Iskanje po forumu:
Tel.: 01 439 16 90 Tel.: 01 439 16 91 GSM: (041) 61 27 11 GSM: (040) 12 88 88 GSM: (051) 38 58 23 Fax: 01/439 16 95 Delovni čas Od ponedeljka do petka: 10:00-13:00 in 14:00-17:00
Forum
Forum » Letalske karte » Ryanair strajka
| MaTjaZ - Ryanair strajka |
| fak...Ryanair ne leti nic v mesecu oktobru ! Leti so bli skenclani in dnar bo kao povrnjen... in to sam za nazaj dobu karto, za dol mam pa se zmer, k je od myair.... hahaa.... zakon !!!! 8) |
Dodan: 17. 09. 2008 @10:36:22
|
Odgovori |
| Mare - Re: Ryanair strajka |
| ja supoer jst sem imel skenslano v obe smeri v maroko... nej gredo v kurac!!! |
Dodan: 17. 09. 2008 @11:10:25
|
Odgovori |
| Port - Re: Ryanair strajka |
| Ma kaj je zdej to?....Jaz lih te dni gledam za kupit karte pri njih za dva leta v oktobru. Kje piše o tem štrajku? Edino kar sem našel je da jim neki boingi zamujajo zaradi štrajka delavcev boinga. Letim pa iz Bergama. Kje piše kaj več o tem štraku? Zdej pa res ne vem kaj nardit. A dnar vam vrnejo tudi če niste vzeli "travell insurance"? |
Dodan: 17. 09. 2008 @11:56:41
|
Odgovori |
| Ja jst tudi tako to razumem da štrajka boeing. Nisem ravno prepričan če prav razumem zgornjo novico, samo jaz si to razlagam tako, da boeing pač štrajka in da bo ryanair dobil neka nova letala z enim mescem zamude in ta letala naj bi predstavljala neke dove destinacije tudi iz Milana- Bergamo. Ker če nameravam kupit karte za lete pri Ryanairu v oktobru se mi vse normalno odpira in nikjer me ne opozarja na noben štrajk. To pomeni, da bo Ryanair normalno letel v oktobru,.....samo pač ne bo dobil teh boeingov?? Razume še kdo tako ali kako drugače? |
Dodan: 17. 09. 2008 @13:04:07
|
Odgovori |
| s - Re: Ryanair strajka |
ma ja,tak je,saj je vse jasno...tisti ki so prej kupli karte in so jim zdaj skenslali polete so pac denar nazaj dobli al si imel zavarovanje ali pa ne.. simple |
Dodan: 17. 09. 2008 @13:15:14
|
Odgovori |
| Ma to se ve točno kire lete so zbrisali? Če zdej kupim karto pri Ryanairu in letim iz Bergama, kaj bo ta let al ne? |
Dodan: 17. 09. 2008 @14:05:11
|
Odgovori |
| Predator - Re: Ryanair strajka |
| In kaj naj sedaj jaz naredim, ker so mi skensalali ravno srednji let Barcelona - Sevilla, niso pa mi skenslali leta do barcelona in potem iz Porta do Londona.A kdo mogoče kaj ve če se da preklicati tudi ostala dva leta ali jih kako drugače vnovčiti. |
Dodan: 17. 09. 2008 @21:00:36
|
Odgovori |
| MaTjaZ - Re: Ryanair strajka |
| @Mare nama so tudi skenclali maroko... vsaj nazaj... mava pa karto za dol... zdej tuhtava, ce bi myair se za nazaj vzela... sam kokr vidm, gre se aitalia v stecaj, podjetje XL tud neki ne leti....mislm cist stala ! Glede Ryanair poletov... tist kar so nama skenclal, se tud ne da vec kupit... torej mogoce se zmer letijo, sam ne vse.... a vseeno, je vse dobr zjeban... in kje bo pristal je zdej vprasanje.... k da stala na borzah ni dovolj... aj aj aj |
Dodan: 17. 09. 2008 @22:35:40
|
Odgovori |
| predator,nc ne mores z ostalimi leti naredit,saj oni ne vejo kak ti potujes,niti jih ne zanima,saj si vsako karto posebej kupil in tam odkljukal drobni tisk,pogoje ,kjer VSE pise,pac so se zakalkulirali,ker so mislili,da bodo avione dobli... |
Dodan: 18. 09. 2008 @11:18:03
|
Odgovori |
| Kiri - Re: Ryanair strajka |
| A to pomeni, da tej leti, ki so sedaj na razpolago in če se ga da danes oz. v prihodnjih dneh kupiti, potem ta let bo? Kar kupujem od danes naprej ni nevarnosti, da bi preklicali lete? |
Dodan: 18. 09. 2008 @12:58:43
|
Odgovori |
| d - Re: Ryanair strajka |
| nihce tega ne ve...kupi pa bo kar bo...oni brze slabe vesti kak let skenslajo in jih boli...:) |
Dodan: 18. 09. 2008 @14:48:54
|
Odgovori |
| Predator - Re: Ryanair strajka |
| A kdo mogoče ve, če se da 2 karti pri ryan airu brez doplačila zamenjat za eno karto. Bi bilo verjetno najboljše da se zapeljem v graz in povprašam kako in kaj. Drugače pa razmišljam da bi prodal letalske karte 2 osebe, vendar ne vem kako je z spremembo imena.Mogoče kdo kaj ve |
Dodan: 18. 09. 2008 @22:55:19
|
Odgovori |
| predator,ti sanjas,prodas,nic ne dobis,gres v graz-zrihtal ne bos nic kar ne bi mogu na netu,oz se drazje te bo prislo,dveh kart za eno ne bos mogu dobit,sprememba imena,datuma,poti ja,ampak full doplacila,pa itka si web stran mal precekiri,pa preberi,VSE piše |
Dodan: 19. 09. 2008 @08:18:49
|
Odgovori |
| Vaia - Re: Ryanair strajka |
| jst bi prosila, če lahko kdo, ki so mu že poslali mail z odpovedjo v oktobru prilepi tle gor odpovedane lete..mail, ki ga pošiljajo okoli sem že videla na italijanskem forumu, seznama odpovedanih letov pa ne.. |
Dodan: 20. 09. 2008 @21:22:23
|
Odgovori |
| Anja - Re: Ryanair strajka |
| Ej, če letiva 28.9. dol in 6.10. nazaj, je šansa, da povratnega odpovejo?? In o tem moraš bit obveščen z mailom al se ti lahko zgodi, da ga odpovejo sredi počitnic? Ker letiva direkt iz milana... |
Dodan: 21. 09. 2008 @10:47:30
|
Odgovori |
| ines - Re: Ryanair strajka |
| no takole je... ce pogledas na stran od ryan air-a se da se vedno bookirat lete za oktober..tako da jaz ne vem , ampak tukaj nekaj smrdi :I. ali nekdo posteno laze ali pa ryan air spet nekaj heca..tako da ne verjet vsemu in se najprej prepricajte.. ti pa,ki pravis da so ti poslali mail, da je tvoj let odpovedan, ga prosim skopiraj na forum kot odgovor..da bomo lahko prepricani in si delali nove nacrte. hvala ti. |
Dodan: 21. 09. 2008 @18:28:44
|
Odgovori |
| toraej matjaz...kateri datum so ti odpovedali let in kam naj bi letel?? |
Dodan: 21. 09. 2008 @18:36:30
|
Odgovori |
| vaia - Re: Ryanair strajka |
| ehhh, a nihče ne bo dal seznama gor al kako? jst dajem ta mail gor, ki sem ga našla na enem forumu - to pošilja ryanair okoli..sam tisti, ki je to dal, je dal samo to.. " Dear Customer Ryanair sincerely regrets that due to a strike by Boeing staff (our aircraft manufacturer), it has been necessary to cancel some flights departing between the 01/10/2008 to the 28/10/08. Please see below for details of your flight(s) which has been cancelled. Please also advise any other passengers who may be travelling in your party of the cancellation of this booking. Please note that this flight booking will be automatically cancelled and all monies paid for the unused flights refunded within 7 working days. The refund will be processed back to the original form of payment used to pay for the booking. Ryanair again sincerely apologises for the inconvenience caused by this cancellation. This cancellation which is outside of the control of Ryanair falls under the extraordinary circumstances clause of Article 7 of EC Regulation 261/2004." |
Dodan: 21. 09. 2008 @21:49:12
|
Odgovori |
| no in jst bi res rada vedla, kateri so ti "some flights"..thx :) |
Dodan: 21. 09. 2008 @21:51:29
|
Odgovori |
| dont worry - Re: Ryanair strajka |
| če si kupla karto boš tudi letela..... =) |
Dodan: 21. 09. 2008 @22:41:37
|
Odgovori |
| DUBLIN - Re: Ryanair strajka |
Hej, a je kdo za povratno karto do Dublina z Adrio? Moja ( bon ) velja do konca oktobra . Dam ZELO ugodno. Anja |
Dodan: 22. 09. 2008 @16:24:48
|
Odgovori |
| nastja - Re: Ryanair strajka |
| jaz grem jutri v barcelono..upam da ni odpovedano, ker dobla nisem nobenga maila. mam pa nekaj vprašanj. če si plačal za en kos prtljage to pomeni da lahko imaš en kufer s 15 kg teže? koliko pa lahko imaš ročne prtljage?? in kaj je s tem zavarovanjem- jaz ga namreč nimam. saj vem da bi si lahko sama prebrala samo naj mi kdo na hitro pove :) |
Dodan: 22. 09. 2008 @17:41:12
|
Odgovori |
| Vaia - Re: Ryanair strajka |
| upam, da bom res happy in da bom letela :) sam menda v italiji kr odpovedujejo.. ročna prtljaga ne sme tehtati več kot 10 kg, mere pa ne smejo presegati 55cm x 40cm x 20cm. Srečno :) |
Dodan: 22. 09. 2008 @18:24:27
|
Odgovori |
| hej kako to ves da iz italije kr odpovedujejo?jst letim iz milana..in res ne bi brez veze hodila tja:) |
Dodan: 26. 09. 2008 @15:56:10
|
Odgovori |
| italijanske forume sem prebirala, tam sem tudi našla tisti mail, ki sem ga prilimala gor..kr neki folka se je bunilo, da so dobili mail z odpovedanim letom v oktobru..še vedno pa ne vem, kateri leti so odpovedani.. |
Dodan: 26. 09. 2008 @16:35:00
|
Odgovori |
| sara - Re: Ryanair strajka |
| Oj! Mene pa še neki zanima..z ryanairom bi letela prvič (treviso-brussels), pa me zanima, če se je komu že kdaj kaj zakompliciralo z letom in če morem bit še posebej na kej pozorna. Vsem se že v naprej lepo zahvaljjem! |
Dodan: 27. 09. 2008 @23:24:24
|
Odgovori |
| jana - Re: Ryanair strajka |
| hej. jst sem letela isto destinacijo..vse bilo ok...razen, da smo zaradi slabega vremena pristali na letalšču Liege in ne Charleroi...so nam ponudili brezplačen avtobusni prevoz do Charleroi-a. Drugače vse ok. |
Dodan: 03. 10. 2008 @19:20:32
|
Odgovori |
| Norge - Re: Ryanair strajka |
Ali mi kdo lahko pove, če to res drži in kako lahko preverim. Namreč naša skupina naj bi tudi letela iz Milano (Bergam) v Oslo, sicer v novembru, ampak vozovnice moramo kupiti že zdaj. Prosim za dodatne informacije!!!!!! Norge |
Dodan: 05. 10. 2008 @18:27:36
|
Odgovori |
| franci - Re: Ryanair strajka |
| Ja če prodajajo karte, ne vem, kje je problem. Če se da kupit, potem je velika verjetnost, da se bo letelo, sicer se jih sploh ne da kupit več. |
Dodan: 05. 10. 2008 @21:59:34
|
Odgovori |
| miki - Re: Ryanair strajka |
| menda ryanair nasplošno zelo rad odpove lete al pa zapelje na druga letališča, če pozno zvečer zamudi... poznam eno ki je letela v lille, kr se je letališče v buvieasu že zaprlo.... ?! bilokdo s podobnimi izkušnjami? |
Dodan: 05. 10. 2008 @23:05:14
|
Odgovori |
| t - Re: Ryanair strajka |
Letel iz Rima v Treviso z Ryanairom. Zaradi megle je bilo letališče v Trevisu zaprto in smo pristali v Milanu. Z busom so nas odpeljali do Trevisa. Letališče Charlorie pri Bruslju ima težave zaradi megle in odpiralnega časa zaradi hrupa. Zato so leti včasih odpovedani ali pristanejo drugje. Sem že letel večkrat na to letališče in doslej imel srečo. |
Dodan: 06. 10. 2008 @07:11:44
|
Odgovori |
| k - Re: Ryanair strajka |
kaj to pomeni zelo ugodno? a povratni let ni več mogoč v začetku novembra? lp |
Dodan: 06. 10. 2008 @15:35:58
|
Odgovori |
| LILI - Re: Ryanair strajka |
V BRUSELJ SVA LETELA 2.OKTOBRA IN PRILETELA NAZAJ 7. OKTOBRA, BREZ PROBLEMOV.LETELA SVA Z RYANAIROM. |
Dodan: 08. 10. 2008 @14:50:17
|
Odgovori |
| PrimozZ - Re: Ryanair strajka |
| A mi lahko kdo potrdi, da je za tale skenslan let dobil že denar nazaj na kartico?Jaz ga čakam že en mesec pa ga še ni. |
Dodan: 14. 10. 2008 @18:23:33
|
Odgovori |
| a - Re: Ryanair strajka |
| idi na skytrax pa precekiraj forum ,na ryanairu je full takih ki cakajo denar,brezuspesni klici in vse,so eni dreki,s katerim se pa se vedno vsi vozimo |
Dodan: 15. 10. 2008 @07:44:10
|
Odgovori |
| lila - Re: Ryanair strajka |
| a se splača vzet speedy boarding in uno zavarovanje za let?... če ne vračajo denarja se ne splača al kako?.. |
Dodan: 15. 10. 2008 @14:20:36
|
Odgovori |
| Purple - Re: Ryanair strajka |
| Jz pa vedno imela dobre izkušnje z Ryanair-om, razen pač enkrat so nas peljali na letališče pri Trstu namesto v Treviso (kar se je izkazalo za zelo dobro potezo:)). |
Dodan: 19. 10. 2008 @21:44:31
|
Odgovori |
|
Pozdravljen, gost.
Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
ANKETA
Kje boste praznovali novo leto?
|