Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Ostali prevozi / transferji » Poceni prevoz London-Edinburg

Manca - Poceni prevoz London-Edinburg

Kdo ve za kakšno poceni in dokaj hitro povezavo med Londonom in Škotsko, Edinburgom? Vlak je namreč mega drag, vsaj ta ki sem ga našla jaz...

hvala za info!

Dodan: 24. 09. 2008 @11:07:26
Odgovori 

t - Re: Poceni prevoz London-Edinburg
easyjet, ryanair...
 Dodan: 24. 09. 2008 @11:18:21
Odgovori 

Primoz - Re: Poceni prevoz London-Edinburg
Res je, tudi sam sem hotel iti na skotsko ko sem bil v londonu in vlak je res drag ! Poskusi res rajse letalske prevoze, easyjet, rynair kot je navedel
 Dodan: 24. 09. 2008 @11:47:10
Odgovori 

/ - Re: Poceni prevoz London-Edinburg
ryanair ne leti z londona
 Dodan: 24. 09. 2008 @13:19:09
Odgovori 

/ - Re: Poceni prevoz London-Edinburg
do eninburgha
 Dodan: 24. 09. 2008 @13:19:39
Odgovori 

popotnica - Re: Poceni prevoz London-Edinburg

Pozdrav!

Jaz sem šla iz Trsta v London, nato v Glasgov - ni bilo drago -Ryanair.Tudi čakanja ni bilo- samo prečekiranje. Iz Glasgowa je -mislim, da cca 1 ura z vlakom do Edinburga. Vlak ni tako drag in so pogoste linije. Da se ga rezervirati in plačati kar on line. Samo pazi- naj ti kart ne pošiljajo domov.

Karte moraš dvigniti na postaji- drugače je cirkus. To je potrebno označiti ob rezervaciji. Jaz sem pri eni rezervaciji naredila to napako - pa imam še sedaj karte viška. Se zgodi.Sicer pa je Škotska super.Super imajo organiziran javni prevoz- tega si v Sloveniji ne moremo niti predstavljati.

Popotnica.

Dodan: 24. 09. 2008 @17:59:46
Odgovori 

popotnica - Re: Poceni prevoz London-Edinburg

Ej, pa še enkrat !

Mene pa zanima, kako najceneje priti ( prileteti v Monako) oz. do Nice). Ne najdem nizkocenovnih prevoznikov. Tudi časa nimam veliko- predvsem ne za vlak.

lp

Dodan: 24. 09. 2008 @18:08:02
Odgovori 

t - Re: Poceni prevoz London-Edinburg

Iz Benetk leti Flybaboo v Nico, drugače pa iz Stansteda EZY.

Dodan: 24. 09. 2008 @18:43:30
Odgovori 

Klavdija - Re: Poceni prevoz London-Edinburg
Najceneje je bilo pred tremi leti z megabus-om. Karte sva rezervirali po netu. Voziš se pa sicer celo noč. Lp
 Dodan: 24. 09. 2008 @19:50:37
Odgovori 

POPOTNICA - Re: Poceni prevoz London-Edinburg

Hvala za nasvet. Sem našla let.družbo- samo do Benetk še moram priti.

Iščem tudi to možnost. Meni je najbližji Trst, nato Ljubljana, nato Benetke- no vsaj po tem vrstnem redu gre. Morda celo z avtomobilom do Benetk? Tudi to pride v poštev. Bom videla, kaj mi je za narediti.

Lp

Dodan: 24. 09. 2008 @21:03:14
Odgovori 

pero - Re: Poceni prevoz London-Edinburg
Lani sem letel na Škotsko. Iz ZG (wizzair) do Lutona, ter naprej Easyjetom do Glasgowa. Wizzair standardno zamujal. Glasgow letalisce blizu centra mesta 15min vožnje z busom.
 Dodan: 24. 09. 2008 @21:25:18
Odgovori 

rock - Re: Poceni prevoz London-Edinburg
mene pa zanima povezava aberdeen-inverness, kr ne najdem nič... niti ta megabus ne vozi.
 Dodan: 25. 09. 2008 @12:20:24
Odgovori 

Franci - Re: Poceni prevoz London-Edinburg
Zivjo,. Ti le pejt v edinburgh, je ful lepo mesto, ki pa ni tko veliko, kot si verjetno dozdevaš.Glasgow je večji.Naj ceneje te pride, če greš iz Londona z Busom ,sicer traja okrog 10 ur vožnja, prideš pa že za 2 funta povratno, nekje 3 evre, ne to ni šala, to je resnica., cena pa je odvisna kolk prej pred odhodom rezerviraš. Obišči spletno stran www.megabus.co.uk, izberi England in london-edinburgh, in vse ostalo kar te bo vprašalo. Lahko mi odgovor pošlješ na frenki25@gmail.com,da vem, če si našla kaj poceni Sreno
 Dodan: 01. 12. 2008 @00:27:18
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: