonely planetu southeast asia on a shoestring. tudi jaz grem januarja in februarja tja in nameravam narediti prav to - iti s severa laosa na jug - s tem da se bom ustavila v phnom penhu in nadaljevala v maleziji, ker sem v vietnamu in kambodži že bila. sem pa šla takrat (lani) iz phnom penha z busom v saigon in je bilo, se mi zdi, 6 dolarjev za nekaj ur vožnje. tko da ... lokalni prevozi so noro poceni. hm, morda se pa kaj srečava?
 Dodan: 05. 10. 2008 @21:45:58
Odgovori 

Iva - Re: Laos, Viatnam
aja, še to. ko boš v saigonu in če boš imel dva dni cajta, pojdi na mekong delto (can tho, itd.), ampak vzemi homestay varianto. NORO DOBRO. plačaš nekih 5 dolarjev več, ampak izkušnja je neverjetna: peljejo te v neke bungalovčke ob reki, za katere skrbi ena familija, ješ večerjo pri njih (in se nažreš ko majmun), si v njihovi hiši kot družinski član ... bungalovi so pa povsem iz bambusa in takih zadev, skratka, za dol past.
 Dodan: 05. 10. 2008 @21:48:25
Odgovori 

... - Re: Laos, Viatnam
Osebno ti priporočam, da se osredotočiš predvsem na Laos in S Vietnam. Jug Vietnama in osrednji del sta preveč, ampak res preveč turistična in komercialna, S prav tako, ampak veliko manj, pa še lepši je. Kar se Laosa tiče - obiskala sem samo sever, ampak to je bila najlepša izkušnja na mojem potovanju - trekingi v divjino med domačine, prijaznost ljudi, ....baje je Laos kot Tajska pred 20 leti. Definitivno vredno obiska.
 Dodan: 05. 10. 2008 @22:46:06
Odgovori 

ba - Re: Laos, Viatnam
kako je pa z trekingi v laosu...jaz mislim na kak trek in to v okolici luang nam tha...cca 3-4 dni...kakšna je cena,...
 Dodan: 06. 10. 2008 @07:42:34
Odgovori 

Rok - Re: Laos, Viatnam
Hvala za informacije. Iva če hočeš tukaj je moj mail pa smo na vezi. Rain.man.23@hotmail.com
 Dodan: 06. 10. 2008 @16:28:03
Odgovori 

Sara - Re: Laos, Viatnam
laos je res najboljši. jaz sem šla s severa proti jugu. pol pa v kambodzo in naprej v vietnam, z juga proti severu. trekingi so najbolj pristni v laosu, sicer je pa raj na zemlji don det! uzivej!!!
 Dodan: 06. 10. 2008 @19:20:50
Odgovori 

Rok - Re: Laos, Viatnam
Oi Sara bi se ti mogoče dalo opisati tvojo pot pa prevozna sredstva in koliko časa si si vzela. Mi lahko javiš na mail Rain.man.23@hotmail.com Hvala
 Dodan: 06. 10. 2008 @19:47:58
Odgovori 

Denis - Re: Laos, Viatnam
Sem v Kambodzi. Najboljse je ce si slucajno v Phnom Penhu, da vzames prek kake agencije trodnevni izlet Phnom Penh - Ho Chi MInh. Tak bos videl Mekong, hotele mas vkljucene, tud hrano in prevoz, pa na meji ti oni zrihtajo vizo (22 USD), izlet pa je enkraten. Cena trodnevnega izleta z vsem nastetim je 40-45 USD. Za taki dnar ne prides nikjer skoz za tri dni, tu pa se mas fantasticen izlet, urejamje vize, nic ne cakas... Splaca se. Jaz sm na tak nacin priso vceraj v Kambodzo, sem pa gledal dans tukaj da imajo enako za Vietnam.
 Dodan: 09. 10. 2008 @16:53:00
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: