Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Letalske karte » Germanwings

Pekec - Germanwings
Zdravo! Iščem najcenejši prevoz do Bonn-a v Nemčiji proti koncu septembra in Germanwings se mi zdi trenutno najcenejša izbira v kolikor kupiš karte dovolj vnaprej. Mogoče lahko kdo predlaga kaj boljšega, ker ta let bi bil iz Zagreba. Potem imam pa še vprašanje glede neke karte, ki jo baje lahko kupiš točno 4 dni pred letom in stane okrog 60evrov - ali to res drži ter kje se to pravzaprav dobi? Sam sem nov v teh letih in bi mi prav prišel kakšen nasvet glede nakupa teh kart, kako prideš do najcenejše...
 Dodan: 29. 08. 2008 @20:07:04
Odgovori 

jazst - Re: Germanwings
Kaj pa Tuifly z Reke ali Gradca?
 Dodan: 30. 08. 2008 @12:07:36
Odgovori 

Ciara - Re: Germanwings
Moj predlog je, da greš do munchna z vlakom, (varianta cene 1 smer za 2), potem pa se preko strani http://www.mitfahrgelegenheit.de/ zmenis z nekom, ki gre v Bonn. Tako prispevaš samo za bencin. Računaj le, da je pot iz Munchna do Bonna kar dolga. Vsekakor pa veliko študentov iz Nemčiji tako potuje, saj so tam destinacije dolge. Na vse zadnje še vedno lahko na koncu odkloniš prevoz, če ti voznik ni všeč.
 Dodan: 03. 09. 2008 @22:53:51
Odgovori 

Mia - Re: Germanwings
Priporočam ti let iz Gradca ali Klagenfurta Tuifly ( ne spomnim se točnega imena, dobivam tudi newsletter redno od njih. V glavnem, zelo ugoden je, s tem da moraš pač čimprej rezervirat karto, plačaš s plačilno kartico, nato dobiš vse podatke po mailu, vključno s karto.
 Dodan: 06. 09. 2008 @14:48:14
Odgovori 

Andreja - Re: Germanwings

TuiFly redno leti v Köln-Bonn iz Celovca. Povratno karto lahko dobis ze za 67€, vendar moras spremljati cene na internetu.

TuiFly.com

Dodan: 23. 09. 2008 @16:42:10
Odgovori 

Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kje boste praznovali novo leto?
Doma.
Na prostem v mestu.
Na zabavi s prijatelji.
Na potovanju.

© STA Ljubljana, 2006. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: