Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Letalske karte » China airline - IZLET Taipei

Laurina - China airline - IZLET Taipei

Pozdravljeni

Nekaj je bilo že govora o tem, da če letiš s China airlines in v Taipeju stojiš (pot naprej npr. Avstralija) ti pripada brezplačen izlet po Taipeju... Zdaj me pa zanima če je KDO DEJANSKO ŽE BIL NA TEM IZLETU???? Kako je??? Kakršne koli informacije dobrodošle! Vem da moraš imeti vizo, ker te drugače ne spustijo ven :))

LP

Dodan: 14. 08. 2008 @13:20:08
Odgovori 

en - Re: China airline - IZLET Taipei

to pa tut mene ful zanima.. zdej, po brskanju foruma sem našel tole..

http://www.sta-lj.com/forum/q/zapisi/2966917

sam me zanima ce zadeva laufa...

LP

Dodan: 15. 08. 2008 @14:07:50
Odgovori 

jack - Re: China airline - IZLET Taipei
vprašanje če to deluje, meni so tuki rekli, da ne potrebuješ vize oz., da jo za 20 eur pridobiš na letališču, pa ni res, strašljivo letališče, veliko kot sv..., cariniki pa z automati, je pa ful pocen, preživel tam 24 ur.
 Dodan: 15. 08. 2008 @14:36:13
Odgovori 

Lukec - Re: China airline - IZLET Taipei

Pozdravljeni,

vizo rabis! Dobis jo na Dunaju! Lahko gres sam al pa posljes dokumente mislim da na Kompas, pa ti oni uredijo- proti plačilu seveda!

V Tapeiju bos brez vize ostal na letaliscu!!!100%!

Izlet je super. Traja par ur, mislim da 4, te pa peljejo okrog z malim avtobusom pa pokazejo glavne znamenitosti! Naj naj je definitivno Taipei101!!

Mi smo imeli ful smesnega vodica tak da je blo zanimivo!

Smo pa sli ze prej sami malo naokrog in sploh ni problema, avtobusi poceni, hrana tudi....se splaca!

Aja viza je bla nekje 50-60€!

lp

Dodan: 21. 08. 2008 @10:37:00
Odgovori 

Laurina - Re: China airline - IZLET Taipei

OOOO yeees

vsaj eden, KI JE DEJANSKO BIL NA IZLETU :)))) mi2 bova danes oz. jutri dala urediti vizo, stane pa preko Kompasa 40 eur... :)))) Tako da Taipei 101 here we come..

Hej kam pa morava jit za ta izlet?? Komu se morava javit? Baje da je en oknč oz. ene turistčne informacije...

Hvala za info

LP

Dodan: 21. 08. 2008 @10:54:06
Odgovori 

Nada - Re: China airline - IZLET Taipei

Pozdravljeni!

Jaz sem bila včeraj na Kompas-u in sem se pozanimala glede vize za Tajsko. Grem namreč v Avstralijo in letim s China Airline-s. Prav tako računam na ta izlet tj. ogled Taipei-ja, ampak so mi včeraj rekli na Kompasu, da je baje že leto in pol tako, da do 15 dni viza za Tajsko ni potrebno, oz. vse kaj urediš je tam na letališču. Čitam tu neke stvari glede vize, poslušam spet druge in ta uslužbenka na Kompasu je delovala prav tako zelo prepričljiva. Brez ogleda pa spet ne bi želela ostati, ker se ga zelo veselim in mislim, da se da marsikaj videt in ogledat...

Prosim, če maste kakršnekoli informacije glede tega, da mi čimprej javite..Hvala!

Dodan: 06. 11. 2008 @14:26:31
Odgovori 

- Re: China airline - IZLET Taipei
čaki mal, kam bi ti zdej šla - taipei, tajska al avstralija? al vse? za tajsko res dobiš vizo na letališču v bkk-u, mislim, da res za 15 dni, ampak ti močno svetujem, da si jo urediš v ljubljani na tajskem konzulatu blizu bavarskega dvora. stane 25€ in traja ene 3 delovne dni. maš manj komplikacij in vrsta za vizo je na letališču je bila, ko sem jaz bila tam, neskončna :) ampak ne vidim povezave s taipeiem...
 Dodan: 06. 11. 2008 @14:43:59
Odgovori 

Jaz putujem s Chine Airlines v Avstralijo in to isto pot, kot je bila na tej temi omenjena - torej preko Taipei-ja. Na Kompasu so mi rekli, da vize do 15 dni ni potrebno urejati in da bom samo zapravljala denar. Zato me zanima vaše mnenje, ker čakat tam na letališču za vizo pa spet ne bi želela. Pol si raje uredim vse tukaj.
 Dodan: 06. 11. 2008 @20:29:55
Odgovori 

http://www.sta-lj.com/forum/q/zapisi/2966917

Eto, tu sem dobila vse potrebne odgovore!

Dodan: 06. 11. 2008 @23:48:06
Odgovori 

- Re: China airline - IZLET Taipei
ja kaj ma pa TAJSKA viza s TAIPEIOM? s tajsko vizo v pasošu tam po moje ne boš veliko opravla... si namreč v prejšnjem postu omenjala tud tajsko, zato sprašujem.
 Dodan: 07. 11. 2008 @10:02:14
Odgovori 

sirup - Re: China airline - IZLET Taipei
Helo, mene pa zanima, kdaj letiš v Avstralijo in kam, kergrem tudi jaz, pa sedaj berem tale forum in si bom šla kar zrihtat vizo za tajvan, k se mi tud ne bo dal čakat ne vem kok ur tam na letališču. Bom rajši plačala, pa je to to. Pa če res obstaja ta brezplačen ogled mesta, je to pač za iskoristiti, a ni res??
 Dodan: 16. 11. 2008 @23:48:11
Odgovori 

sirup - Re: China airline - IZLET Taipei
Helo, mene pa zanima, kdaj letiš v Avstralijo in kam, ker grem tudi jaz, pa sedaj berem tale forum in si bom šla kar zrihtat vizo za tajvan, k se mi tud ne bo dal čakat ne vem kok ur tam na letališču. Bom rajši plačala, pa je to to. Pa če res obstaja ta brezplačen ogled mesta, je to pač za iskoristiti, a ni res??
 Dodan: 16. 11. 2008 @23:48:58
Odgovori 

Odpotujem 28.11. iz Dunaja. Če greš enako, me prosim kontaktiraj:

just4u.nada@gmail.com

Dodan: 17. 11. 2008 @16:19:27
Odgovori 

Aja še to:

odpotujem Dunai-Taipei-Brisbane (iz Brisbane-a pa odpotujem v Adelaide). Nazaj grede grem se za kake 3 dni v Brisbane, drugac pa grem za slabi mesec v Adelaide.

Dodan: 17. 11. 2008 @16:25:12
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: