Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Letalske karte » Kako potovati znotraj Avstralije

tinika - Kako potovati znotraj Avstralije
Živjo! Decembra letim v Avstralijo, v Perth in me zanimajo vaše izkušnje glede prevozov za malo daljše relacije( npr po zahodni strani) Kaj se najbolj splača - letalo, vlak, avto, ... ? Hvala za odgovore
 Dodan: 03. 10. 2008 @12:31:45
Odgovori 

ma - Re: Kako potovati znotraj Avstralije
ma, če hočeš kaj videti, se ti splača kak rabljen avto kupiti, na koncu pa ga spet prodati. no- odvisno za koliko časa greš, pa kakšne razdalje prevozit. je pa to preizkušena izkušnja mnogih popotnikov. tudi moja.
 Dodan: 03. 10. 2008 @14:18:45
Odgovori 

maja - Re: Kako potovati znotraj Avstralije
Hej! Jaz imam izkušnje samo s potovanjem po vzhodni strani, kar je precej lažje. Preizkusla sem pa vse. S kolegico sva potovali z avtobusom (celonočno). Ni tako drago, vendar pa je celonočna vožnja kar dolga. Prav tako sva potovali z letali, ki so tudi precej ugodni in se zelo splačajo za dolge razdalje (Mellbourne - Cairns, nizkocenovni letalski prevozniki). Najcenejše je štopanje, vendar definitivno ni najbolj varno, sploh če boš potovala sama. Ker sva bili obe premladi, da bi najeli avto, se tega nisva posluževale. Se pa glede na izkušnje ostalih, najbolj splača najeti avto. Aja, vlaki pa so na vzhodni strani samo mestni in obmestni... tako, da druge koristi od njih nisva imeli. Če te pa zanimajo še kakšne podrobnosti, pa vprašaj. Lp
 Dodan: 03. 10. 2008 @18:17:02
Odgovori 

rudi - Re: Kako potovati znotraj Avstralije
Letala so tukej poceni, razdalje so pa ogromne. Drugace je rabljen avto tudi dobra izbira. Stopanje tukej ne priporocujejo, zna biti nevarno.
 Dodan: 03. 10. 2008 @21:59:20
Odgovori 

lojz - Re: Kako potovati znotraj Avstralije
sm jo preštopav od komplet panike
 Dodan: 16. 10. 2008 @19:17:33
Odgovori 

lojz - Re: Kako potovati znotraj Avstralije
sm jo preštopav komplet ni panike
 Dodan: 16. 10. 2008 @19:18:19
Odgovori 

lukas - Re: Kako potovati znotraj Avstralije
Ojla, varianta je bus, kupis karto, ki ima veljavnost mesec ali dva. potujes se ustavis, si par dni na placu, rezerviras karto in gres naprej. no predvsem ce zelis na brzino prepotovati velike razdalje cekiraj notrnjega nizko cenovnega prevoznika - jetstar.com (letel leta 2004, karta Melbourne - Sydney, cca AU $40), tudi varianta je vlak mlb - syd, syd - bri, traja celo noč, vendar je udobno. prijetno potovanje ti zelim in vsekakor se bos imel fenomenalno down under
 Dodan: 16. 10. 2008 @22:15:31
Odgovori 

Andrej - Re: Kako potovati znotraj Avstralije
tinika, tud jaz grem decembra v Australijo. Lahko potujeva skupaj. Moj mail: sun83@email.si
 Dodan: 16. 10. 2008 @23:02:26
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kje boste praznovali novo leto?
Doma.
Na prostem v mestu.
Na zabavi s prijatelji.
Na potovanju.

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: