Študentska potovalna agencija STA Ljubljana Letalske karte, potovanja, potovalna zavarovanja Domov
Informacije
Zaposlitev
Pogoji poslovanja
Pišite nam

Moj STA Travel račun
STA Ljubljana
Trg Ajdovščina 1
1000 Ljubljana
info@staljubljana.com
Tel.: 01 439 16 90
Tel.: 01 439 16 91
GSM: (041) 61 27 11
GSM: (040) 12 88 88 
GSM: (051) 38 58 23
Fax: 01/439 16 95
Delovni čas
Od ponedeljka do petka:
10:00-13:00 in
14:00-17:00

Spletni nastop odlikujeta celovitost ponudbe in komunikacijska dinamičnost.

Najboljša spletna stran na področju Turizma po izboru GZS v letu 2005!

Forum

Forum » Informacije o vizumih » BRAZILIJA / ARGENTINA

- BRAZILIJA / ARGENTINA
Rabil bi pomoč glede prenočišča, nasvetov od ljudi ki so že bili v Riu De J. in Buenos Air. - namreč za novo leto se odpravljam tam za 3 tedne. Zanima me ali ima kdo kako dobro stran za prenočišča? Kolk naj bi bla prenočišča v Riu in Buenos airesu? Kako je glede varnosti - slisam sem da je predvsem rio zelo nevaren, ce zna kdo k je bil tam to prekomentirat? Kak drug nasvet kaj se splaca vidt? Hvala, Marko
 Dodan: 07. 08. 2008 @21:41:13
Odgovori 

klemen - Re: BRAZILIJA / ARGENTINA
hostelworld.com
 Dodan: 08. 08. 2008 @03:12:38
Odgovori 

danny - Re: BRAZILIJA / ARGENTINA
Pozdravček! Ker je novo leto zelo zaželjen termin, je fajn, da si hostel/pousado rezerviraš že prej. Priporočam brskanje po internetu ali pa si sposodi LP, kjer dobiš direktne informacije o hostlih-ponavadi imajo tudi direktne internetne strani, je pa res, da ti hostli niso najcenejši, saj plačajo za objavo v LP... Kar se tiče varnosti, pa stvar nikakor ni tako črna, kot morda kje piše. Izogibati se je potrebno temnih in samotnih predelov in se gibati na osvetljenih območjih: npr v Riu je ob obali zakon, če pa je velika gužva, pa te lahko ožeparijo:) tudi ob kavici s Sintalovimi uslužbenci:) Vedno nosiš zraven, koliko pač nujno rabiš, pa še tega ne izpostavljaš (verižice, fancy torbice...). Jaz sem imel nočitev z zajtrkom (2 leti nazaj) 200 m od plaže v Riu za cca takratnih 1.800 SIT, pa je bilo čisto fajn in varno (predel Catete). Danes je verjetno vse dražje, zato bi bil morda glede cen boljši nasvet od kakšnega popotnika, ki je bil tam nedolgo nazaj in ne v preveč turistični sezoni. LP
 Dodan: 08. 08. 2008 @09:53:06
Odgovori 

- Re: BRAZILIJA / ARGENTINA
lahko sva na vezi. Jaz se selim v argentino zec 1 teden, pa ti potem povem kje je najlazje iskat. pozdrav monika
 Dodan: 22. 09. 2008 @14:47:07
Odgovori 

Sombrero - Re: BRAZILIJA / ARGENTINA
Monika, zdravo! Sem zasledil te informacije na forumu, pa ker tudi sam s kolegom potujem naslednji teden v Južno Ameriko (Rio, Buenos Aires in še naprej) me zanima, če smo mogoče lahko kaj v navezi za kakšne dodatne informacije ali pa mogoče kaki kafe v Buenos Airesu konec oktobra?! ;) Thanks in lp!
 Dodan: 23. 09. 2008 @14:54:47
Odgovori 

- Re: BRAZILIJA / ARGENTINA
monikapo@europe.com pa smo na vezi..
 Dodan: 24. 09. 2008 @13:06:38
Odgovori 

alan - Re: BRAZILIJA / ARGENTINA

jaz sem v Riju imel bi eno prošnjo za tiste ki prihajajo

alanslo@yahoo.com

thx

Dodan: 01. 11. 2008 @16:54:46
Odgovori 

Mina - Re: BRAZILIJA / ARGENTINA

Hola,

sem Argentinka in zivim v Lj, sem se ravno vrnila z Buenos Airesa.

Ce boste potrebovali kaksno informacijo oz. nasvet, mi pisite na

milenapovse@yahoo.com

Dodan: 04. 12. 2008 @11:50:14
Odgovori 

OPOZORILO: STA Ljubljana ne prevzema odgovornosti za komentarje obiskovalcev. Komentarji so odraz osebnega mnenja posameznikov. Pridržujemo si pravico do neobjave ali izbrisa tem.
Pozdravljen, gost.

Za dostop do foruma/bloruma se je potrebno prijaviti.
Če še nimaš uporabniškega računa se registriraj...
Ostani informiran - Prijavi se na brezplačna obvestila:
CHECK MY TRIP
Preveri svoj urnik leta:
Priimek:
Koda rez.:

ANKETA
Kdaj boš letos potoval/a?
Spomladi.
Poleti.
Jeseni.
Pozimi.

© STAL d.o.o, STA Ljubljana . Vse pravice pridržane. Cena letalskih vozovnic ne vsebuejo letaliških pristojbin, če ni izrecno navedeno. Pridržujemo si pravico do pravopisnih in sistemskih napak.
Izdelava spletnih strani Oblikovanje.com™
Iskanje po straneh: